BigRider 1659 Napisano Avgust 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo deo naseg "bajkerskog" zivota, a Rumuniju ima da gledamo kroz vizir jos nekoliko puta. Sprint mi je pruzio toliko radosti uz Transfagarasan da cu da mu oprostim ove nestasluke... A i nije fora da ti se motor pokvari ispred zgrade Tako je!!! To ja duh bajkerski!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 19, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad da mi neko kaze da li ste krenuli nazad, da li je neko ostao, da li ste uspeli nesto sa motorom... Ne mogu da nadjem nijedan telefon od vasih osim Sashinog ali mi on ne odgovara. Ajde neke informacije o razvoju situacije posto preko nekih prijatelja tamo pokusavam da vam nadjem neko resenje. Oni znaju jednog servisera ali je taj na godisnjem odmoru i otputovao je ali su se angazovali da nekako pomognu ako budu mogli samo ne znamo sta se sa vama desava Ajmo nekako da se neko javi. moj telefon 063/506-461 za poziv ili sms skype : quasaar75 yahoo msg: djavopin (online sam samo sam nevidljiv) moze i PP na bjb... bicu online veci deo vremena Recite mi sta se tacno desava, dokle se doslo sa resavanjem misterije i neku adresu ukoliko ovi moji nadju neko resenje da vas nadju (oni su maltene u starom gradu) Ajmo odgovarajte 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 19, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mali update za one koji prate temu... U Brasovu su ostali Djuxi i Alex Moji prijatelju iz Brasova su pronasli nekog servisera a momci su locirali neki drugi servis. Takodje opskrbio sam ih sa nekoliko telefona bajkera iz lokalnog klupa ali ne znam da li su se sa njima uspeli cuti. Uglavnom sa servisima su se culi ali nece moci nista danas da se uradi. Odose u grad da jedu rebarca i popiju par pica (i gledaju lepe rumunke ), a sutra idu na servis. Nadamo se da ce kvar biti otklonjen pa da se sutra vrate na 2 tocka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Avgust 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je prava drugarska pomoć, bravo Davore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo deo naseg "bajkerskog" zivota, a Rumuniju ima da gledamo kroz vizir jos nekoliko puta. Sprint mi je pruzio toliko radosti uz Transfagarasan da cu da mu oprostim ove nestasluke... A i nije fora da ti se motor pokvari ispred zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan U koliko vam bude potrebna pomoć u vidu prevoza kombijem javite se Dragan 064-1161-858. Imam mesta za oba atlantica . Samo troškovi puta.. Iz Beograda mogu krenuti sutra u 16 30 posle posla. Naravno želim vam pre svega da lađu popravite i bezbedno se vratite kući. Pozdrav :zdravo: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E zao mi ovog naseg sina Dyuxija, taj ga Atlantik ostavi onda u Sajkasu pa sad i u Rumuniji,sto kaze Braca odma da prodajes tog baksuza kad dodjes.Alexa bravo za ostanak(da sam isao i ja i ja bi ostao).@quasaar i @Leica po + za podrsku i ponudjenu pomoc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Avgust 19, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ajde rumuni javljajte se sta ima novo i kako ide sa opravkom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dođoh kući zdrav, prav (skoro) i čitav... 1584 km nirvane, neopisive lepote i neopisivog drugarstva, zezanja, smeha do suza i grčeva u stomaku. Drugari, hvala Vam što postojite i jedva čekam sledeću vožnju da prepričavamo dogodovštine... Sad sam umoran k'o pas, pokušaću nešto slika da postavim večeras. Čuo se sa Djuxy-jem, uživaju barabe a Bože zdravlja, ujutro rešavaju problem pa lagano kući... MAXI pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan putnik stigao kuci ziv i zdrav posle 1502 km. Pozdrav za celu ekipu sa puta i jedno veliko hvala alekxantu na organizaciji i svim mentalacima na divnim danima punim smeha i dobre zabave. Rumuniju treba doziveti na motoru jer toliko predivnih predela je tesko opisati. maxi pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan U koliko vam bude potrebna pomoć u vidu prevoza kombijem javite se Dragan 064-1161-858. Imam mesta za oba atlantica . Samo troškovi puta.. Iz Beograda mogu krenuti sutra u 16 30 posle posla. Naravno želim vam pre svega da lađu popravite i bezbedno se vratite kući. Pozdrav :zdravo: RESPECT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da svi polako stizete zivi i zdravi svojim kucama... Eto imao sam dobru volju da vas sacekam sa nekim kolezama na granici ali sam dobio obavestenje da cete se rasuti i da necete svi na isti prelaz tako da moje iznenadjenje pada u vodu!!! Bilo kako bilo drago mi je da ste se lepo proveli i zao mi je sto nisam bio sa vama ali drugi put obavezno na takav neki podvig!!! Maxi pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOOOOO momci! Dobrodošli, a voleo bih da znam kako se manifestuje problem kod Djuxija. Zašto mislite da je dizna? Dajte malo detalja. PS A Vesna i Sale su produžili na Transalpinu, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Update na update..Djux i Alex stigli bezbedno u sobu nakon celodnevnog obilaska Brasova..Vreme u Rumuniji lepo, zato majstori nece da rade ni da se javljaju na telefon nedeljom....Takodje smo danas videli prelepu kelnericu i naucili sta je telekabina...Salu na stranu Davor se bas potrudio da nam pomogne ali malo majstori beze od ovih nasih motorcica, takodje nam je pruzio