Darko Mihajlovic 4499 Napisano Jun 12, 2021 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde me vide ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 12, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo bre dareee... covek te ugostio,a ti vec zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koji je kod boje za 2004 vft sivi? Ili gde se moze videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2021 at 1:09 AM, Svaler said: Ma не говорим ја само за разлику кад је активан vtec и кад није. Једноставно испод 4.500 обртаја је то баш изражено и највише иритира у тој градској вожњи, типа кад скрећеш па треба полако да крене. Баш због тога ми волео да чујем колегу какви су утисци након неког времена вожње са урађеним оним "модовима" Juce sam skinuo onu gumu "snorkle" ili kako je vec zovu. Sto ide iz filtera vazduza napred pa se krivi na dole. Mogu reci da se za pocetak zvuk bas dosta promenio i da je definitivno dosta podvozniji na nizim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko Vtec-@ u dobrom, odličnom stanju kum moj bi menjao svoju Panevropu u takođe top stanju... Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Jun 14, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Xnikolax said: Da li neko zna koji je kod boje za 2004 vft sivi? Ili gde se moze videti. Trebalo bi da bude NH-411M (force silver metallic) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, jel zna neko gde moze da se nabavi nozna kocnica za VFR 800 2007. godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Jun 15, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MOTO-OTPAD - polovni delovi motora - popravka menjača WWW.MOTOOTPAD.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MOTOM said: MOTO-OTPAD - polovni delovi motora - popravka menjača WWW.MOTOOTPAD.RS Hvala, provericu kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbg! Ne volim da vidim kuku ni na autu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 16, 2021 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа фора али никад не би возио овако нешто.И овако троши ко да вучем приколицу Послато са SM-N970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16656 Napisano Jun 16, 2021 Integrisan, 4964 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na yt da nisi bas zadovoljan potrosnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan jedva da se primeti.. Jel može TNG da se ugradi? Neće Vtec da bude problematičan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, nafetS said: jedva da se primeti.. Jel može TNG da se ugradi? Neće Vtec da bude problematičan? Za nepoverovati ali i to sam video. Rezervar za plin mu je u koferu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16656 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 4964 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je potrosnja VFR750 na 100km, normalne voznje na otvorenom? Kakva je u poredjenju sa I4 motorima u rangu 600-750? Trosi litar vise ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 21, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prešao "milion" kilometara sa mojom Hondom, niti znam potrošnju rednih motora ali ovo je moja dosadašnja potrošnja (na aplikaciji "Spritmonitor" vodim evidenciju). Vožena je i po auto-putu, međugradskim putevima, po gradu ali je išla i par moto tura gde je bilo kroz krivine i bila u opsegu od 8 do 10 hiljada obrtaja ceo dan. Ako ništa drugo, od mene podatak, zarad poređenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16656 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 4964 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podatku, s tim da je ovo vfr800 ali znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 21, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono jes', nije 750-ka ali bar imaš startnu poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jun 21, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj VFR750 (rc36 '91) je trosio vise nego I4 600-tke (CBR 600F1,F2, Thundercat) , u proseku oko 6-6,5 litara, a zanimljivo je da mi Ninja (900ccm, 143ks) trosi manje, uvek se vrti tu negde malo preko 6 litara Promenio Jun 21, 2021 član Biker-Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lomitelj said: Nisam prešao "milion" kilometara sa mojom Hondom, niti znam potrošnju rednih motora ali ovo je moja dosadašnja potrošnja (na aplikaciji "Spritmonitor" vodim evidenciju). Vožena je i po auto-putu, međugradskim putevima, po gradu ali je išla i par moto tura gde je bilo kroz krivine i bila u opsegu od 8 do 10 hiljada obrtaja ceo dan. Ako ništa drugo, od mene podatak, zarad poređenja. Meni vfr 800 po gradu tesko ispod 8-8.5 van grada spusti na 6.5-7 ali to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16656 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 4964 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6, 6,5 mi je ok, 7 vec puno, na otvorenom, normalna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jun 21, 2021 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: 6, 6,5 mi je ok, 7 vec puno, na otvorenom, normalna voznja. Kad sam isao na more sa VFR-om, ja i cura + prtljag nije prelazio 6,5 litara , isto i na magistrali i na autoputu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 21, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni vfr 800 po gradu tesko ispod 8-8.5 van grada spusti na 6.5-7 ali to je to...Ja samo ukucavam podatke a aplikacija računa. Ne pokušavam da ubeđujem, samo kažem. Mada, moram da primetim da joj mnogo više leži kada je u višim obrtajima. Nekako mirnije radi a potrošnja joj je niža. Lagano i stani-kreni po gradu nije za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, lomitelj said: Ja samo ukucavam podatke a aplikacija računa. Ne pokušavam da ubeđujem, samo kažem. Mada, moram da primetim da joj mnogo više leži kada je u višim obrtajima. Nekako mirnije radi a potrošnja joj je niža. Lagano i stani-kreni po gradu nije za nju. Meni je 80% voznje grad pa je zato takva i potrosnja... mada mislim Da se smanjila kad sam uradio ona 3 "moda" koja se rade na nasem modelu. (Vakum, pair, snorcle) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...