Desmo 3402 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan U Pan Evropi je 360° i NR750 Ako malo naculjite usi, cuje se kao Tenera, ili Gs1200, F800.. samo x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Octobar 21, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I na VFR 1200F je takodje 360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Samo je ugao izmedju cilindara 76° Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano Octobar 22, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan bring me to the nearest gas station 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17482 Napisano Octobar 22, 2022 Integrisan, 5159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj za sada zadrzavam, iako je na oglasima al vise ne ide po forumskoj ceni... Ne fali mu nista, vozacu se cim registrujem i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Octobar 23, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Usao si u gotovinu neku ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17482 Napisano Octobar 23, 2022 Integrisan, 5159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Surla85 said: Usao si u gotovinu neku ?! Apsolutno ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Octobar 23, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skonto čovek koji dragulj od motora ima Ja nikad nisam prežalio VFR, imaću ga opet kad tad 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17482 Napisano Octobar 23, 2022 Integrisan, 5159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Disko Nindža said: Skonto čovek koji dragulj od motora ima Ja nikad nisam prežalio VFR, imaću ga opet kad tad Rado bih posedovao neki manji noviji enduro pa kao jutros lagano atarskim putevima, magla, jesen, ponesem slaninice i na razanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7484 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... slutim CRF 300L... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17482 Napisano Novembar 3, 2022 Integrisan, 5159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video juce na fb grupi. Kad je mogao onaj na R1 oko sveta sto da ne xD Ja sam sa GPZ-om imao male offroad avanture ali sa ovim, nema sanse. Prvo sto je tezak i kada bi krenuo na stranu, dovidjenja. A o nemogucnosti nabavke plastika necu ni da pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zato leka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Novembar 3, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je totalna glupost to kad ljudi uzmu motore tipa VFR, R1, Fireblade... i voze ih kao da su adv endurače, ne znam sta pokušavaju da dokažu sem da su glupsoni, to je kao kad ti dođe ženska a ti umesto da joj strpaš kitu u pičić, ti kreneš da joj guraš nos ispod pazuha, niđe logike... 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Novembar 11, 2022 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.11.2022. at 18:47, Motorcyclist je napisao: A o nemogucnosti nabavke plastika necu ni da pricam Čini mi se da neko u HR radi (ima kalupe) za RC36 I. Inače nove se mogu naći u IT i DE, rade sve komplet plastike. Za RC36 II ima takođe u DE i PL. Brka-Mladenovac kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17482 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 5159 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, MOTOM said: Čini mi se da neko u HR radi (ima kalupe) za RC36 I. Inače nove se mogu naći u IT i DE, rade sve komplet plastike. Za RC36 II ima takođe u DE i PL. Brka-Mladenovac kod nas. Za RC36-2 sam video u Nemackoj da ima, skupo al jbg. Za ovo u HR nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7484 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moja bivša mačka... Edit: Slagao sam! Ovo je burazerov! Sad tek vidim auspuh... Promenio Novembar 11, 2022 član Andrej_Hotstepper 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan VFR i problemi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan https://roaddirt.tv/dunlop-roadsmart-iv-vs-pirelli-angel-gt-2022-results/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Decembar 2, 2022 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano April 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 16, 2023 član Desmo 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano April 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se taj fazon old skul kolor šeme na modernim motorima, lepo im stoji kad se uradi kako valja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...