quasaar 1027 Napisano Januar 13, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bisage za na rezervoar ili ti tank panniers... Zna li neko da li ima negde da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Pegaz moto pusti poruki Markoneu cini mi se da sam na sajmu prosle godine video takve bisage izlozene na Hondi translap koja je bila izlozena na njihovom standu. Pogledaj sliku honde ako mislis na ovo Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Januar 14, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bisage za na rezervoar ili ti tank panniers... Zna li neko da li ima negde da se nabavi? Imamo ih ali nekim slučajem sam zaboravio da napravim slike i okačim na sajt. Evo opisa: http://www.pegaz-mot...tails/RBSTTNKBG Navukao sam neku gadnu prehladu pa ću tek u ponedeljak ako mi bude bolje ići u firmu. Tada ću i slikati torbe. Mnogo liči na ove, ali u crnoj boji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Oblik mog crashbara na KLE-u je jako zgodan za kacenje bocnih torba ili kofera. Moje pitan je: koliko bi to uticalo na stabilnost, ciklistiku i generalno ponasanje motora buduci da bi to predstavljalo znacajan dodatni teret na prednjem delu motora? Verujem da estetski to ne bi izgledalo bas najbolje ali bih tim potezom izbegao pravljenje dodatnih nosaca koje bih koristio mozda desetak puta godisnje a ujedno bi mi te torbe/koferi pravile zavetrinu i cuvale od vode sa puta. Pozadi bi bio nakacen samo topcase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 17, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Marko, vidimo se ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 18, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan FAMSA Ja imam ovu tank torbu (model bez bocnih dodataka) na Stromu vec peta godina i ne bih je menjao. Torbe su prema tipu motora (zapravo postolja, a torbe su cini mi se iste), i postoje verzije sa i bez bocnih torbi-tank panniersa. http://www.famsa.it/ http://www.bikerworldusa.com/famsa.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan FAMSA http://www.famsa.it/ a kako nabaviti ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Oblik mog crashbara na KLE-u je jako zgodan za kacenje bocnih torba ili kofera. Moje pitan je: koliko bi to uticalo na stabilnost, ciklistiku i generalno ponasanje motora buduci da bi to predstavljalo znacajan dodatni teret na prednjem delu motora? Verujem da estetski to ne bi izgledalo bas najbolje ali bih tim potezom izbegao pravljenje dodatnih nosaca koje bih koristio mozda desetak puta godisnje a ujedno bi mi te torbe/koferi pravile zavetrinu i cuvale od vode sa puta. Pozadi bi bio nakacen samo topcase. Mojih dva centa, što bi rekli Ameri: Teret tih bisaga za tank ne stoji na samom kormanu, već na rezervoaru - između dva točka, dve osovine. Nisam probao tank bisage, ali sam probao ogromnu natovarenu tank torbu. Puno manje ometa ciklistiku od kofera i bisaga koje se kače pozadi, iza osovine zadnjeg točka. Kada putujem, uvek najteže (a najmanje kabaste stvari) gledam da stavim u tank torbu, upravo zato što tada manje smetaju nego kada su pozadi. Jedina smetnja može biti fizički - videti da li se može sve namestiti tako da fizički ne ometa zakretanje kormana, ne smeta kolenima, kao i da ne landara. Avaj, s obzirom da godišnji volim provesti i sa devojkom, a i sa motorom, plašim se da će mi ovo biti sledeći korak opreme (ako ne nabavim prikolicu). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan FAMSA http://www.famsa.it/ a kako nabaviti ove? Kao i gomilu drugih stvari koje ne mogu da se kupe ovde. Ja sam kupio u Milanu, preko prijateljice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,imam ja komplet tank torba i bisage,2500 din sam platio ako nekom treba...0642063251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,imam ja komplet tank torba i bisage,2500 din sam platio ako nekom treba...0642063251 ako nije problem okaci neke slike da vidimo kako to izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 4, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neke slika ili neki link gde mozemo da vidimo nesto? Zapremina, oblik, kacenje,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...