kepo 4527 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo shto mi vozamo je najgluplji mix ne postoji mnogo dobrih motora za to ima i deonica gde se pichi, ima uspona, blata i shume... sa afrikom se preznojavam, sa krosom bi morao kolima i prikolicom da premoshcavam deonice (a neko i treba da vozi ta kola i prikolicu) super enduro jedini zavrshava ove nashe vikende onako lepo i zabavno.. i mozhda oni lakshi lc4 enduro i adventure modeli... ne znam shta josh uglavnom, moram josh jedan motor da kupim ove godine ajd u kratkim crtama da ne davimo temu. sta to imas kod adv, ili super enduro a nemas kod afrike? jel ti snage fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan adv je apgrejd afrike... brzina, kochenje i ogibljenje... u isto vreme je i downgrade shto se cene imanja tiche i mislim da nije mnogo bolji na off-u od afrike... ne 100 ili 200% bolji u svakom sluchaju a kostha josh vishe a super enduro je mnogo dobar izbor za ovo nashe... vozi se kao bicikla, usko sedishte i tank kad ustanesh, perfektna pozicija volana i fuzastera, lepo se stoji, na africi to ne mozhe... ima snage vishe nego shto vecina nas sme da upotrebi na off-u... nema gomilu plastike, vizir itd.. sve to je vishak na off-u a opet mozhe da te preveze po putu u pristojnom komforu i bez previshe vibracija... klirens veci nego africi, amortizeri bolesni, kochnice takodje, dva akrapa sviraju za sve pare... da nije tako skup, bio bi mi dopuna africi... jbg probao sam nedelju dana, nisam u zhivotu bio toliko zaljubljen u neki motor... mozhda sam to samo ja... da je manja cena nekako bih se natezao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na planinarenju pre jedno 8-10 gidina bas u toj karauli(samo sto mi se cini da je to vec tada bio planinarski dom nekog drustva). Dom je na gornjem obodu(ka planini) Dojkinca, na lepom je mestu, uslovi boravka i spavanja nisu nista losiji od npr doma na Grzi sem sto je naravno skromnijeg kapaciteta, mesta ima dovoljno i za motore i za satore (ako neko zeli) i sve ostale propratne aktivnosti a kako je kao sto sam vec napomenuo malo izdvojen mislim da necemo nikom smetati ako budemo malo glasniji, mada mi tada svakako nismo imali nikakvih problema sa lokalcima, bas naprotiv. Ono sto me je najvise odusevilo u celoj prici je upravo reka koja prolazi tik pored planinarskog doma(ili karaule , kako vec) koja je toliko prijatna da ljude nije mrzelo da izlaze napolje da piju direktno iz nje(iako , cini mi se, da se i sam vodovod napaja iz te reke). Ako se dobro secam cak je bila i jedna stara crkvica u blizini Dojkinca koja je isto zanimljiva za poseti. Naravno ovo sve pricam po secanju, pa ako se nesto u medjuvremenu promenilo nek me Desert Fox ispravi. Planinu svakako vredi posetiti i ako budem imao mogucnosti racunajte me svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 7, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A- Pirot, B-Dojkinci, C-Topli Do, D-Jabucko ravniste ( Babin zub), E-Balta Berilovac, F-Temska, G-Zavojsko jezero, H-Pirot Ukupno 173 km. @Rolle2010 Otprilike tako. Reka je cista i moze da se pije direktno iz nje Evo i slike a mozete i na google maps da pogledate prirodu jer ima dosta fotografija A moze i od Jabuckog ravnista, tj novog hotela tj ski staze i nove gondole, moze i direktno na Zavojsko jezero sto je malo krace rastojanje ukoliko je ovo dugacko.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan au bre sta se sve organizuje na tako dugacko...dajte nesto i za nas sa cvajtarama od po 100kg. Gde ja da stavim sator i svu opremu, gde da spakujem jos 20l mesavine? Svuda gde se i ja pojavim racunaj da ce biti jos jedan koji ce se vozati samo "u okolini" kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu rutu sto si predlozio, i cini mi se da ima dosta asfalta. Vidi ako mozes da bude sto vise makadama a vrlo malo asfalta. Cenim da si ovu rutu dao samo okvirno a da ces nas ustvari sve vreme vodati po sumskim i kozijim stazama a