mlader 251 Napisano Novembar 22, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo mi to ništa, mi to sve kod Joce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, Joca je pravi majstor za lenje ljude i one koji ne zele da se umaste tako da ti je to pitanje u pogresnoj temi, probaj u Garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao motor od majstor Joce i MOTORISHOP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog leta, negde oko 9 h ujutru, malo iznad kruznog toka na Slaviji poce da mi popusta sajla kvacila, da bi ubrzo i potpuno ostao bez nje. Pozovem Jocu, kod koga inace bio samo jednom kao musterija i vise od toga ga uopse ne poznajem. Kaze videce da li moze da dodje, trenutno sam u servisu, pa ako ne poslace kombi. Ja kiptim, obaveze, kasnim, pravim i drugima probleme, zbog posla.... Nakon 10 min zove Joca. Kaze stizem. Dodje covek, namesti sajlu. Pitam ja koliko sam duzan, a on kaze nista. Pa i nije bio neki kvar. Eto, to je majstor Joca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se spremam da teram Super Teneru na veliki sevrvis kod Majstor Joce ovih dana, pa cu dati svoje komentare kad sve bude gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ERROR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Februar 9, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bar ti je vratio pare, sto vecina ne bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bar ti je vratio pare, sto vecina ne bi. Je l zezas ili ozbiljno to kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ERROR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Februar 9, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ...a ima jos zrtava ovde na forumu samo ih mrzi da pisu kao i mene (do sad) naplacivanje zamena ulja a ne zameni se i tako to ,u svakom slucaju srecno svima koji odu Код Јоце је и мене пут (на жалост) натерао да одем на тзв. "дијагностику" мотора где је мотор преноћио у његовој гаражи. На моје питање шта је мотору и да ли је измерио компресију, добио сам одговор да је мотор "префорсиран" и да није било потребе да се мери компресија, а пошто познаје (бившег) власника = читај дугује му паре, добио сам попуст где ми није наплаћено преноћиште у гаражи од 2 радна сата већ 1400 динара... Беше то прошле године, последњи пут... Фала Богу па има на нету да се нађе сервисно упутство, па сам размонтирао магаренце а од његовог рада сада крпим пластику усиса пошто је набуџио контра акумулатор па исцурела киселина и појела пластику, а клипан пук'о од "префорсирања"... Пази, ипак ја возим мотор стар 20 г. и нисам од оних што купе нов (јбга неам се баш - светска криза је код мене мало раније почела :'(), па оду са цицом у сервис, са све кацигом на лакту, неки критеријум за психоанализу релације сервисер-клијент мора да постиоји, а и да се испоштује... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan sta reci samo da i ja iznesem jedan deo price , taj tako reci MAJSTOR je radio servis mom drugaru iz kluba menjao semeringe u vilama , zamenio jedan a drugi ostavio stari , a naplatio zamenu oba . drugo menao ulje pa sjebo navoj na karteru , opravdanje je bilo nisam ja to je radnik . po tri stelovao ventile , pa zaboravio da zavrne neki sraf , opravdanje isto , sve u svemu iz servisa idemo u drugi servis pa izpocetka.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Džolaja, šta ti je sa tim greškama? Svaki drugi post, Džolaja ima error... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 10, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ...a ima jos zrtava ovde na forumu samo ih mrzi da pisu kao i mene (do sad) naplacivanje zamena ulja a ne zameni se i tako to ,u svakom slucaju srecno svima koji odu а од његовог рада сада крпим пластику усиса пошто је набуџио контра акумулатор па исцурела киселина и појела пластику, jel sam ja to dobro razumeo: kod Joce na karaburmi on ili neki njegov majstor su na tvom motoru okrenuli akumulator naopako? ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Februar 11, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ...a ima jos zrtava ovde na forumu samo ih mrzi da pisu kao i mene (do sad) naplacivanje zamena ulja a ne zameni se i tako to ,u svakom slucaju srecno svima koji odu а од његовог рада сада крпим пластику усиса пошто је набуџио контра акумулатор па исцурела киселина и појела пластику, jel sam ja to dobro razumeo: kod Joce na karaburmi on ili neki njegov majstor su na tvom motoru okrenuli akumulator naopako? ??? :o Па да, + ставили на место - да би стигли каблови, а оно цревце (које иначе стоји поред плуса) легло на пластику иза секундарног карбуратора и ту почело да слини да би на се појавил крају појавила роша... