ktm600 222 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan misljenja o ovom motoru,pouzdanost,servisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan lep motorin, ljut na gasu ali o pouzdanosti cvaje je tesko diskutovati.... to ti je macka u dzaku, mozes da se navozas sa tim motorom a moze da ti ustine karika drugi dan....... delova koliko sam upucen ima, a moj savet ti je da za taj motor pravis sam mesavinu a pumpu ulja da iskljucis cuo sam da im je to boljka hoce da se zapusi pogotovo ako se mesa ulje, znaci samo kvalitetno ulje i uvek isto... verovatno ti nisam preterano pomogao ali tesko je uzeti polovan motor za malo para a da je ocuvan kao nov i da u njega ne mora da se ulaze....... jbg to volimo, za to zivimo, a koliko ce kostati to i nije toliko bitno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...