Maki 287 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da ga je neko pomenuo, a po meni jedan od znacajnijih noviteta. Jedino sto mi je cudno je to da ne spominju verziju od 750ccm http://www.motoplus-web.com/index.php?option=com_content&task=view&id=657&Itemid=4 Inace izgleda mi veoma lepo, pogotovu u ovoj belo-sivoj varijanti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan malo vuche na venom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Lep je, bar meni. Pocinje da preovladava neki svemirski dizajn medju motorciklima, sve nesto zasiljeno, sa cudnim auspusima. ;D Kakvi li nas dizajnerski poduhvati tek ocekuju za koju godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 21, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda! Far je fenomenalan! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kažem da se radi o GSX-R 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Bas je spejsi, lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bzvz, lepsi mi je prosli model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to lepo samo pomalo pocinje da lici na hondu ,desna stranica otvor na deklu kvacila i farovi ! jbg ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan sve je to lepo samo pomalo pocinje da lici na hondu ,desna stranica otvor na deklu kvacila i farovi ! jbg ! DA..a bezidejna Honda izbacuje 1000rr-a kome bez problema mozzesh staviti znachku Yamahe sa retrovizorima od GSXRa...?! Meni je bzvz, lepsi mi je prosli model. Potpisujem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super osim fara, mogli su barem da ostave suzu a dodaju ovo sa strane a malo smanje usisnike. ista Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA je far!!!! Prelep motor. k6 i k7 su imali nekako ruznan far. Dosad mi je na k5 bio najlepsi ali ovo njam njam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 22, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan meni bi bio lepshi da nema "hondin" far inache sve sem toga mi se svidja... i dalje mi je K5 najlepshi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eks4toN 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mi Ovo Matorci Ne Kupe Za 18-ti Rodj. Ja Prodajem Sve Sto Imam I Kupujem P.S. Pre Bih Uzeo k7 nego k8 Jer Je Po Meni Bolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi se čini da Suzuki pomalo postaje ženski motor ( po pitanju dizajna ) jer mi se nekako gubi ona njegova karakteristična brutalnost u izgledu ! Toje samo moje skromno mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eks4toN nebitno sto se tice teme ali sine "matorci" samo ako te mrze mogu za 18i da ti kupe gsxra 600 , pogotov sto si u nekoj temi napisao da si vozio istog i drugom isao 160?! mislim wtf ? a koliko imas godina ?! A sto se tice toga da je bolji, prepusti to mehanicarima i ostalima zaduzenim za dizajniranje motora da je bolji nebi izbacivali novi zar ne NHF ali prvo malo citaj forum pre nego krenes da nabijas postove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 3, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan SLAZEM SE U VEZI FAROM SA OSTALIMA!!!! auspuh samo nije los!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma auspluh mi je skroz bezveze ko piletu sise mu stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan ma sto kazu ljudi lep je ali ne kao k4 - k5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh mi se nikako ne svidja. Ja lepo volim da vidim jedno pola metra-metar lonac pa da se cuje pravi zvuk, a ne ovaj kotur od tolet-papira. Dobro izgleda spreda, ali po mom ukusu isuvise spacy. No videcemo, uzivo je slika i dozivljaj drugaciji. Specifikacije > Engine: 599cc,4-stroke,four-cylinder, liquid-cooled, DOHC, 16-valve* Bore Stroke: 67.0 x 42.5mm Compression Ratio: 12.8:1 Fuel System: Fuel Injection Lubrication: Wet Sump Ignition: Digital/transistorized Transmission: 6-speed, constant mesh Final Drive: #525 chain Overall Length: 2040mm (80.3 in.) Overall Width: 715mm (28.1 in.) Overall Height: 1125mm (44.3 in.) Seat Height: 810mm (31.9 in.) Ground Clearance: 130mm (5.1 in.) Wheelbase: 1400mm (55.1 in.) Dry Weight: 163 kg (359 lbs) Suspension Front: Cartridge-type, coil spring, fully adjustable spring preload, rebound and compression damping Suspension Rear: Link-type, gas/oil damped, fully adjustable spring preload, 2-way adjustable compression and rebound damping Brakes Front: Dual hydraulic disc Brakes Rear: Single hydraulic disc Tires Front: 120/70-ZR-17 Tires Rear: 180/55-ZR-17 Fuel Tank Capacity: 17.0 liter Color: Blue/White, Silver/Yellow, White/Silver, Black/Matte Black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam Robokap ili Optimus Prajm, ovo bih vozio! ;D Mislim, motor je najverovatnije zver i jede malu decu, ali da mogu da biram ipak bih uzeo k4 ili k5 - ti su prelepi. No da mi ovo neko ponudi za male pare nebih se razmisljao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan glupi su mi ovi farovi, izgledaju nekako bezveze. predhodne generacije su uriginalnije i upečatljivije. mad su meni svi suzuki motori generalno ružni u prvi mah, tek kasnije mi se svide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...