Nikola535 133 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem u temu samo, od skoro vlasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Jul 21, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo malo temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 21, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Много добар. Јел може слика од назад да се види како му чуче кофери? Ако није проблем, наравно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Jul 22, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može nadam se da odgovara ugao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1323 Napisano Jul 22, 2016 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre , pa ova slika boli , cak i sa bocnim koferima se lepo vidi felna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Jul 23, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se ko prati oglase heheheh Imao je dva komada, prvi je sa koferima i sa ABS-om, a drugi se i dalje prodaje. Kupio sam ga krajem prosle godine i za sada sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Jul 24, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može nadam se da odgovara ugao... 049.jpg Ovaj primerak je samo za dnevnu sobu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Jul 24, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može nadam se da odgovara ugao... 049.jpg Ovaj primerak je samo za dnevnu sobu ) I bilo bi tako da se žena ništa ne pita, al jbg demokratija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Doveden u malo normalnije stanje za sad, na zimu nastavak, to be continued Inace, ako neko zna neki info za delove bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao što rekoh pre par meseci..evo je još jedna.. kupljena na proleće,za 400e ,uloženo još toliko i malo truda.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kad se došlo do kočnica tu su već bile previše prljave rukavice za slikanje,ali možda je korisna informacija da gumica ima u firmi sigurnost zrenjanin,300 din za jedna klješta.. ako nekom zatrebaju konusno valjkasti ležajevi upravljača,znam gde ima onaj nestandardni..cena je bila 2500 din..mada bih ja ,da radim ponovo,možda ipak kuglične ostavio...ovi će duže trajati ali mi nije isti osećaj.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan i evo je sa izvarenim plastikama,spremna za farbanje prešla par hiljada do sada,izmerena potrošnja na putu do crne gore 5,2 i 5,6 ,brzine od 80-100kmh,a najniža 4,5 sa gorivom sa Ina pumpe i brzinom 70-90 kmh ...autoput 110kmh ,na kratko do 150,potrošnja 6,5...sve ovo bez oklopa ,koji su kasnije montirani.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...pominjalo se negde u temi škripanje kočionih pločica,montirao sam Ap racing organic,iako se preporučuje sinter ..za sada ne škripe,cena 20tak eura kod sagmajstera,filter vazduha čini mi se isto toliko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1323 Napisano Avgust 16, 2016 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja sam imao skripanje plocica , AP racing sinter je bio u pitanju. Organic se koriste za manje brzine i slabije motorcikle, ja licno da se pitam stavio bih sinter, i stavicu sinter ALI TRW Lucas. Vozicu se i vecim brzinama kad-tad i zatrebace kocnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, sinter je i po specifikaciji Moji razlozi za organic- diskovi su pomalo risovani,pa sam računao da će brže da legnu(a krenuo odma' na put), i da će duže da potraju Vozim relativno sporo,kočim najčešće nepredviđeno, kočnice su skoro uvek hladne, a tada dobro radi organic Sledeći put svakako stavljam sinter sa novim diskovima, i to je to.. Trw pločice koristio na svim vozilima poslednjih 15god,nisam hteo druge ni da vidim, ali kaže mi čovek sa više iskustva da u zadnje vreme nisu iste kao pre.. Na stranim forumima pročitao dobra iskustva sa Ebc pločicama, pa ću ih probati sledeće, ako motor ostane kod mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan .. a jesi li rešio škripanje pločica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1323 Napisano Avgust 17, 2016 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan .. a jesi li rešio škripanje pločica? Jesam, stavio TRW Lucas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladjonixxx 6 Napisano Avgust 21, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda Vfr 750 rc36 II & VFR Vtec 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bi mogla da se nadje desna bocna plastika za RC36 97 god.? za ona prethodni RC36 90-94 god. jos moze da se nadje, ali za ovaj nista,,,, Imam ja, covek prodaje sve u kompletu ko novo sa rezervoarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko km je preporuka da menjam ulje i filter na Hondi VFR 800 Vtec 2002. Na 25800km (sa toliko sam je kupio i tad zamenio) sipao Castrol Power 1 10W40, pocetkom Maja meseca. Predjoh oko 4500km od tada... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam na oko 5000 km....i tako godinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Avgust 22, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja na 6000, i uvek zajedno ulje i filter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Avgust 22, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozda nekome ideja za kisno poslije podne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam na oko 5000 km....i tako godinama. Trebam ici za 3 dana na Transfagaras i Transalpinu, a to je oko 1200km tura. Sad sam na oko 4500km od kako sam menjao ulje i filter ulja, pa da li da menjam sada ili kad odvozim i tu turu...razmišljam se (Castrol Power 1 10W40 je iz inostranstva kupljen, nije kod nas) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...