SuperPOP 1231 Napisano Januar 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan eee, ne rešava se gospodže tako lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan moja zapazanje delovanja zime i NE voznje motora na clanove ovog foruma: 1. PoP je nacisto skrenuo i otisao u veselu druzinu tople braće.... odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, ja NE vozim ispred njega i NE spavam sa POPom u istoj sobi! 2. Djura je citao onaj moj savet za zaradu para, pa se poistovetio sa glavnim likom....dakle presao u makro-narko-dilera.....odma da kazem kad bidemo isli na taj Transformator , da nikakve njegove stvari necu da prenosim preko granice, ni u jednom ni u drugom pravcu, bez obzira koje velicine bile...(sem ako ne da neki kesh, onda cemo da ih uvalimo POP-a , on kao roze decak, ima veze po tim policijama i carinama) 3.Šipi je ogrezao u ljubavi i mucenik vise mu ni BJB forum nije sigurna luka od pogleda njegove izabranice......odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, da ukoliko doticna LULA bude tukla, maltretirala i vredjala naseg drugara Šipija, ja cu licno da stanem na njegovu stranu(tj malo iza njega da me ne dohvati doticna)......i dacu 2 predloga...da spalimo "vešticu"(rumunija ima vestice garant, i oni znaju kako se vestice spaljuju) ili da se Šipi vozi sa POPom na motoru......bice mu slatka devojka...mislim Šipi - Popu...... PS....izvinjenje LULA, ali kako odoleti, jace je od mene...... 4.Alexantova strina od tetkine snaje je postala clan foruma i trazi za sebe dve majice........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan moja zapazanje delovanja zime i NE voznje motora na clanove ovog foruma: 1. PoP je nacisto skrenuo i otisao u veselu druzinu tople braće.... odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, ja NE vozim ispred njega i NE spavam sa POPom u istoj sobi! 2. Djura je citao onaj moj savet za zaradu para, pa se poistovetio sa glavnim likom....dakle presao u makro-narko-dilera.....odma da kazem kad bidemo isli na taj Transformator , da nikakve njegove stvari necu da prenosim preko granice, ni u jednom ni u drugom pravcu, bez obzira koje velicine bile...(sem ako ne da neki kesh, onda cemo da ih uvalimo POP-a , on kao roze decak, ima veze po tim policijama i carinama) 3.Šipi je ogrezao u ljubavi i mucenik vise mu ni BJB forum nije sigurna luka od pogleda njegove izabranice......odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, da ukoliko doticna LULA bude tukla, maltretirala i vredjala naseg drugara Šipija, ja cu licno da stanem na njegovu stranu(tj malo iza njega da me ne dohvati doticna)......i dacu 2 predloga...da spalimo "vešticu"(rumunija ima vestice garant, i oni znaju kako se vestice spaljuju) ili da se Šipi vozi sa POPom na motoru......bice mu slatka devojka...mislim Šipi - Popu...... PS....izvinjenje LULA, ali kako odoleti, jace je od mene...... 4.Alexantova strina od tetkine snaje je postala clan foruma i trazi za sebe dve majice........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sine Miljane daj iskopiraj ovde onaj tvoj čuveni post (mene mrzi da tražim) da ljudi shvate koji si ti car, kralj, šah, moj idol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan to je ovo, lik je pitao kako da zaradi pare za motor! procitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite se UREDNIKU za mali off.. da ne budete kaznjeni i dobijete po guzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odem na par sati od kuće a vi skrenuli totalno... Moraću neki tablet da kupim da vas imam uvek na oku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 21, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad bih mojoj dragoj doneo roze majicu da obuče - otišla bi od kuće momentalno... Bravo drugari za Promo materijal! Vrhunski je Sale! A ovo za roze majice....hm,hm...ista situacija i kod nas u kući bi bila sa roze boju..... Veliki pozdrav za sve vas od nas Bandolerosa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, ko vas sastavi tak'e, svaka mu pjevala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...da smo normalni - poludeli bi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I AlexBGD se smilovao za veličinu... 