malo i kroz reke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 7, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je orjentaciona i podlozna je menjanju. Ja bio kod Afrikanaca i nacrtali smo nekoliko ruta pa ce biti izlozene a vi cete se odluciti. Sve su preko 120 km +-10 ali su tu. Neke su sa vise makadama, neke sa manje ali predeli su fascinantni zaista... Spavanje ostaje tamo u karauli gde je i prvi put receno. Smestaj je korektan i nece biti zamerke sa te strane. @Crven Ban Ima prelaska preko reka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da organizujem hard enduro vikend na ovim mojim vrletima ,ne znam koliko forumasa ima registrovan motor da prede granicu !? Ako ima zainteresovanih neka se jave ,da se upisem u kalendar Inace ovde imamo terene za off road koji se tesko gdje mogu naci ,imamo i ureden kamp /izletiste u sumi na 1200 mnv , idealno za bazni kamp ,okolo su planke za izvlacenje drveta iz sume koje su stvorene za hard enduro voznju i ima ih dovoljno da se ne mogu obici u narednih deset godina Han Pijesak je udaljen od BG tacno 230 km ,NS 220km ,SM 180 km ,Sabac 150 km,Uzice 180 km... Tereni na kojima bi se vozilo (obronci planine Javor) su prilicno teski ,gume bez krampona ne dolaze u obzir ,dobro bi bilo da motori nisu preteski i da vozaci imaju bar malo hard enduro iskustva! Smjestaj u satorima , ako ne bude vise od 10ak ucesnika hrana i pice su besplatni ,ako bude vise skupicemo neku sicu Toliko za sada ,o detaljima ,terminu i sl. ako bude zainteresovanih! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Februar 7, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da organizujem hard enduro vikend na ovim mojim vrletima ,ne znam koliko forumasa ima registrovan motor da prede granicu !? Ako ima zainteresovanih neka se jave ,da se upisem u kalendar Inace ovde imamo terene za off road koji se tesko gdje mogu naci ,imamo i ureden kamp /izletiste u sumi na 1200 mnv , idealno za bazni kamp ,okolo su planke za izvlacenje drveta iz sume koje su stvorene za hard enduro voznju i ima ih dovoljno da se ne mogu obici u narednih deset godina Han Pijesak je udaljen od BG tacno 230 km ,NS 220km ,SM 180 km ,Sabac 150 km,Uzice 180 km... Tereni na kojima bi se vozilo (obronci planine Javor) su prilicno teski ,gume bez krampona ne dolaze u obzir ,dobro bi bilo da motori nisu preteski i da vozaci imaju bar malo hard enduro iskustva! Smjestaj u satorima , ako ne bude vise od 10ak ucesnika hrana i pice su besplatni ,ako bude vise skupicemo neku sicu Toliko za sada ,o detaljima ,terminu i sl. ako bude zainteresovanih! Ima, ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Vanje u Han Pjesku u povratku iz Kotline i oduševljen predjelima i gostoprimstvom. Prvi sam u redu za prijavljivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan GS, većina ovde koja bi ti došla ima preteške motore.. Trafike na plin i super tarabe.. A i naučili smo da se pazimo hard enduro bogaza Inače predlog odlično zvuči 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 8, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan GS, većina ovde koja bi ti došla ima preteške motore.. Trafike na plin i super tarabe.. A i naučili smo da se pazimo hard enduro bogaza Inače predlog odlično zvuči Nista, praviti prikolice pa vuci neki hard enduro iza svetih krava i stenara , imaju dovoljno snage za to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Februar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza paranemije , jedva su se dokopali i ovih kangrba što voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza paranemije , ...koja je odavno poprimila razmere epidemije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan @GS Pratim U principu pojavio bi se svuda (ako se zvezde nameste)ali naj bi bilo s nekom ekipom ~ 130kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza paranemije , ...koja je odavno poprimila razmere epidemije. epidemija je mala maca, sad je to