Jump to content

Moto Zajednica

nedja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

nedja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem skuter od 100 ili vise kubika registrovan ili vodjen kao 50ccm3. Do 15000 km da je preso. Saljite poruke na 062771099 Nista budzeno me ne zanima ! Ako mislite da imate neki lep primerak sportskog skutera koji i nije na male table saljite.
  2. nedja

    Yamaha r 125

    Ma de imam tu kintu nego me je bash to zanimalo je li motor obichan fenseraj ili vredi neshto sada vidim da vredi ali samo po izgledu. Ja trazim od 1000-2000 $ neshto, i josh plus imam 16 gdina.
  3. nedja

    Yamaha r 125

    Nov model jamahe video sam slike na netu ali nikakve tehnichke podatke osim da ima 6 brzina nisam nasao. KOliko vidim replika je r6 i prva 125 koja ima barem na izgled ozbiljan auspuh. Znam da cu motor najverovatnije videti kroz nedelju dana na sajmu ali sam nestrpljiv pa ako moze neko da postavi neke podatke tipa broj konj da li je 2t ili 4t koliko ks mozda neko vec zna max brzinu broj obrtaja itd, i na kraju cena, takodje ako neko ima link s youthube de se moze cuti motor?
  4. Evo sad sam bas gledao fifth gear, i sada su poredili k7 s nekim prototipom tipa audir8 (audi iz le mana ne serijski r8) chak je isto imao i audijev motor, i 4 tocka su i ovog puta odrala dva, ali meni je bilo mnogo lepse gledati onog tipa kako vozi gixera blokirajuci oba tochka u krivini, mada ruku na srce mnogo je vise vozio lepo nego efikasno rekao bih.
  5. Mislim da su tada formule imale turbo punjac, te im je to davalo bitnu prednost u snazi i ubrzaju, sada nemaju tako da ta razlika bi se malo istopila mislim. SHto se tiche emisije fifth gear gledao sam kada su se trkali motor formula i camac, ali tu se radilo o HONdi iz britanskog prvenstva mislim, i motor bi mislim trebao biti malo sporiji od ovih u gp seriji (izvinite ako greshim voleo bih chuti kubikaze motora u drzavnim takmicenjima) a formula je bila takodje hondina koja je mislim te godine bila vrlo konkurentna u sampionatu, tako da ono ............ Takodje mi se chini da je vozac motora imao problema da ukroti motor te mu se u pochetku dizao na tocak, shto koliko znam predstavlja gubitak brzine.
  6. KOliko je cena ovog sport sascha xtc mislim?
  7. Da sklone ove glupave tribale, i urade neshto sa auspuhom bio bi stvarno milina od motora ne samo na izgled.
  8. nedja

    GSX-R 2008

    Sve je super osim fara, mogli su barem da ostave suzu a dodaju ovo sa strane a malo smanje usisnike. ista Honda
  9. nedja

    ako moze savet

    Beverly definitivno (ona verzija od 500), znaci cista sminkerica, a ne znam zashta drugo skuter sluzi (ok je ako su poceci, ali kad npr 30-ogodisnjak vozi skuter, zna se zasto to radi, osim ako su u pitanju oni kinezi). Neko je vec ovde pitao shta da radi da li da uzme malaguti ili ovaj piago svi su se slozili za malaguti, i ja imam malaguti i prezadovoljan sam. JOsh neshto mislim da ako uzmes beverly nece ti trebati neka velika kubikaza, jer je znatno manji shto znaci verovatno dosta i laksi od burgmena x-9 i gt, ili nexusa. POgledaj i apriliu scarabeo novu! Pre neki dan sam video jednog cigu na njoj i odusevio sam se.
  10. Recept,kako pasti sa motora! :) I meni se cini da je tako, neshto ste pobrkali, jednom sam sa drugom usao malo brze u krivinu i naisli smo na pesa da nismo i ja i on lupili nogama u pod ponela bi nas gravitacija. Isto tako jednom sam vozio druga ali pre i krenuli smo da dizemo na jedan tochak, motor je otisao suvishe u vazduh skoro pa kao ova honda gold wing, i ja sam stisno zadnju kocnicu, nasta smo krenuli da se zakucamo napred, ali je motor pri padu isao na stranu, on je bio blizi podu pa je bacio ruke na guvernalu a nogama cvrsto stao na pod, dok su moje josh bile u vazdugu. Inache da kazem da smo ovo radili na njegovu inicijativu, znachi nisam ja nikog prestrasivao, a i ja sam bio siguran u njega kao suvozaca, pa sam dopustio sebi tako neshto. I treci put, dolazimo do pametnih devojaka, zapela ona da idemo do jednog mesta tj do hipodroma, ko je bio na moto skupu u Pozarevcu znace, ali ne mozemo betonom jer bi morali proci kroz kafanu, de se odrzavala svadba, vec sa strane po putu od utabanog blata shto inache nije problem, ali posto je padala kisa par dana pre toga, znate kako je bilo. I tako ja napaljen plivam po blatu zbog nje, i krene motor da mi pada u stranu, ja se derem da spusti noge dole ja spustio moje, jok ona posto je bila mala brzina samo onako kao da je skocila sa bickla jednu nogu spustila drugu prebacila, a meni zbog njene tezine zbog koje mi je bilo tesko odrzavati motor i zbog njene lenjosti polomljen retrovizor. Dobro manje vise sam se naplatio posle toga ;D
  11. nedja

