YOman 109 Napisano Mart 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Napisite sta znate o ovom coveku ? Kako radi i kako sa cenama...? PS.Inache ima radnju na karaburmi na Vismjickom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Mart 2, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak je kod njega radio ZX-9 i bio je bas zadovoljan! A sto se tice cena nije nesto preterano skup......! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 2, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam dva puta kod njega i uliva poverenje na prvi pogled, jako je pristupaèan s cenama i imao bih MU.A da mu ostavim bajk na par dana. Zna znanje i to je dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 6, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Joca je lik skroz ok. Radio mi je servis karburatora i još par sitnica i maksimalno je korektan. Servis mu je u maloj ulièici poviše perionice Padrino u Višnjièkoj. Kome terba mogu i da pošaljem telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bio..Sve pohvale. Korektan i uliva poverenje...za razliku od drugih majstora... To je moj izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 31, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Say no more! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Say no more! Brate Peki, ako imash neshto da kazesh o temi...a ti onda kazzi!! Koristilo bi mi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 31, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Say no more! Brate Peki' date=' ako imash neshto da kazesh o temi...a ti onda kazzi!! Koristilo bi mi.. [/quote'] Say no more je receno u smislu :sta reci na tvoj komentar a ne ucutkivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 31, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 31, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne reklama possto mi je drugar, radim i ja i joss trojica drugara motore kod njega (tekucce odrzzavanje i ekstra popravke ako se koja desi), za sada se niko nije prebacio kod nekog drugog majstora.... valjda to nessto govori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 3, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima on neku adresu i telefon? Jel voli da radi endurache? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 4, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima on neku adresu i telefon? Jel voli da radi endurache? U Višnjièkoj ulici imaš žutu tablu za perionicu Padrino. Tu skreneš i poðeš uzbrdo i sa desne strane posle 50m mu je garaža. Jedino ne znam da li je i on sam poèeo da radi posle onog pada kod Šapca. Telefon mu je 064/111-71-73 p.s. Ako se èuješ sa njim, prenesi mu pozdrave- Peða-boldor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 25, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan bio kod lika......sve ok, mada radi uglavnom ozbiljnije machine..... sve na mestu...cene, usluga i covek deluje OK. Isao na preporuku, i jako zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 27, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan I ja i drugar smo bili kod njega. Ozbiljan je, dobro radi, ima znanje i mislim da nece da zavrne. Vozio je enduro, mislim da je bila Tenera. On je prvi majstor kod kojeg smo bili da je za vreme popravke rucke motora drzao uvijene u foliju a nakon popravke motora ga samoinicijativno oprao i naprskao sa silikonskim sprejem tako da kad smo ga preuzeli izgledao je kao nov. OK je lik skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh skoro maccinu pa reko da (o)probam Majstor Jocu. GSX750-E oter'o u zakazano vreme sutradan bio gotov. Servis (èišæenje+štelovanje) karburatora+gumice-35E, + sajla kvaèila(komplet sajla sa pripadajuæim komadiæima)-20E + filter goriva 3E = 58E. Motor pali na pomisao i prede k'o maèe. Pregledao ceo bajk i ocenio ga prolaznom ocenom... :wink: Mušterija zadovoljna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bili kod njega Bludni_sin i ja, svratili da pogledamo jednog FAZERa sto prodaje Joca...Na ulazu u garazu (radionicu) koja se komplet renovira i kreci, docekuje nas Joca. Mislili smo da cemo samo da pogledamo motor i da idemo, ali kada krenes da pricas sa takvim covekom ne mozes da stanes.. bili smo sigurno 30-45 min, pricali, dogovarali se itd, stvarno smo se odusevili kako nas je prihvatio covek koji nas prvi put vidi u zivotu! Sto je najzanimljivije, ponajmanje smo pricali o motoru koji se prodaje ..gomila vaznih saveta koje ne mozes da cujes bilo gde....Eto, nisam servisirao nista ali me je odusevio na neki ,ljudski nacin, ulio poverenje i mislim da cu , kada dodje vreme za servis, nastaviti da odrzavam motor kod njega! .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Danas bili kod njega Bludni_sin i ja' date=' svratili da pogledamo jednog FAZERa sto prodaje Joca...Na ulazu u garazu (radionicu) koja se komplet renovira i kreci, docekuje nas Joca. Mislili smo da cemo samo da pogledamo motor i da idemo, ali kada krenes da pricas sa takvim covekom ne mozes da stanes.. bili smo sigurno 30-45 min, pricali, dogovarali se itd, stvarno smo se odusevili kako nas je prihvatio covek koji nas prvi put vidi u zivotu! Sto je najzanimljivije, ponajmanje smo pricali o motoru koji se prodaje ..gomila vaznih saveta koje ne mozes da cujes bilo gde....Eto, nisam servisirao nista ali me je odusevio na neki ,ljudski nacin, ulio poverenje i mislim da cu , kada dodje vreme za servis, nastaviti da odrzavam motor kod njega! ..[/quote'] Kao jedan od aktera, potpisujem gore navedeni text, iako jos nemam sta da servisiram , ali da je covjek bio ljubazan i kulturan - jeste! Mislim da je jedan od retkih majstora, koji sa vrata ne pocnu da "vicu" na tebe i sa kojim sam ja pozeleo jos da pricam, jer je bio toliko prijatan i nenapadan u odgovorima na sva nasa pitanja! Eto. Za ovo danasnje iskustvo - 5 Bambija za Jocu, a iskreno, kada kupim motor, definitivno cu ga odrzavati kod njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ....ala ga nahvaliste ,ali ZASLUŽIO je,sve što sam o njemu èuo kao majstoru,a znam ga od ranije je stvarno SUPER.Ja æu da ga pohvalim i van radionice...druženje, kafana,usluge..Joca je i tu za DESETKU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Mart 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan EVO I JEDNE KOLEGIJALNE POHVALE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci komentare na forumu, odlucim da odem kod majstor Joce i oteram Fazera na servis. Servis redovan na 6.000km. Majstor Joca ljubazan, usluzan, brz, povoljan... Bez zamerke. Kaze da mi je motor u TOP TOP stanju tako da sam srecan kao malo dete :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci komentare na forumu' date=' odlucim da odem kod majstor Joce i oteram Fazera na servis. Servis redovan na 6.000km. Majstor Joca ljubazan, usluzan, brz, povoljan... Bez zamerke. Kaze da mi je motor u TOP TOP stanju tako da sam srecan kao malo dete :-)[/quote'] Da ne idem u OFF ali me zanima koliko je kostalo to zadovoljstvo od servisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci komentare na forumu' date=' odlucim da odem kod majstor Joce i oteram Fazera na servis. Servis redovan na 6.000km. Majstor Joca ljubazan, usluzan, brz, povoljan... Bez zamerke. Kaze da mi je motor u TOP TOP stanju tako da sam srecan kao malo dete :-)[/quote'] Da ne idem u OFF ali me zanima koliko je kostalo to zadovoljstvo od servisa? Imas detalje u licnim porukama. I da, covek je otvorio servis 30min ranije da ne kasnim na posao, a prvi put sam ga pozvao telefonom. Svaka preporuka jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 10, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Za promenu neko normalan.da ne poverujes :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalan lik, radio sam prosle nedelje veliki servis kod njega i prezadovoljan sam, covek je skroz na mestu, korektan i vidi se da zna posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...