Aleksandar NS 141 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci zanimljivo, nadam se da ce biti opet nalepnica.. od svega po malo bih uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan i ... ... dođe i ta jesen ... oćelbit promo materijala kojekakvog ... i ja bih kao kolega što je postovao iznad mene uzeo od svega pomalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan аууу лебтејебо..ко о чему,матори о промо материјалу...а да за промену,ако ти је све ово супер,организујеш неку вожњу,дружење или тако нешто!Даш неки свој допринос или ћеш само да чекаш и критикујеш како нисмо направили ништа од материјала,као да је то најбитније! Нама није и сасвим смо задовољни шта смо до сада урадили и наравно да радимо на неким новим стварима,нећемо чекати тебе да нас опоменеш!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Opet su bake došle neoprane na fizikalnu a Dejo ? Čovek samo pitao, šta se ljutiš odma ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bigi, bez nervoze Biće nekog mat'rijala, videćemo... Malo saam u gužvi sa poslom i radovima oko kuće. Vi'š da me nema na vožnjama a ne stižem ni na motor da sednem... Strpljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prijatelja koji radi majce i sa stampom i sa vezom. Skoro sam pricao sa njim o majcama i moze i on da nam ih odradi.ako se to vama svidja mogu ja da sakupljam lovu i da to sprovedemo u delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan аууу лебтејебо..ко о чему,матори о промо материјалу...а да за промену,ако ти је све ово супер,организујеш неку вожњу,дружење или тако нешто!Даш неки свој допринос или ћеш само да чекаш и критикујеш како нисмо направили ништа од материјала,као да је то најбитније! Нама није и сасвим смо задовољни шта смо до сада урадили и наравно да радимо на неким новим стварима,нећемо чекати тебе да нас опоменеш!!! što se ti ljutiš ... nikog nisam opominjao , samo sam pitao da l će biti ... a miljama daleko od toga da sam kritizerski nastrojen i da samo kritikujem ( gde li si to samo video... ) a ako sam te nečim uvredio ili ti zbog nečeg nisam po volji kaži brate otvoreno i direktno a ne da me napadaš za nešto što nisam rekao. ok ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Bigi, bez nervoze Biće nekog mat'rijala, videćemo... Malo saam u gužvi sa poslom i radovima oko kuće. Vi'š da me nema na vožnjama a ne stižem ni na motor da sednem... Strpljenja... nema problema ama baš nimalo. pozdrav Presedniče 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo opušteno Probaćemo da se organizujemo pa da zimski deo sezone (koja formulacija a?) iskoristimo da se popunimo sa promo materijalom. Brat Panta dade zanimljiv predlog Više detalja uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја такође преговарам са једном штампаријом која ми је дала занимљив предлог.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan drugari pricao sam sa ovim drugarom za majce i situacija je sledeca. crna i bela varijanta sa natpisima na ledjima i grudima od odlicnog materijala sa najkvalitetnijom stampom bila bi oko 5.5e po komadu ako odgovara mozemo da resavamo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Octobar 13, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mooooooze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Octobar 14, 2014 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer moze gos'n panticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan naravno da može ... računaj na mene za bar 2 majice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze. Ali ja ne mogu platiti pet i po eura! Daj u dinarima! )) D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da probamo da se malko digitalizujemo i olakšamo stvari... Jel vam ovako odgovara ? LINK Kada se odlučimo za još stvari (trakice, cuclice, kapice), dodaćemo ih na spisak ! Sve sugestije su dobrodošle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 14, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Да ли се ради о старом "моделу" мајца? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxi imenujem te za pisara.;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Majcice ce biti kao i stare samo sa grbom kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 14, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan A sa kojim grbom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odradice mi neko kako ce izgledati i onda cemo se dogovarati ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Octobar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan takodje,zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...