Blaza 13280 Napisano Mart 22 Ne silazi, 3020 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozao danas, van grada, do podnožja Kosmaja. Lepo ide po krivinama, upoznajemo se lagano. U odnosu na Kawu, dosta je teži u mestu, a u vožnji se ne oseti. Razlika samo 100 kubika. Ali...kako motor ubrzava iz niskih, e tu je razlika... U povratku svratim kod drugara, bivšeg motoriste. 'Prebacio" se na džipove odavno, a od prošle godine i na ovo: I ovo treba znati voziti. Btw, prezadovoljan Hondom ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Mart 22 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike Blažo, slike. To je ono što nam fali, to je ono što nam treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3770 Napisano Mart 22 Drug član, 1860 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam slika, ne treba nam hleba!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13280 Napisano Mart 23 Ne silazi, 3020 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, kako ga je lepo voziti, zaboravio sam na fotke... Ispravljam sledeći put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 27 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam bio u ovoj grupi. Juce je stigla iz CH. Odlična u svakom smislu, oduševljen sam blago rečeno. Boja je perverzija. Krećemo u lagano sredjivanje. Shadow-ku je uzeo moj prijatelj, a ja čekam još jednu spravu. Stay tuned. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 782 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika u voznji 600 i 1000? Verujem da 600 ima dovoljno snage za uzivanje u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 782 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Cacku dve najmanje sestotke da su se pojavile...posto sam kupio hiljadarku od tebe...u cacku su imala dva Cbf a da ja znam...sada posle par meseci ih ima 6-7...tacno videli kako meni lepo stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 28 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Osetna je snaga na 1000, bas je razlika. Na 600 se oseca neka lakoca. CBF je po meni vrh motor, i uvek bih birao njega u odnosu na Fazera. E da, pali a jos nisi kliknuo dugme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5487 Napisano Avgust 28 Drug član, 1343 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Zlatko LA je napisao: Osetna je snaga na 1000, bas je razlika. Na 600 se oseca neka lakoca. CBF je po meni vrh motor, i uvek bih birao njega u odnosu na Fazera. E da, pali a jos nisi kliknuo dugme. Nećeš da pređeš na mračnu stranu (jer će da ti se posviđa)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 28 (promenjeno) Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je sigurno da oću, samo je pitanje vremena. Prvo da isprobam drugu klasu, a da nije kruzer ili touring. Promenio Avgust 28 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25855 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zlatko LA je napisao: pali a jos nisi kliknuo dugme. ...hiljadarka vrti dva kruga pa pali, kacio sam moju svojevremeno na osciloskop, varnica ide ali dizne dobiju signal tek posle sekund/dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 782 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alexandra995 je napisao: Nećeš da pređeš na mračnu stranu (jer će da ti se posviđa)! Za Zlaja ima vremena...mi smo se neki vratili sa mracne strane dodje vreme i zato...docice i vase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 28 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Moja misija je da probam što više motora. Za kruzera sam suviše mlad, to je jasno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13280 Napisano Avgust 28 Ne silazi, 3020 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zlatko LA je napisao: Prvo da isprobam drugu klasu, Šta, bre, CBF je druga klasa ??? Za srce si me ujeo... ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 28 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Šta, bre, CBF je druga klasa ??? Za srce si me ujeo... ! Druga klasa a da nije touring ili kruzer. Sledeći motor koji mi stiže za koji dan. Jel sad jasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 782 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blaza je napisao: Šta, bre, CBF je druga klasa ??? Za srce si me ujeo... ! Blazo,Cbf je klasa za sebe. Juce sam isao malo do Topole pa svratio na kotu 555 da ubijem jednu gurmansku...naidju dvojica kolega a jedan sa novom Afrikom...ja mu iskomplimentirah motor a brat kaze za mog Cbf-a...ovo je masina...mojih 100 konja i tvojih nisu isto...redna 4 su redna 4...kako sam shvatio vozio je CBF i jos pati za njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 29 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaki, ali svaki motor koji sam do sad uvezao je katastrofa prljav oko prednjeg dela agregata, lanac i lancanici (prednji lancanik da ne komentarisem), zadnji tocak, zadnja viljuska. Sve ostalo je ok. Litar petroleja, akra, i mogu da kazem da sam na pola pranja onako kako ja to radim. Jednostavno je nemoguce skinuti odjednom svu prljavstinu koja se godinama taložila. Operem, osušim i sačekam sutra i tako svaki dan do finalnog izgleda. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 30 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nista manje od ovoga nisam ocekivao. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7037 Napisano Avgust 30 Drug član, 1572 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Zlatko LA said: Nista manje od ovoga nisam ocekivao. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Сваки мотор који сам до сада купио а био је из увоза био је идентично прљав испод тог декла ланчаника. Што ти кажеш, они то само терају у сервис, евентуално ако се некад сете да оперу мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6931 Napisano Avgust 30 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Takav sloj, te prljavštine, potencijalno može da bude jako opasan. Desi se da se za to zalepi kamičak, naročito ako bude neka ekskurzija za kratko po makadamu ili tako nešto...i onda, pošto lanac prolazi prilično blizu okolnih kartera, može da ga uz njih pritisne i provali. Malo pažnje s' vremena na vreme nije na odmet. Ovde otprilike nikada nije skidano od kako je postavljen lanac. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 30 Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slažem, bar jednom godišnje treba čistiti taj deo. Doveo sam ga u red, lanac podmazan sa sae 90 kao i na svakom motoru. Čini mi se da motor odmah bolje ide. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 929 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kilo kacamka je bilo... Kao tovatnu mast da su koristili za podmazivanje lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13497 Napisano Avgust 30 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se sprej koristi za podmazivanje lanca bude mnogo prljavije nego sa uljem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2575 Napisano Avgust 30 (promenjeno) Drug član, 1206 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uvek koristim ulje, nekako mi lepše izleda na lancu, lakše se čisti nakon nekog vremena. U ovom slučaju mislim da dekla nije skidana od zamene lanca. Masa od sitnih kamenčića, ulja, spreja i koječega još. Motorčić je full, lako se vozi, radi odlično, upravljivost je fenomenalna, položaj idealan, ne opterećuje ni zadnjicu ni 00. A boja je vrhunska. Rezervoar me uvek oduševi kad ovako izgleda. Skidao sam maske i podigao rezervoar, nema krpačina, sve na svom mestu. Ruku na srce, dosta bolji od prethodnika, što je i normalno. Sve je ugladjeno, menjač perfekcija, pali na pomisao, vibracije nula. Kao kad Goku vozi pitomi oblak. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Promenio Avgust 30 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 929 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravljivost, polozaj sedenja i samo sediste bi trebalo da su isti kao kod prethodnog s karburatorima? Sam rad motora jeste sigurno bolji. Mnogo lep moped u pm, nzm dal' mi je lepsa ta boja ili ona zlatna kod Nesine iljadarke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...