logisticku podrsku u vidu dobrih i pouzdanih mesta za klopu i provod..Alex nije hteo na rebarca vec u Mek tako da je kompromis morao biti Italijanska hrana...Danas bilo puno vise dobrih riba nego ovih dana, nadamo se najboljem ujutru a za kraj smo se Alex i ja potrudili da dok su Maxi skuterasi u Brasovu Vesnin duh zivi.... Izvinjavam se sad sam video Leicin post hvala i njemu puno na ponudjenoj pomoci...Znacemo sutra prepodne sta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Avgust 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma sredićete vi to, ne brinem se Pa da svratite na kafu i pričate detalje sa puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Update na update..Djux i Alex stigli bezbedno u sobu nakon celodnevnog obilaska Brasova..Vreme u Rumuniji lepo, zato majstori nece da rade ni da se javljaju na telefon nedeljom....Takodje smo danas videli prelepu kelnericu i naucili sta je telekabina...Salu na stranu Davor se bas potrudio da nam pomogne ali malo majstori beze od ovih nasih motorcica, takodje nam je pruzio logisticku podrsku u vidu dobrih i pouzdanih mesta za klopu i provod..Alex nije hteo na rebarca vec u Mek tako da je kompromis morao biti Italijanska hrana...Danas bilo puno vise dobrih riba nego ovih dana, nadamo se najboljem ujutru a za kraj smo se Alex i ja potrudili da dok su Maxi skuterasi u Brasovu Vesnin duh zivi.... Izvinjavam se sad sam video Leicin post hvala i njemu puno na ponudjenoj pomoci...Znacemo sutra prepodne sta i kako. Djuxy, pevaj šta se to dešava i kako se manifestuje, vidim da si online. Ako imaš Skype cimni me, nntom64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11574 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga ne ubih danas posle onog pesacenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 19, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Batkane Djuxy nisi samo ti stradalnik ove naše rumunske sage.... samo ću reći Rampaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok još imam snage a vidim da je interesovanje poprilično... Krenimo redom: Okupila se ekipa, krenula put Rumunije, nadajući se dobrom provodu i lepoj vožnji... Naravno kad se ovakva ekipa mentalaća okupi, terapija može da počne sa primenom... Ovo je samo delić od skoro 500 snimaka sa mog aparata. Gomilu ima i Pop a i Dragana je slikala non - stop. A i ostali su bili vredni pa očekujem tj NAREĐUJEM njihov doprinos ovom izveštaju! Počnimo redom: dvorac Corvin okupiran od Maxi ekipe... MAXI ergela parkirana u dvorištu pansiona Alexia u Sibiu-u. Smeštaj smo imali EXTRA i u Sibiu i u Brašovu. Kasnije više o tome. MAXI ekipa spremna da napadne Transfagarašan. Prinudna pauza da se žedni dvocilindrični Japanci napoje. I predobri Djura ode sa njima i garant na istoj pumpi "pazari" teško djubre od goriva pa se napati baš, baš... Dragana vredna k'o pčelica! Pogled na moćne Karpate. Doći će i Alpi na red Bože zdravlja... Kratka stajanka pre prevoja. Već smo bili oduševljeni. Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damba 9 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Hrvatska, Cepin Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Decki dobro sam stigao kuci. Pozdrav i cujemo se ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slikica. ... Msc na oavojenih 906m A tu je i famozna telekabina A kad se ne vozi moze i da se pije pravo pivo Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Update na update..Djux i Alex stigli bezbedno u sobu nakon celodnevnog obilaska Brasova..Vreme u Rumuniji lepo, zato majstori nece da rade ni da se javljaju na telefon nedeljom....Takodje smo danas videli prelepu kelnericu i naucili sta je telekabina...Salu na stranu Davor se bas potrudio da nam pomogne ali malo majstori beze od ovih nasih motorcica, takodje nam je pruzio logisticku podrsku u vidu dobrih i pouzdanih mesta za klopu i provod..Alex nije hteo na rebarca vec u Mek tako da je kompromis morao biti Italijanska hrana...Danas bilo puno vise dobrih riba nego ovih dana, nadamo se najboljem ujutru a za kraj smo se Alex i ja potrudili da dok su Maxi skuterasi u Brasovu Vesnin duh zivi.... Izvinjavam se sad sam video Leicin post hvala i njemu puno na ponudjenoj pomoci...Znacemo sutra prepodne sta i kako. Boli vas "Paja",mi ovde grickamo nokte iscekujuci rasplet price djuxijev altlantic,a vi tamo sirite bratstvo i jedinstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo junaci slike izgoresmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle stajanke odvozasmo neverovatan put do vrha Transfagarašana. To se ne može opisati nego samo doživet, i to više puta - premalo je jednom! 4 jahača apokalipse Drugari - osvojili smo ga !!! :moto3: :moto3: Neki i po dva puta: sa severa i sa juga Osveženje na jezercetu, pa kroz tunel... Spust je takođe bio fenomenalan - olizasmo gume kao na moto GP-ju. Gomila motora, pozdravljanja, fantazija. :jee: Dođosmo do vodopada i greota je bila da se ne uslikamo Posle vodopada sledi naravno brana pa i tu pade koja fotka. Gomila motora a i naša družina prisutna... Povratak na vrh i kreću prvi problemi sa Djuxy-jevom makinom. Uprkos svim problemima u kojima se našao, čovek ima duha za 10 ljudi i neiscrpnu volju za zajebancijom. Da ga nema - trebalo bi ga izmisliti. Iako je trokirao Djurin Atlantic je i drugi put "opalio" Trans. ...biće još, samo da klopam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...