Jump to content

Moto Zajednica

Maxiscooter Traveling

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 79 postova
  • Motocikl: HONDA SW T 400

Sve preko 125 ide i na kraj svijeta a da se vratimo malo u proslost sta se vozilo koliko kubika su imali motori koliko kilovata slazem se da tada industrija nije pravila jake motore kao sada naravno i sa svim tim tehnickim mogucnostima i prednostima 

Naravno da sada je bolje udobnije ljepse ali tada to nije bilo tako vozilo se ono sto se imalo i bilo dostupno na trzistu pa se i sa tim putovalo bez problema i ljudi su bili sretni zadovoljni 

Ali sada je drugacije opet kazem sve napredovalo i otislo mnogo mnogo naprijed 

Ali ti sa tim kako ti kazes litrasima 😂 misle da je katastrofa neki i misle ali ali svak ima pravo na svoje misljenje 

Ali gdje god odu ti litrasi i ti mozes sa svojih 300cc bez problema i bez razmisljanja ona ide daleko sve do te mijere koliko ti mozes da izdrzis na njoj nema ogranicenja koliko daleko moze otic nemoj o tome da mislis a kamoli da razmisljas nego uzivaj u voznji i nehaj puno sta ko kaze samo opusteno i gas

Uzivaj ne u svakom predjenom kilometru nego u svakom predjenom metru 😉

Promenio član alexanto
Nema potrebe citirati 1. post iznad
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

@Skops Tako je, ja sam sa APN 4 iz 1973 prelazio po skoro 200km u danu i to redovno vikendom, a mogao sam s njim i u Rusiju nikad na putu nije stao. Evo sada sa Majesty 250 iz 1997 napravio 819km Leskovac - Paralija, dakle još jednom kažem da nije bitna kubikaža već stanje mašine i spremnost za put. :) 

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 79 postova
  • Motocikl: HONDA SW T 400

Upravo tako 👍

Promenio član alexanto
Nema potrebe citirati 1. post iznad

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Jedan avgustovski vikend odvojen za Transalpinu 😃. Čekao nas je baš dug put, pogotovo za mojih 300cc, te smo @RankoBg87 i ja bili na naplatnoj ka Nišu već u 6h ujutro 😀.

Trasa 500+ kilometara preko Dunavske magistrale (Golubac - Đerdap), onda dosadan deo kroz Rumuniju do mesta Novaci odakle kreće Transalpina, smer jug - sever 👍.

Mana prvog dana je stizanje do Transalpine na kraju, znači očekivani umor je tu, a takođe poslepodnevna gužva. Ali zato je vreme bilo savršeno, a predeli, pogotovo za nekoga ko je tu prvi put, fenomenalni, te umor nisam ni osetio 🤣.

Dva klipa, kraći mapa i fotografije, drugi GoPro.

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

... i onda sutradan povratak, po mnogima lepši smer sever - jug, a nama svakako... jer smo krenuli izjutra, bez gužve, prvo krivinarenje kroz šumu i neprimetno penjanje od 300 do 1300m visine, odakle kreče onaj planinski deo Transalpine.

Nakon silaska sa 2140-ak metara, dosadan deo do granice, do Đerdapa, a onda opet milina Dunavska magistrala. Hteli smo da ručamo u Tekiji, gužva, nismo rezervisali. Nije bilo loše ni kod Donjeg Milanovca, posebo mi se svidelo što je bilo Miročkog grilovanog sira 😀.

Na kraju i drugog dana 500+ kilometara, bez kapi kiše 😎.

Prvo kratak klip mapa i fotke, onda duži vožnja, Transalpina "samo".

• Sviđa mi se 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja