Desmo 3401 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega su promenili ideju radilice 750 i postavili drugo koleno 180 stepeni kasnije na modelu 800? Redosled paljena na 750: On an RC45 it goes rear left, front right, rear right, front left. 800: Rear left, rear right, front left, front right Animacija 750 800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Mart 10, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja samo da se pohvalim da sam postao clan VFR zajednice. Posto sam pre toga vozio yamahu r6 1999 god ovo je bila velika promena i potreba za privikavanjem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 4, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini se lep primerak. U zdravlju je vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li znate ko ima delove za RC36? Potreban mi je frajlauf.. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano April 5, 2021 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na kupujem-prodajem, ima par prodavaca. Moto otpad (Subotica), Deki-moto (Kanjiža) itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mozda probao ovo: Ne znam za vas ali moj vfr je bas mrtav ispod 4000-4500 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja je ni ne vozim na tako malo obrtaja. Šta se dobija na tim niskim obrtajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano April 8, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lomitelj said: Iskreno, ja je ni ne vozim na tako malo obrtaja. Šta se dobija na tim niskim obrtajima? Stednja goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stednja goriva Štednja? Sa V4 motorom? Sumnjam, zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Godine joj ne mogu ništa... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano April 9, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.4.2021. at 10:44, Simon69 je napisao: Drugari, da li znate ko ima delove za RC36? Potreban mi je frajlauf.. Hvala. A,koje su indicije i siptomi kod stradanja frajlaufa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, lomitelj said: Iskreno, ja je ni ne vozim na tako malo obrtaja. Šta se dobija na tim niskim obrtajima? Ja sam danas probao, sve osim skidanja onog skorka ili kako ga vec zovu. Iskreno ima razlike, po gradu mi je ispod 4500 bio kao da se gusi nekako, kao kad mu smesa nije dobra, posle ovih izmena je valjda prodisao, ravnomernije prima gas. Ne verujem da bas moze da utice na stednju jer mu vise vazduha ulazi. Meni je bilo bitnije da dobijem to ravnomerno ubrzanje jer uglavnom vozim po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 9, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas probao, sve osim skidanja onog skorka ili kako ga vec zovu. Iskreno ima razlike, po gradu mi je ispod 4500 bio kao da se gusi nekako, kao kad mu smesa nije dobra, posle ovih izmena je valjda prodisao, ravnomernije prima gas. Ne verujem da bas moze da utice na stednju jer mu vise vazduha ulazi. Meni je bilo bitnije da dobijem to ravnomerno ubrzanje jer uglavnom vozim po gradu.Naravno, ako si zadovoljan, to je najbitnije. Ja u gradu ne stignem u treću uopšte da ubacim pa i ne osećam taj problem. Svaka čast na volji i trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 11, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepša polovina i ja danas malo isterali makinu i prođirali koji kilometar... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li možda neko ima poklopce zadnjih žmigavaca za RC36? Moji su ispucali, a bojim se da će me drkati na tehničkom za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano April 12, 2021 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega prelepa je VFR-ka, ako se ikad uzelis brzine trampio bi mog zelenka za VFR zivota mi, neke motore covek jednostavno ne moze da preboli Sto se tice poklopaca migavaca, ako ne uspes da nadjes, probaj da ih predjes sa bezbojnim lakom, pa malo polirka, i to ih malo osvezi, video sam da su ljudi to radili i lepo je ispalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Zezaš da bi zbog ovoga mogao da ne prođeš tehnički!? Ja sam zumirao fotku i jedva nađoh neke ogrebotine pa nije se raspalo, puklo, ne blinka na sve strane već je sasvim funkcionalno. E jbt ako se toliko gleda onda se samo novo može registrovati! I verujem ti, naravno ali sam ovo sve rekao jer sam baš iznenađen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac žmigavca je ispucao iznutra i teško da bi se poliranjem išta dobilo... Jbg, izgleda da joj godine ipak mogu (malo) naškoditi... @lomitelj Na jednom prethodnom autu je far imao pukotinu oko 2cm od kamenčića i nisu me pustili da prođem. Morao sam far da menjam. Bojim se da bi i ovde pravili problem. Mislio sam da ja to na vreme promenim, da se ne cimam onda kad dodje vreme za produženje registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy Hvala, kolega. Već sam imao ponudu da je prodam tu na forumu, ali sam odbio. Ipak mi je prirasla srcu... Za sada nemam nameru da je se odreknem, ali ko zna...možda mi u budućnosti svašta padne na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano April 12, 2021 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ThePainkiller said: Kolege, da li možda neko ima poklopce zadnjih žmigavaca za RC36? Moji su ispucali, a bojim se da će me drkati na tehničkom za njih... Vidi ovde KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Lik prodaje već duže vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM Zvao danas, nema...prodao je žmigavce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, ThePainkiller said: Kolege, da li možda neko ima poklopce zadnjih žmigavaca za RC36? Moji su ispucali, a bojim se da će me drkati na tehničkom za njih... Druze probaj da nadjes naradzastu foliji za stakla ili tako nesto pa samo da prelepis da se ne vidi to ispucalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas sa ovim KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano April 16, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2021 at 10:44 AM, Simon69 said: Drugari, da li znate ko ima delove za RC36? Potreban mi je frajlauf.. Hvala. Ne znam koliko je pametno kupovati polovan frajlauf posto je to boljka na RC36. Ja sam imao problem na mom RC36, puklo je bilo kuciste i samo ono u originalu me je kostalo 17000din. Narucio u Delti prosle godine i stiglo u roku od 12 dana. Inace simptomi su da ne mozes hladan motor da upalis tj. sam frajlauf krene da proklizava i ne moze da okrene radilicu nego moras da ga verglas duze dok ne "uhvati" i cuje se kako proklizava. Evo na slikama se vidi razlika izmedju novog i starog i gde je pukotina. Promenio April 16, 2021 član Novak Lazovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...