pandemija. :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, pa ja sam misilo da si ti vec kupio motor i da ga uveliko spremas........??? sve zavisi od tvojih zelja i afiniteta prema tome tako i treba da izaberes ......a negde ces morati da napravis kompromis (kao da li APPLE ili Android) adv je apgrejd afrike... brzina, kochenje i ogibljenje... u isto vreme je i downgrade shto se cene imanja tiche i mislim da nije mnogo bolji na off-u od afrike... ne 100 ili 200% bolji u svakom sluchaju a kostha josh vishe a super enduro je mnogo dobar izbor za ovo nashe... vozi se kao bicikla, usko sedishte i tank kad ustanesh, perfektna pozicija volana i fuzastera, lepo se stoji, na africi to ne mozhe... ima snage vishe nego shto vecina nas sme da upotrebi na off-u... nema gomilu plastike, vizir itd.. sve to je vishak na off-u a opet mozhe da te preveze po putu u pristojnom komforu i bez previshe vibracija... klirens veci nego africi, amortizeri bolesni, kochnice takodje, dva akrapa sviraju za sve pare... da nije tako skup, bio bi mi dopuna africi... jbg probao sam nedelju dana, nisam u zhivotu bio toliko zaljubljen u neki motor... mozhda sam to samo ja... da je manja cena nekako bih se natezao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan GS, većina ovde koja bi ti došla ima preteške motore.. Trafike na plin i super tarabe.. A i naučili smo da se pazimo hard enduro bogaza Inače predlog odlično zvuči Ima vise organizovanih voznji za teze motore ,red je da napravimo i jednu pravu hard enduro kome je ovo zanimljivo mozda moze posuditi od prijatelja neki laksi motor i sl. Ruta koju sam zamislio ima dijelove koje tesko mogu proci teski motori ... Cilj nije da okupljanje bude sto masovnije nego da napravimo jednu finu zajednicku voznju ,razmijenimo iskustva ,a i nesto naucimo ako budu napredniji vozaci prisutni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au bre sta se sve organizuje na tako dugacko...dajte nesto i za nas sa cvajtarama od po 100kg. Gde ja da stavim sator i svu opremu, gde da spakujem jos 20l mesavine? Svuda gde se i ja pojavim racunaj da ce biti jos jedan koji ce se vozati samo "u okolini" kampa alo, pa kad je bio problem... visak stvari turi nekome sa Afrikom ili Tenerom (sator i oprema) a za voznju ponesi samo ulje dvotaktol (i to mozes da turis kod nekoga) a goriva ima u ovim nasim cisternama... tako da ne vidim problem... :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan lep gest popsi. Snacicemo se nekako. oprema kod vas...dve dvolitre u ranac i pun rezervoar(i nije tako mali 11 litara) samo da se otarasim zabarije i eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Februar 9, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Udarila ova zima, pa svi sede u toplom i smisljaju gde bi se vozili kad otopli. Toliko dobrih predloga! Bice dobro ako se ostvari pola od ovoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš šinko..grešiš.. Može samo da bude duplo više vožnji Svaka od ovih vožnji može da ima izvidnicu..četa mala ali odabrana voli da proveri dal je to baš tako kao što kažu.. A tu su i nezvanične sms vožnje.. Vrlo malo nam treba da se pokrenemo.. obično fali vreme i novac..ostalo ne manjka.. NE Izađi za vikend u grad sa devojkom..i eto ti para za enduro vikend.. a devojka/žena neka gleda fotke ili krene sa nama..treće nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 9, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @GS upravo ono sto sam hteo da kazem, treba nekako da rangiramo voznje po tome sta sadrze, kakvi su motori pozeljni, koja vestina voznje, snalazenja je potrebna itd... Pa ko sta voli. Realno moze ivise voznji za isti vikend da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan TOooo druže Vlajko , moja djeca od danas jedu samo jedanput dnevno, ima i ja da se vozim ki gospon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E Đjeca su drugo..za njih prvo mora da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...