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna M 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 2 crna, 1 bela, XL 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, M 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. rohirrim - muska 1 crna, 1 bela, XL 14. rohirrim - zenska 1 crna, 1 bela, M 15. NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 16. Arsa - muška 1 crna, 1 bela, L 17. Arsa - ženska 1 bela, S 18. NeCi - muška 1 crna, 1 bela, L 19. NeCi - ženska 1 bela, S 20. bugiman - muška 1 bela, L 21. burgman 75 - muška 2 crne XL 22. Хогар страшни - мушка 1 црна, 1 бела, XXL 23. Хелга (Хогар*с проперту)- женска 1 бела, L 24. Zeka Peka i drugari -2 crne,1 bela XL 25. rusovortak - crne DVE -bele DVE .. XXL 26. cobe- crne 2 xl,bele 2 xl,crna 1 L i bela 1 L 27. Курск - XL crna 28. novaklazovic - muska 1 crna,1 bela L 29. sasha - muška 1 crna, 1 bela, XL 30. sasha - ženska 1 crna, 1 bela, L 31. Румба - мушка Л, 1 комад и мушка ХЛ, 1 комад, обе црне 32. ZokiČorta - muška "L" 1 komad crna 33. SuperPOP - muška crna 1, muška bela 1, XXL 34. SuperPOP- ženska 1 bela, M 35. miryu - muska crna L i muska bela L 36. Đuxy - za dečake 2 x crna L 37. roony - 1 crna, 1 bela, XL 38. AlexBGD -1 crna, 1 bela, XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan moja zapazanje delovanja zime i NE voznje motora na clanove ovog foruma: 1. PoP je nacisto skrenuo i otisao u veselu druzinu tople braće.... odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, ja NE vozim ispred njega i NE spavam sa POPom u istoj sobi! 2. Djura je citao onaj moj savet za zaradu para, pa se poistovetio sa glavnim likom....dakle presao u makro-narko-dilera.....odma da kazem kad bidemo isli na taj Transformator , da nikakve njegove stvari necu da prenosim preko granice, ni u jednom ni u drugom pravcu, bez obzira koje velicine bile...(sem ako ne da neki kesh, onda cemo da ih uvalimo POP-a , on kao roze decak, ima veze po tim policijama i carinama) 3.Šipi je ogrezao u ljubavi i mucenik vise mu ni BJB forum nije sigurna luka od pogleda njegove izabranice......odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, da ukoliko doticna LULA bude tukla, maltretirala i vredjala naseg drugara Šipija, ja cu licno da stanem na njegovu stranu(tj malo iza njega da me ne dohvati doticna)......i dacu 2 predloga...da spalimo "vešticu"(rumunija ima vestice garant, i oni znaju kako se vestice spaljuju) ili da se Šipi vozi sa POPom na motoru......bice mu slatka devojka...mislim Šipi - Popu...... PS....izvinjenje LULA, ali kako odoleti, jace je od mene...... 4.Alexantova strina od tetkine snaje je postala clan foruma i trazi za sebe dve majice........ Zeko, zekane šape su ti mekane .... barabo nijedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Odem na par sati od kuće a vi skrenuli totalno... Moraću neki tablet da kupim da vas imam uvek na oku. Jesi li mislio na ovakav "namršten" pogled ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...nešto poput toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Januar 22, 2012 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ima nas puno Sta mislite, da odredimo neki rok za prijave sto se majica tice pa da nakon toga krenemo u stampu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ima nas puno Sta mislite, da odredimo neki rok za prijave sto se majica tice pa da nakon toga krenemo u stampu? da li se slažete da je 1. maj sasvim korektan rok, šta će nam pre leta gde ti se žuri.....šta ćeš, da spavaš u njoj ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Januar 22, 2012 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja zapazanje delovanja zime i NE voznje motora na clanove ovog foruma: 1. PoP je nacisto skrenuo i otisao u veselu druzinu tople braće.... odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, ja NE vozim ispred njega i NE spavam sa POPom u istoj sobi! 2. Djura je citao onaj moj savet za zaradu para, pa se poistovetio sa glavnim likom....dakle presao u makro-narko-dilera.....odma da kazem kad bidemo isli na taj Transformator , da nikakve njegove stvari necu da prenosim preko granice, ni u jednom ni u drugom pravcu, bez obzira koje velicine bile...(sem ako ne da neki kesh, onda cemo da ih uvalimo POP-a , on kao roze decak, ima veze po tim policijama i carinama) 3.Šipi je ogrezao u ljubavi i mucenik vise mu ni BJB forum nije sigurna luka od pogleda njegove izabranice......odma da kazem kad budemo isli na taj Transformator, da ukoliko doticna LULA bude tukla, maltretirala i vredjala naseg drugara Šipija, ja cu licno da stanem na njegovu stranu(tj malo iza njega da me ne dohvati doticna)......i dacu 2 predloga...da spalimo "vešticu"(rumunija ima vestice garant, i oni znaju kako se vestice spaljuju) ili da se Šipi vozi sa POPom na motoru......bice mu slatka devojka...mislim Šipi - Popu...... PS....izvinjenje LULA, ali kako odoleti, jace je od mene...... 4.Alexantova strina od tetkine snaje je postala clan foruma i trazi za sebe dve majice........ Zeko Peko, nama vesticama je zecetina omiljeni specijalitet, cuvaj se.. P.S. Sta mislite o tome da se majice urade i u crvenoj boji, jer je BJB u znaku crvene boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 22, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto - muška 2 crne, 1 bela, XL 2. alexanto - ženska 1 crna, 1 bela, M 3. alekre - muška 1 crna, XL 4. alekre - ženska 1 crna, S 5. Boriša - muška 1 crna M, 1 bela L 6. Boriša - ženska 1 bela M, 1 crna L 7. fanky - muška 1 crna, 1 bela, L 8. motor_che- muška 1 crna, 1 bela, ?? 9. Šipi - muška 2 crna, 1 bela, XL 10. Lula - ženska 1 crna, 1 bela, M 11. panta_kg - muška 1 crna, 1 bela, ?? 12. alexanto - muška 1 crna, L 13. rohirrim - muska 1 crna, 1 bela, XL 14. rohirrim - zenska 1 crna, 1 bela, M 15. NicolaS - muška 1 crna, 1 bela, XL 16. Arsa - muška 1 crna, 1 bela, L 17. Arsa - ženska 1 bela, S 18. NeCi - muška 1 crna, 1 bela, L 19. NeCi - ženska 1 bela, S 20. bugiman - muška 1 bela, L 21. burgman 75 - muška 2 crne XL 22. Хогар страшни - мушка 1 црна, 1 бела, XXL 23. Хелга (Хогар*с проперту)- женска 1 бела, L 24. Zeka Peka i drugari -2 crne,1 bela XL 25. rusovortak - crne DVE -bele DVE .. XXL 26. cobe- crne 2 xl,bele 2 xl,crna 1 L i bela 1 L 27. Курск - XL crna 28. novaklazovic - muska 1 crna,1 bela L 29. sasha - muška 1 crna, 1 bela, XL 30. sasha - ženska 1 crna, 1 bela, L 31. Румба - мушка Л, 1 комад и мушка ХЛ, 1 комад, обе црне 32. ZokiČorta - muška "L" 1 komad crna 33. SuperPOP - muška crna 1, muška bela 1, XXL 34. SuperPOP- ženska 1 bela, M 35. miryu - muska crna L i muska bela L 36. Đuxy - za dečake 2 x crna L 37. roony - 1 crna, 1 bela, XL 38. AlexBGD -1 crna, 1 bela, XL 39.Laki_90 - 1 crna, 1 bela XXL 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 22, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko Peko, nama vesticama je zecetina omiljeni specijalitet, cuvaj se.. P.S. Sta mislite o tome da se majice urade i u crvenoj boji, jer je BJB u znaku crvene boje? zec u sumi a ti vec pravis rostilj...... slazem se sa Lulom, crvena boja majice sa crnim znakom bi bila extra....... (ovo ne kazem samo zbog toga sto sam se uplasio napred navedene, a nije da nisam, vec i zato sto mi se dopada ideja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za crvenu majcu sa belim slovima. Mislim da je to bolja kombinacija od crveno-crne, lakse se uocavaju bela slova na crvenoj podlozi. Da cujem misljenja.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Zekane ... odraće te Lula ! :lol: Ja sam uvek za ... Crveno - bele 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 22, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za ... Crveno - bele ovaj Pop igra uvek za pogresan tim...prvo za toplu bracu..sto je inace implicirao urednik foruma, a tek ja posle .a zatim i za ovu ciganiju... inace, da cestitam zvezdasima 1992 godinu, jer oni jos uvek zive u 1991oj...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će metla da radi u temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ti , Zeko, jedan .... kako možeš da našeg dragog i milog nam urednika mešaš u tvoje prljave rabote i da znaš da ne živimo u 91.-oj, ali 91. zauvek živi u nama uredniče hteli ste reći ... motka I uredniče ako može jedna muška roze XL za našeg drugara Zeku, čini mi se, hteo bi jednu, al ne zna kako da pita.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...