motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Motori motori motori... ova tema se otvara kao ideja da imamo svoj mali kutak gde ćemo na kratko prestati da mislimo o motorima i uz dosta smeha " oplesti po drugarima" na samo jednom mestu. Naravno treba tu staviti i neke smešne dogadjaje, slike, ljude itd... Mislim da ne moram više da vam objašnjavam, nego tastaturu u ruke i OOOOOOOOOOOOOPLETIIIII :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Cobe će da propusti i ovu temu jer je zauzet bebcem ili krkanjem neke pragnjetine u nekoj od obližnjih kafana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Cobe će da propusti i ovu temu jer je zauzet bebcem ili krkanjem neke pragnjetine u nekoj od obližnjih kafana ZLI covece od naseg zadnjeg okupljanja ,koje sam za malo propustio, pratim forum po ceo dan i ne odvajam se od njega :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neko promaši dan okupljanja a neko promaši kafanu. Ali bar objasni pravilno koleZi kako da dođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lako snaci se po Avenijama Orasca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jadan ja...mucenik sa...ima da me pokvarite ovako dobrog! Oko mene sve su ponavljaci djaci ili bolesnici, ili manijaci, oko mene neki mnogo jaki momci, to su K-a P-e doma zasluzni pitomci........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan E moj Zekane, ovaj SREBROljubac hoće da se mi glođemo u ovoj improvizovanoj areni, a oni da ljupaju semenke i da se naslađuju, a ne znaju da ljubav, ne bira vreme ni mesto već se desi potpuno spontano ... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako videti ovo, ..... ... a ne pomisliti na našeg kolegu u akciji , .... nećemo ga imenovati jel ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Neko promaši dan okupljanja a neko promaši kafanu. Ali bar objasni pravilno koleZi kako da dođe... sve za moje drugare, pa makar i ja objasnio kako da dodju po cenu mog naokolnog lutanja :lud: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Čika zuba valja neke zlatnike pa ne može još da se uloguje i OPLETE po drugarima, inače se očekuje zanimljiv razvoj temice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ko je ovaj strasni baja, cica mace sto osvaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bratac a ovu si zaboravio ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djuksi sine, a da pocnes da se drogiras???? e bre ljudi, ajde nekoliko dana da se pravimo da smo normalni, vidite da nam se prikljucuje sve vise i vise ludaka pa mi normalni gubimo brojnost i vecinu..... i druga stvar kako smo krenuli da pravimo temu o onom Transformatoru, sve ljudi najavljuje put sa nama...pa dajem predlog da za koga se posumnja da nije cist da trazimo da donese lekarski na uvid! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo volim sto smo svi ovako normalni :care: a za Orasac sam se vodio starom dobrom logikom ,druga pitaj i ne skitaj :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Neko promaši dan okupljanja a neko promaši kafanu. Ali bar objasni pravilno koleZi kako da dođe... sve za moje drugare, pa makar i ja objasnio kako da dodju po cenu mog naokolnog lutanja :lud: ... hi hih hi hih hih ih kako sam ja zao covek??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da je više tako "zlih" ljudi kao u ovoj našoj družini - svet bi bio bolje mesto za život! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan PA KAD SE NISI PEO UZ BRDO...DA SI SE PEO NE BI MISLIO NA STONI TENIS! Uredničeeee Zekan viče na mene....banuj gaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy druže, mani urdnika on ima pune ruke posla da zadrži bolumentu pod kontrolom..... ako ti zeka pravi frku ti zovi medu , on ti streptomicin za zeku ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi pssst, u poverenju da vam kažem ... :lol: Dobio sam mail od našeg dragog i milog urednika ..... u kojem kaže kako pazi na nas sa svog uredničkog mesta, kako je usamljen, ali se uzdiže u mudrosti i hedonizmu .... veli da je u formi Još kaže da mu ne treba autokarta, sa uredničkog mesta gleda ka Rumuniji i vidi da su putevi dobri i bez rupa i da će vreme biti sunčano... Kaže da radi na prikupljanju ponuda za ne obaveznu opremu maxi sccoter cluba i da će ogrezle u offovanju kažnjavati ovom topuzinom po titntari ..... Eto sad svi znate da je gore sunčano, i računam na diskreciju, jel ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...šta je meni ovo u životu trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..prič'o ja tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Trećinu ću da pobijem, trećinu banujem a ostale ću da zagubim po rumunskim vukojebinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Toooooo! Ožeži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...šta je meni ovo u životu trebalo... e cuti tu, zamisli kako bi ti zivot bio dosadan da se druzis sa "normalnima"...ovako nikadne znas sta te ceka na forumu kad ne dodjes na nekoliko sati....nikad ne znas sta smo offovali, uprskali, koga isprozivali..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Trećinu ću da pobijem, trećinu banujem a ostale ću da zagubim po rumunskim vukojebinama... To care, a onda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...