zika56 17547 Napisano Februar 2, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa, ne bih ja ovako olako pustio ovu raspravu! Ko zna šta iz svega može da proizađe? Predlažem iz tog razloga da se oformi "Savet staraca" (bajkeri od preko 5 "banki") koji bi morali da prisustvuju susretu "sukobljenih strana" (normalno, meze i piće za članove "saveta" se podrazumeva za sve vreme dok se stavovi potpuno ne usaglase). Umalo da zaboravim glavno: Prijavljujem se dobrovoljno da učestvujem u radu "saveta". 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Februar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se i podržavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa, ne bih ja ovako olako pustio ovu raspravu! Ko zna šta iz svega može da proizađe? Predlažem iz tog razloga da se oformi "Savet staraca" (bajkeri od preko 5 "banki") koji bi morali da prisustvuju susretu "sukobljenih strana" (normalno, meze i piće za članove "saveta" se podrazumeva za sve vreme dok se stavovi potpuno ne usaglase). Umalo da zaboravim glavno: Prijavljujem se dobrovoljno da učestvujem u radu "saveta". Slažem se i podržavam Zbog MEZEta ili zbog PRAVDEta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Februar 2, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan LuckyVladano Postavljeno Danas, 16:31 PM zika56, on 02 February 2012 - 16:08 PM, said: Aaaaaa, ne bih ja ovako olako pustio ovu raspravu! Ko zna šta iz svega može da proizađe? Predlažem iz tog razloga da se oformi "Savet staraca" (bajkeri od preko 5 "banki") koji bi morali da prisustvuju susretu "sukobljenih strana" (normalno, meze i piće za članove "saveta" se podrazumeva za sve vreme dok se stavovi potpuno ne usaglase). Umalo da zaboravim glavno: Prijavljujem se dobrovoljno da učestvujem u radu "saveta". Arakis, on 02 February 2012 - 16:09 PM, said: Slažem se i podržavam Zbog MEZEta ili zbog PRAVDEta? Pravda i meze su neraskidivo vezani! Kakva je to pravda uz prazan stomak? Normalno, pod pojmom "meze" podrazumevaju se i sve ostale "tekuće" potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Morat cemo tu raspravu nekako organizovati, vise radi meze i pica, nego radi pravde, pravda je zadovoljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan I šta ti sad znači taj smajlić Da stojiš iza ovih pretnji ili si se šalio? Kakve pretnje bre ljudi, o cemu vi pricate. Zeljko i ja smo se dogovorili da se nadjemo u NS-u kad dodje, i to je to. E sad, sto se tice selidbe za NS, da je Bosanac pa jos ajde, ali Hercegovac ! Ko ce to izdrzati ovde ? E cekam vas obojicu kod Gregora, taman mije preko puta i pijem crno toceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu sto je tako stara, pa je sansa da nije pohabana vrlo mala. Ali sve i da je nova novcata, kako mozes kupiti kacigu, a da je ne probas? Ja u prodavnici probam 10 komada, pa ne mogu da se odlucim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu sto je tako stara, pa je sansa da nije pohabana vrlo mala. Ali sve i da je nova novcata, kako mozes kupiti kacigu, a da je ne probas? Ja u prodavnici probam 10 komada, pa ne mogu da se odlucim. Miiiileeeeeee, ne podizi temu opet . . . ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno Deda, bez tebe nista ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa, ne bih ja ovako olako pustio ovu raspravu! Ko zna šta iz svega može da proizađe? Predlažem iz tog razloga da se oformi "Savet staraca" (bajkeri od preko 5 "banki") koji bi morali da prisustvuju susretu "sukobljenih strana" (normalno, meze i piće za članove "saveta" se podrazumeva za sve vreme dok se stavovi potpuno ne usaglase). Umalo da zaboravim glavno: Prijavljujem se dobrovoljno da učestvujem u radu "saveta". Naravno. Da se prijavim da imam 69 godina, samo izgledam mlađe. Vazduh s Fruške Gore čini čuda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Februar 3, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Slaninar Postavljeno Danas, 09:32 AM zika56, on 02 February 2012 - 16:08 PM, said: Aaaaaa, ne bih ja ovako olako pustio ovu raspravu! Ko zna šta iz svega može da proizađe? Predlažem iz tog razloga da se oformi "Savet staraca" (bajkeri od preko 5 "banki") koji bi morali da prisustvuju susretu "sukobljenih strana" (normalno, meze i piće za članove "saveta" se podrazumeva za sve vreme dok se stavovi potpuno ne usaglase). Umalo da zaboravim glavno: Prijavljujem se dobrovoljno da učestvujem u radu "saveta". Naravno. Da se prijavim da imam 69 godina, samo izgledam mlađe. Vazduh s Fruške Gore čini čuda! Jel mi se čini ili ti pozivaš da "savet staraca" zaseda na Fruškoj Gori (zbog vazduha)? Samo da znaš: Piće i meze moraju u tom slučaju da se pojačaju (da nas ne uhvati "jak vazduh"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...