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam bio kod njega da sredim zadnju gumu. Stekao sam utisak da je lik skroz ok, al majstori koji tamo rade su npr. tek iz 4. puta (da, moguce je ;D) stavili zadnji tocak kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam početkom 2000tih terao motor kod njega i pored ugovorenih, uradio mi je više stvari koje nisu bile dogovorene i koje nisu malo koštale (i nije samo jedna bila trivijalna, koje drugi majstoi ne naplaćuju, tipa - pregled ulja i antifriza). Mene više videti neće. Mada - Nikad ne reci nikad. Ne daj bože da dodjem u situaciju koju drugi majstori ne mogu da razreše... :-\ A moram priznati da mi je dao i par korektnih saveta. I u globalu sam bio zadovoljan radom. Mada je lupio glupost - valjda je bio neki problem oko dotoka benzina, reče on "možda benzinska pumpa zeza" - a kad sam ja čačkao oko motora u garaži - ispade da CBR600 F2 nema benzinsku pumpu... ??? Poenta mog posta - ugovorite tačno šta treba da se radi oko motora, koliko košta, i insistirajte da vas obavezno konsultuje ako iskrsne nešto nepredviđeno... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam početkom 2000tih terao motor kod njega i pored ugovorenih, uradio mi je više stvari koje nisu bile dogovorene i koje nisu malo koštale (i nije samo jedna bila trivijalna, koje drugi majstoi ne naplaćuju, tipa - pregled ulja i antifriza). Mene više videti neće. Mada - Nikad ne reci nikad. Ne daj bože da dodjem u situaciju koju drugi majstori ne mogu da razreše... :-\ A moram priznati da mi je dao i par korektnih saveta. I u globalu sam bio zadovoljan radom. Mada je lupio glupost - valjda je bio neki problem oko dotoka benzina, reče on "možda benzinska pumpa zeza" - a kad sam ja čačkao oko motora u garaži - ispade da CBR600 F2 nema benzinsku pumpu... ??? Poenta mog posta - ugovorite tačno šta treba da se radi oko motora, koliko košta, i insistirajte da vas obavezno konsultuje ako iskrsne nešto nepredviđeno... pozz neznam ja di si ti gledao ali cbr 600 f2 ima pumpu. imao sam taj motor i jedno tri puta sam ju skidao i nosio na popravak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Super Tenere 750, zvao sam Jocu da ga pitam da mi uradi veliki servis, znaci zamenu ulja motora, kocionog ulja, filtera ulja motora, filtera benzina, svecica i da proveri opste stanje motora. Kaze covek ok, materijal 9.500 din. imam tu 7 radnih sati, znaci ruke 14.000 dinara. Ukupno 23.500 dinara! Ja u cudu. Nasa saradnja se na toj tacki zavrsila... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Super Tenere 750, zvao sam Jocu da ga pitam da mi uradi veliki servis, znaci zamenu ulja motora, kocionog ulja, filtera ulja motora, filtera benzina, svecica i da proveri opste stanje motora. Kaze covek ok, materijal 9.500 din. imam tu 7 radnih sati, znaci 14.000 dinara. Ja u cudu. Nasa saradnja se na toj tacki zavrsila... Jel ti znaš šta znači veliki servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Super Tenere 750, zvao sam Jocu da ga pitam da mi uradi veliki servis, znaci zamenu ulja motora, kocionog ulja, filtera ulja motora, filtera benzina, svecica i da proveri opste stanje motora. Kaze covek ok, materijal 9.500 din. imam tu 7 radnih sati, znaci 14.000 dinara. Ja u cudu. Nasa saradnja se na toj tacki zavrsila... pa sta ti je sedam sati ? ja znam se nekad zajebavat po cijeli dan kad sve zivo mjenjam na motoru.a di kad dodjes do stelanja ventila itd. jos ti je covjek dao dobru cijenu, sta mislis da ti naplacuje po uradjenoj stavci, koji bi ti onda racun bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... što se mog iskustva tiče, sve je ispalo ok i za pohvalu. Nazvao sam čoveka, priupitao za cenu ( nekih 7000 hiljada, prvi servis ) oterao motor, seo pored njih i gledio šta rade... dobio par saveta, još razjasnio i neke stvari koje su me mučile i to je to . Uglavnom sve pohvale za rad i profesionalnost ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 4, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Super Tenere 750, zvao sam Jocu da ga pitam da mi uradi veliki servis, znaci zamenu ulja motora, kocionog ulja, filtera ulja motora, filtera benzina, svecica i da proveri opste stanje motora. Kaze covek ok, materijal 9.500 din. imam tu 7 radnih sati, znaci 14.000 dinara. Ja u cudu. Nasa saradnja se na toj tacki zavrsila... Nikola Cruss je malo nejasno napisao . Joca je trazio za delove 9,500 dinara i za 7 sati radi 14,000 dinara( sat rada 2,000dinara). Znaci ukupno 23,500 dinara sto je zaista mnogo. Sve to se moze zavrstiti za krace vreme ako dobro procitate sta je trebalo da se uradi. I da je bilo 7 sati rada bode cinjenica skupoce radnog sata . Po mom misljenju zaista previsoka cena i muka mi je sto se samo sa troskovima zivota blizimo Evropi a standard nam je na visini Dzibutija . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, u nekoj brzini sam pisoa post, p sa nieam do kraja izrazio. Ukupno je bilo 23.500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 4, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, u nekoj brzini sam pisoa post, p sa nieam do kraja izrazio. Ukupno je bilo 23.500 din U bree Nikolice i ovaj si pisao u brzini , pojede pola slova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...