Lesa Blesa 5 Napisano Avgust 23, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR 750 RC36/2 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, ako ne nadjem njegove onda ce mi to od CBRa biti zimski projekat. Ali znaci da trazim samo to godiste? Pretpostavljam zbog lakseg uklapanja...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Avgust 23, 2020 Ne silazi, 5021 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Blesa 5 Napisano Septembar 2, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR 750 RC36/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako stoje stvari...izasao iz bolnice zvao druga da rastavi i sve u svemu od motora nema nista ram je pretrpeo dobre udarce i pokrivio se na dva mesta...nazad kod viljuske i napred kod same glave tako da od sredjivanja istog nema nista...hvala svima jos jednom i eto samo da javim da ne ocekujete fotke od sredjivanja na zimskom projektu...cisti putevi braco, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Septembar 2, 2020 Ne silazi, 5021 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš jako lepih, očuvanih primeraka u CH (naš drugar Sale dovozi) do 1500 franaka, a taj ostavi za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi, u potrazi sam, pa ako neko zna nesto o ovom primerku, bio bih zahvalan Honda VFR 750 RC36-I WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750 RC36-I, 1991. godište, Touring, vozilo prešlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/155902-vfr-800-v-tec/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,Od danas sam vlasnik jednog lepogVfr800x Crossrunner-a iz 2011.Nisam našao na forumu bas nista o ovom modelu da li zbog sličnosti sa prethodnim ili nečeg drugog ali bilo bi dobro čuti i razmeniti malo iskustva o njemu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 66 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Leo motor Sa srecom puno kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola Lep primerak. Voleo bih kada bi mogao da provozaš klasičnog VFR-a i onda uporediš sa ovim. Naravno da su koncepti vozila i namena drugačiji ali me interesuje ponašanje agregata, mašine. Da li je uštrojen, podešen mekanije, prenos možda malo duži i slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Blesa 5 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR 750 RC36/2 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2020 at 11:48 AM, MOTOM said: Imaš jako lepih, očuvanih primeraka u CH (naš drugar Sale dovozi) do 1500 franaka, a taj ostavi za delove. Kako da stupim u kontak sa tim Saletom, jel ima neko neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 5021 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lesa Blesa said: Kako da stupim u kontak sa tim Saletom, jel ima neko neki kontakt? @sale z900 Predhodno gledaš šta ima od ponude na Motorräder | Ricardo WWW.RICARDO.CH Alle Artikel der Kategorie Motorräder auf Ricardo günstig kaufen | Artikel neu und gebraucht kaufen & verkaufen auf... i na Motorräder – Inserate aus der ganzen Schweiz | tutti.ch WWW.TUTTI.CH Ob BMW, Toyota, Fiat oder Audi - auf tutti.ch findest du viele Occasion Autos und andere Fahrzeuge wie Mofas, Motorräder, Boote und viele Nutzfahrzeuge. izabereš i onda se dogovoriš sa njim... Na primer... Honda VFR 750 F kaufen auf Ricardo WWW.RICARDO.CH Startpreis: CHF 500 | Zustand: Gebraucht | Honda VFR 750 F in Elgg online kaufen auf Ricardo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola Lep primerak. Voleo bih kada bi mogao da provozaš klasičnog VFR-a i onda uporediš sa ovim. Naravno da su koncepti vozila i namena drugačiji ali me interesuje ponašanje agregata, mašine. Da li je uštrojen, podešen mekanije, prenos možda malo duži i slično.Hvala, nisam jos seo pošteno da se provozam čekam papirologoiju da se završi.Ono malo što sam vozio primetio sam da do 6500-7000 obrt vuče dobro, ujednačeno, a posle do 11... Ljudi moji... Odusevljen!Položaj, sedenja mi jako odgovara. Vozio sam Transalpa 650 koji mi je bio udoban (750km dnevno bez poteškoća) ali nista ne zaostaje udobnost na na ovom.Malo još dok se naviknem na heblove (uzi je hvat nego sta sam navikao). Vidim da su na sledećim vfr-u stavili korman.Pisaću utiske detaljnije samo tablice da se dočepam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 105 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupih sebi lagano štivo za tmurne dane koji slede. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima dublji džep i ima gde da čuva ovako lep primerak istorije Honde... https://www.ebay-kleinanzeigen.de/anzeigen/s-detailansicht.html?adId=1591433327 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5647 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 2517 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je greota voziti, kupiti i uramiti ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Decembar 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, grehota bi bila ne voziti ga, svaki motor treba da se vozi, za to je napravljen. A da kojim slučajem kupiš neku rasnu sisatu plavušu od 28 godina, siguran sam da bi je "vozio" 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Decembar 13, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Poklanjam par prednjih migavaca za RC36 ako nekom treba; Promenio sam motor, pa ostali višak... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2020. at 12:26, Traveler je napisao: Pozdrav drugari, Poklanjam par prednjih migavaca za RC36 ako nekom treba; Promenio sam motor, pa ostali višak... Kolega, da li su migavci i dalje aktuelni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi jedno pitanje, da li svaka Rc46 ima FI i ako ne - koje imaju? Vidim da imaju rucni saug, bez obzira na tip ubrizg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 5, 2021 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve RC46 imaju el.ubrizgavanje, to znam sigurno. A za ručni saug sam čitao da nije stvarno saug već je vezan za ručicu gasa, pomalo čudno al tako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim VFR Vtec RC46II i nemam saug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 5, 2021 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan VFR V-tec je skroz drugi motor, iako, japanci mu ostaviše skoro isti kod RC46, nikad mi nije bilo jasno zašto, recimo RC36 i RC36II imaju iste agregate, dok RC46 i RC46II imaji skroz različite agregate, noviji ima V-tec, lanac umesto legendarnih zubčanika u razvodu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, baš zato i rekoh. Čisto da ne bude da su svi RC46 isti. Jer nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Sve RC46 imaju el.ubrizgavanje, to znam sigurno. A za ručni saug sam čitao da nije stvarno saug već je vezan za ručicu gasa, pomalo čudno al tako je. Tako je. EFI sistem nema saug, nego ručica samo malo otvori klapne, kao kad bi se malo dodao gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...