cobe 189 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan gde nam je drug COBE, ljulja ljulja ljushke ili sta ... tu sam samo mudro cutim jer nema sta pametno da kazem ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Vucara se negde po Alpima garant... kalendar stigao jos pre 2 dana ali sam ja tek danas stigao kuci pa si mi ukucani danas to predali.hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Alex jel trač ili istina da ćeš i ti za onu tvoju čivavu da plaćaš naknadu za agresivne kuce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Alex jel trač ili istina da ćeš i ti za onu tvoju čivavu da plaćaš naknadu za agresivne kuce.. Mora kad mu je i civavu kupila devojka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije trac, istina je Moja civava je dosla nesto malo pre moje devojke Evo moje civavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Većim lancem vezuješ kera nego ja Beverly-ja za banderu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije trac, istina je Moja civava je dosla nesto malo pre moje devojke Evo moje civavice Za ovu civavu treba dozvola za drzanje i cuvanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5036 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na konto Alex-ove čivave: Kucaju dva šanera na vrata stana i otvara klinac od 6 godina ali vrata su na lancu od reze. Kako se zoveš mali? - Malko (Marko). - Jesi li sam? - Tu je i Sima sa mnom... - Koliko on ima godina? - Tli (tri). Istog momenta razvališe vrata a mali zaplaka. Kad dolete Sima: rotvajler od dobrih 60-70 kg i počne da tranžira šanere na froncle... Jedva živu glavu izvukoše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prica Jel vam se svidja moja civavica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 18, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan My name is PITT... BRE(A)D PITT... Jedem leba (bread) sa sanerima, na ulaznim vratima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se kolegi BMW K1200R ali sam morao ovu sliku da mu pozajmim Ja bi i ovakve gaće obukao kad bi smeo ovako da uđem u krivinu, a ti Zeko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan .... samo da prekinem tišinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan D - ukrao bih kip sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 15, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Da vas ćale nauči ... , Šipi, Zekane i ostala balavurdijo :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj Zeku, od kada ga je ostavila devojčica ne izlazi iz veleprodaje stomatološke opreme... Ali mi ga volimo i ovakvog jer je on naš drug. :ljubav::ljubav::ljubav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj Zeku, od kada ga je ostavila devojčica ne izlazi iz veleprodaje stomatološke opreme... Ali mi ga volimo i ovakvog jer je on naš drug. :ljubav::ljubav::ljubav: zivot je surov ali su zato tu drugari koji me vole.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta je skuterasi, nema pletenja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan sta je skuterasi, nema pletenja?? Ne hvališ se matoriii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta da ti kazem djuksi, sve se sazna..necu vise da krijem...ja sam taj!.. autograme delim u nedelju!bez guranja molim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Povodom sve češćih predloga i nedoumica o lepoti zečjih i o ostalih guza prenosim vam jedan predlog iz teme ' DEVOJKA DANA ' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5036 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ovo je za čist ban... ali i za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan LELE BATOOOO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan kuku mene toliko mesa a ja vegetarijanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma guze su extra,eno plusic,nego ima tu jos prirodnih lepota kao npr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 20, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo priroda ja sam John Travolta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...