    Peugeot Fox

    HEhe, nego ja ne znam shta je to sa pezoom, vidim sada reklamiraju skuter za 1100 evra, a isti takav pod drugim nazivom sprint kosta 650. Covek moze kupiti dva ovakva za te pare, jedino dobja ime.
  12. MOzda je off, ali ne zanima me jer vidim da se raspravlja o dizajnu. Italijani su carevi, tu ne znam shta vishe da kazhem ovaj desmosedeci mi je suvise race, da bi mi se svideo jednostavno kao da napravite trkacki automobil za ulicu bez ikakve sminke, ali 1098 najlepsi motor ikada, sa prednje strane tu i tamo kada se gleda frontalno, ali pod uglom i iz profila kida. Ceo zivot bi kupovao samo engleske italijanske, i svajcarske (satovi) stvari, zaboravicu sve one gluposti tipa telefoni, kompjuteri (lg je tu ali na njemu pise prada, pa cu uzeti da je italijanski, josh jedno italijansko remek delo dizajna jedino to shto pishe prada....) ali 1098 i jedan ovakav auto http://www.km77.com/00/maserati/granturismo/gra/08.jpg (stavio sam link jer ne znam postaviti sliku), bi mi bili dovoljna prevozna sredstva za chitav zhivot, sve bi prodo za njih. MOlim da se prokomentarise ovaj maserati, najlepsi auto ikada zajbo je i continental gt, jer kada ste mogli imprezu mozhete i ovo? Ja sam ipak perfekcionista, pa cu samo reci da su mu migavce mogli obojiti u belo a ne ostaviti ovako usr##ano narandzaste da strce, ali ruku na srce bio bi greh tako neshto na ovom automobilu trazhiti i zamerati mu, pa moram povuci rec.
  13. Ne kazhem ja da ga stalno tera 100, ali definitivno ima mesta na kojima ce mu koristiti i zatrebati, a ne znam ko je rekao da ne prelazi 80, to zavisi od stila voznje i shta se vozi, za choper mi to uopste ne bi bilo chudno, ili kada se ide na neki dug put pa da se ne opterecuje masina, ali u nekim situacijama je zaista gotovo neophodno.
  14. Nemojte da mu prichate da mu brzina od 100 nece trebati, koristice mu, znate kako je kad na otvorenom putu ne mozhete da predjet 80 uf ubija u pojam, ne znam shta da ti kazhem mislim da kit nije dobra stvar de znam , mozda si mogo onda vec da uzmesh neki suter od 100 kubika, jednostavno ako vec imash imash 16 godina nisi neko dete koje ga vozi samo po gradu, ja sam moj vodio na ture po 40,50 km u jednom pravcu i kazhem ti iritirajuce je, mozda nije poucno ali ja sam na nizbrdici sa skuterom koji ide 80 na ravnom razvio 100 na nizbrdici, jeste da ti se shlem skida sa glave i okovratnik pochne da te gushi, ali opet imash kontrolu, a uz adekvatnu opremu ne bi imao ni taj osecaj brzine, vec samo kontrolu,bezbednost. De znam kao shto vidish ja ti ne dajem predlog samo ti kazhem shta ti donosi oprema, a shta kit, pa ti odluchi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja