Disko Nindža 12005 Napisano April 29 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ako se održava kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5964 Napisano April 29 Drug član, 1276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam je vozio ovih dana, zver od motora. Posle BMW-a mogu da kažem da Honda ne uživa u sporim skretanjima, ali daj joj 40 na sat i motor je fantastičan. Sve želim da poželim da se rastanemo (jer mi je žao da stoji u garaži, a BMW mi je agilniji za po gradu, pa mi stoji kod zgrade), ali svaki put kad je provozam oduševim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1687 Napisano Petak u 20:16 Vinyl rider, 891 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2026. at 21:25, Disko Nindža je napisao: Brate bar prevedi tekst kad ga već kopiraš i postuješ Evo ja ću... "Продајем свој VFR 800 fi (RC 46), број шасије 00001. Последњи VFR са брегастим вратилима погоњеним зупчаницима, без VTEC-а, и са сензационалним мотором изведеним из тркачког мотоцикла RC 45. У савршеном је стању, има 8.300 км на сату, увек је био гаражиран и тренутно се сервисира у припреми за продају. Овај прелепи мотоцикл долази из бившег музеја Хонда у Женеви. Управо са овим мотоциклом, број шасије 001, првом произведеном машином, Хонда је хомологовала све наредне VFR 800 у јануару 1998. године. Откако је Хонда Швајцарска ликвидирала музеј, откупљен је и први пут регистрован 2020. године. VFR са сјајном историјом, у одличном стању. Продајем га јер га не возим довољно." Ako me secanje sluzi dobro - vec je bio pre par godina na PA jedan takav sa identicnim brojem sasije i bila je cifra neka nenormalna. Bez daljnjeg , taj agregat (kao i sve na tom motoru) je vrlo sposobno za ozbiljne kilometraze - STVARNO OZBILJNE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16896 Napisano Petak u 20:53 Integrisan, 8519 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je mehanika koja se više nikada neće pojaviti na nekom motociklu a da je priuštiv običnom čoveku. Kako po tehničkim rešenjima tako i po kvalitetu izrade. Odlivci, cementacije, elektro instalacija, gume, creva... Tu je svaka podloška kvalitetna. Jedan od motocikla koji kad kreneš da čeprkaš po njemu, vidiš da fabrika nigde nije kratila krivine i štedela. Ono što je "nebitno", što se ne vidi, čak je i to sve je urađeno precizno i kvalitetno. Koliko danas postoji novih motocikala čiji agregati vuku korene iz trkačkih motocikala? Na prste da ih prebrojiš ako i toliko. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...