bmw 1753 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Zato jer kreteni od Hondinih inženjera nisu pravilno "dimenzionirali" karburator, pa ti obično prelije svećice i one crknu. hebi ga, Honda ko Honda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 24, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, zato se uzima motor sa direktnim ubrizgavanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost je ubrizgavanje za Hondu do 2007 godine bila misaona činjenica na tim motorima...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 30, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na koje modele Honde mislis,ali moja Dzulia ima direktno ubrizgavanje, a iz 2005. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 27, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa, našao sam temu koja bi odgovarala motoru kog trenjutno posedujem. Dakle ovako, dok sam vozio Shadow (koji je već bio kaparisan) na švajcarskim oglasima sam našao baš ovog CBF-a, naravno Aleksanar Kostić iz Paraćina je obavio sve potrebne razgovore, dao mi cenu za ostale troškove. Stigla je pre neki dan kod mene, tek danas sam stigao da je operem i slikam za forum. Mislio sam da je Bandit broj 1 ako gledamo generalno stanje motora koje sam imao, ali ovo je definitivno broj 1. Sve je na njemu fabrički, svi servisi na vreme (poseduje servisnu knjižicu), i od poslednje zamene ulja koja je radjena Septembra prošle godine, prešao 100-tinak kilometara. Gume Michelin Road 5 dot 2018 ali dobra šara i potpuno su mekane. Antifriz vidim sveže sipan i dobar. U vožnji prav i na pustanje ruku ne vibrira i ne trese, ne znam dal agregat lepše radi hladan ili na radnoj temperaturi. Položaj sedenja mi posebno odgovara. Za sve ostalo moram da ga provozam neko vreme pa da napišem šta imam. Slede slike da se odprilike vidi generalno stanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 27, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi se svidja plava boja sa crnim felnama i agregatom. Uvek sam govorio da Honda ima sve i ne treba joj nikakve trakice za felne, stikeri itd. Lepota od motora kojeg odavno priželjkujem, koliko će ostati kod mene više ne znam ni sam. Normalno da će detaljno poliranje, zamena ulja, svećica ugradnja nosača i kofera uslediti u što kraćem roku. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 27, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nigde farbana, radjena, krpljena. Sve na svom mestu od A do Š. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... zatvori joj nekom krpom auspuh dok radi i slusaj, to samo Honda moze. Bez zvuka ili vibracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Već sam to uradio, neverovatno. Na satu ima odprilike 37000 km. Nešo ti si takodje imao istu (sivu) sa ABS-om. Što se tiče vibracija, ima male fabričke tegiće i skoro da nema vibracija. Mislim da nema potrebe za onim većim što sam pravio po tvojim nacrtima. Nema zveckanja plastike oko satova, čini mi se da sam čitao da to zna da bude problem. Ništa ne stvara škripanje, na neravninama nema lupanja, baš deluje utegnuto. Promenio Octobar 27, 2024 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva skripa? Pa nije to kawasaki! Ti vidis spoljni deo tega, ima ona i unutrasnje tegove koji su duzine sake a o zid guvernala se oslanjaju preko dve nazubljene gumice. Ne menjaj nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... da, moja je bila siva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Stičem utisak da bi njoj odgovaralo Silkolene PRO 4 10W40. Koje si ulje ti koristio dok si je imao? Svecice sam uzeo Denso, na njoj su trenutno NGK. Promenio Octobar 27, 2024 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri Zlajo ali pojma nemam, verujem da sam sipao kako sam sta u radnjama nalazio Izbor ti je super inace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 28, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam za manje od sat vremena zamenio svećice. Lako se skidaju maske i uz fabrički alat zamena svećica i nije neki poduhvat. Prezadovoljan sam generalnim stanjem. Sutra mi stiže nosač i kofer. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 29, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ko nov, nosač original, bolje ne može. Tek sad ima celinu, izgleda da se bez kofera ne može ni sekund. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 29, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim ovakav osigurac? Čini mi se da je manji nego za auto. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7497 Napisano Octobar 29, 2024 Drug član, 3110 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To je mini. Trebalo bi da ga imaju u radnjama auto delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 29, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim nikad do sad nisam trazio mini. Imao sam jednu sijalicu da isprobam da li radi i verovatno sam 'pipnuo' gde ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 30, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što sam kući imao samo purol, nemam više onaj set za aluminijum, ali dobro zima je dugačka. I naravno podmazana sajla kvačila, standardna priča koja daje rezultat. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 1, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Novi motor naravno i novi problem. Stara prica sa skoro svakim motorom do sad. [https://forum]Na naglom, bukvalno maglom, dodavanju gasa motor ima knedlu. Ta 'knedla' je veoma kratkotrajna da se tako izrazim, u vožnji ne primećujem ništa. Danas gledajući detalje vidim nešto sumnjivo, gume na sastavu od karburatora do kućišta filtera vazduha su čini mi se lepljene, ili možda grešim ali tako deluje. Mozda bas tu pravi problem i ulazi falš vazduh. Svecice sam stavio nove (i stare su bile dobre), filter vazduha je dobar, novo gorivo sipano. Kad se zagreje ostaje problem ali znatno manji, ponekad se i ne primeti. Učinilo mi se da je nešto bolje ali izgleda da nije. Poenta mog pisanja kao i uvek, da zajedno rešimo problem pa možda nekome nekad pomogne. Svaki savet je naravno dobrodošao. Inače generalno stanje motora je bukvalno kao nov, radi kao sto se i ocekuje od jedne Honde. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8364 Napisano Novembar 1, 2024 Ne silazi, 2166 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo,to je neizbežno da gume ispucaju.Protok vremena ne možemo zaustaviti.Po meni,da sam ja na potezu,to bih menjao.Možda ima knedlu zbog toga,a možda i nije,ali će vremenom popustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 1, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, svakako cu proveriti celo kuciste. Nasao sam ovu sliku, cini mi se da bas te gume idu posebno od kucista. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 1, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike ovako, kod mene je to samo na kratkom dodavanju gasa. Kad zavrnem rucicu odu obrtaji u vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 1, 2024 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, o tome pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Novembar 1, 2024 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim na slici problem sa flansom, ono sto si povukao je spoj gume sa kutijom i tu je fabricki lepak. Sada posto si razlepio, flansa mora napolje, ocisti se plastika, ocisti se gumeni kanal u koji sipas malu kolicinu v. reinz silikona celi krug, vratis u kutiju (obrati paznju kako stoji flansa pre skidanja, obelezi liniju!) i pustis da prenoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...