alexanto 4683 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taman grupna poseta. Sad će Djura, Culle i Dare da doćeraju mojega ata pa da se družimo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aleksanto, ja cu doci u subotu u restoran da me ne zaboravis za majice, a opet da se ne stavljam na spisak za sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш у недељу пошто у суботу нећемо бити тамо а богами ни мајце 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Седи на мотор и иди по мајице ја идем исто!!! Nemam motor,jos je u servisu.Aj pokupi i moju,molim te!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce odprilike biti nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @BigRider Kad ides po majice? Mogao bih i ja sa tobom, ako se uklopimo sa vremenom, ako ne mogao bi da mi doneses! Izgleda da necu mocu u nedelju u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 20, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Да си ти мени жив и здрав ја већ био по мајице!!! Није тај Жабаљ преко света може беверли до тамо!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne stizem, ubise me obaveze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ко те терао да се жениш!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш у недељу пошто у суботу нећемо бити тамо а богами ни мајце To, nedelju, jbg nesto sam pogubljen. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taman grupna poseta. Sad će Djura, Culle i Dare da doćeraju mojega ata pa da se družimo malo. Ja nisam u situaciji da dodjem do sajma, ako budem i uspeo to ce svakako biti kolima i u toku naredne nedelje, posto sam porucio majcu interesuje me, postoji li mogucnost da mi je posaljes nekako ili u narednom periodu kad bude bolje vreme i kad se okupimo zajedno da je preuzmem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Mart 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju donosim ekipi koja dolazi a ostali neka jave kako žele da im se pošalje. Da li da ponesem i ostavim kod nekog od kolega koji dolaze u nedelju ili da šaljem brzim poštama. Šaljite adrese na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 28, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze mala pomoc, gde da se bacim na spisak za nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaš temu malo u nazad, nađeš zadnji spisak za nalepnice i dodaš se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan kad ce biti gotove nalepnice one sa spiska od pre mesec dana ? Jel to jos uvek otvoren isti spisak ili se pravi novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek je otvoren spisak. Javiću kad će biti gotove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan мало се то одужило... а ја бих тако волео да имам налепнице врло ускоро!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi nepricaj ofarbao motor i sve spremio samo mi nalepnice fale Ma zbog konjaze samo nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 30, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je spisak zavrsen tacnije da li su se vec napravile nalepnice ali sam zbog materijalnih razloga morao da odlozim al sad bih da se vratim u potraznju sa blagom izmenom 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. AlexaBGD 2x silver sticker, 1 sa nickom, 1 bez 5. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 6. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 7. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 8. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 9.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom 10. Shvalerma_69_lakat 2 crne nalepnice bez nicka 11.mivan 2 belenalepnice i 2 stickera 12. Rade koenig 3 nalepnice (1 sa nikom 2 bez nika-siva metalik ) hvala u svakom slucaju 13.ilija.l 3 crvene nalepnice(bez nicka) 14.Carlito 1 silver sa nikom, za guzu silkana ps. cekam potvrdu da li sam zakasnio pa ako kojim slucajem nisam da uplacujem sutra odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek je otvoren spisak cini mi se.....pise iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ајде бре да се мало то убрза кофер ће да ми буде без стикера!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio do Alexanta po majice, super su! Jos jednom hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio do Alexanta po majice, super su! Jos jednom hvala! Da sam znao,da poneses i moju . . .jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih ovom prilikom da se zahvalim Alexantu, koji je uredno i po dogovoru poslao majcu jos proslog Petka ali nazalost ja je nisam dobio , tek kad sam otisao do poste rekli su mi da su me trazili a nikog nije bilo kod kuce. Nikakav papir ili obavestenje mi nisu ostavili a ja pouzdano znam da je 100% uvek nekog bilo kuci, opet na svu srecu sam danas ipak pokupio majcu koju su vec spremili da vrate posaljiocu, eto tako ti je to sa nasim postarima. Pozdrav svima i Alexanto HVALA jos jednom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Има ли заинтересованих за женску црну поло мајцу МСЦ-а?Величина Л, јбг председник ми грешком дао женску а није сигуран да има мушку па до следеће туре носим моју црвену. Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...