vujo032 2664 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko šta od ski opreme jevtino, da mu stoji i smeta Ako ima, tu sam, pa ćemo već nešto videti. može zamena, ja vama manje pancerice, vi meni veće i sl. Samo neka se nešto dešava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan cu pogledam imam neke skije ... samo da vidim tachno visinu , dinastar vertical limit 4x4 je model to znam sigurno jer sam bash njih jurio , e sad dal su 185 ili 190 nisam siguran , karving , extra skija pogotovu za off pist i vezovi naravno ... ako se setim mogu da ih slikam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Najviše bi odgovarale neke skije do 170, ali sada imam skija, dosta sam nakupovao, najbolje u kompletu sa pancericama, ili pancerice posebno. (kupio sam jedan lep komplet od Red Bull-a, koga i ovom prilikom pohvaljujem Ako bi neko imao više pari štapova, isto bi moglo itd.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:imam jedan par stapova. Mislim da su hvalitetni,ne razumem se dobio sam ih iz Germani Mislim da su hvalitetni aluminijumski bas lagani. Moze 1000din par Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ajaaaaooo, a ja se napalio da kupim snowboard ko mali majmun, ako naletim na neke jeftine skije javim ti...ako neko ima board nek se javi...imam 185cm i 44 br cipela, fala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Važi, ja sam letos nabavio jednu količinu, i sve je otišlo: A pre svega volim oko toga da prčkam. Sada idu karving i poneki polu-karving, ove obične više nisu skoro nikom interesantne. Ova stranica a stoji,tako kad neko nešto ima da ponudi, ili za razmenu, možda nije loše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 10, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam elan slx od 197cm -zadnji model takmicarske skije pre karvinga sa tirolija vezovima-metalni vrhunski ne plastikaner.Skije su ko nove sa jako malo ogrebotina jer ja dobro skijam i ne ukrstam skije da bi ih grebao,stoje par godina i preporucujem svakom da ih kupi jer u odnosu na obicne je kao da vozis ferarija,cena 15 eura -nove sa vezovima bile 1000 eura prosto dzabe samo da nekom i zatreba,nosim broj 43 sto je bitno da bi se moglo teziste skije uskladiti sa tezistem vase noge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam skije: http://www.kupujemprodajem.com/Skije-ELAN-i-VOLKL-1443220-oglas.htm I nešto pancerica manjih brojeva: http://www.kupujemprodajem.com/Pancerice-PET-pari-broj-38--1488337-oglas.htm http://www.kupujemprodajem.com/Pancerice-San-Marco-i-Koflach--1348020-oglas.htm Može i zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...