boki.64 1954 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi pomoc. Moja sestra je "nasla" menjac od BMW-a R25. Naravno, nije ga stvarno nasla nego je bio skinut zbog restauracije motora(koja se nikada nije desila) i zavrsio zaboravljen u nekoj kutiji u podrumu. E sad, potrebna mi je informacija koliko taj menjac vredi, odnosno koliko bi para moglo da se dobije za njega, jer je ostatak motora vec "otputovao"(na razne nacine), pa moze i menjac. Hvala za odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Кошта 185€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, nije mi ni na kraj pameti palo da tamo potrazim. Ima tu jos nekih sitnica, tipa rucica menjaca, papucica kocnice, kiciste filtera za vazduh... pa cu da potrazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Линк који сам ти послао је за цео мењач који није изграбан, нема видљивих оштећења и који шалта лако у све брзине, бар тако пише даље у опису истог. Ако на твом од овог нешто мањка, онда цена више није таква али то већ у великој мери зависи и од купца. Молим! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan e-bay i srbija,o čemu vi to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan e-bay i srbija,o čemu vi to? Tačno tako...ja dok sam imao r25 dolazi komša i kaže da ima menjač za njega, i on je to ranije vozio pa da mi da da mu ne stoji u podrum...nije hteo ni dinar, kaže "ma samo nek' je zdravlje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to malo tvrdite pazar? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan mallo više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ajde da cujem onda ponudu, ali na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo informacije, za one kojima to nesto znaci: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76972-bmw-r25/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Имам детаљно упутство за поправку овог мотора, ако неког интересује... Оргинално је на немачком али су ту и табеле и слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prevedenu verziju uputstva za r25/2 i 25/3 spojeno, sa detaljnim slikama elemenata, dodatnog alata, postupka... Ovo je sve i svja za r 25! Naslovi su: Opšte Rukovanje i kontrola indikacija Demontiranje Montiranje Motor Tehnički podaci Tolerancije i mere Spisak delova Rasklapanje motora Opravka radilice Merenje cilindra Merenje klipa Opravka glave i cilindra Sklapanje motora Karburatori Menjač Tehnički podaci Delovi menjača Rasklapanje menjača Opravka menjača Sklapanje menjača Pogon zadnjeg točka Tehnički podaci Spisak delova Rasklapanje Sklapanje Šasija Tehnički podaci Spisak delova Viljuška prednjeg točka Priključivanje prikolice Električna oprema Tehnički podaci Spisak delova Štelovanje reglera Plan podmazivanja Pa koga interesuje, šaljem kopije poštom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...