zodini 1306 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Daklem da li ovo cudo sa linka vredi te novce, obzirom da imam tekstilnu jaknu sa protektorima ali nekako se sve cesce odlucujem da vozim u koznoj jakni pa bih pazario nesto ovako da imam neku zastitu za ispod koznjaka, a i da u povremenim situacijama mogu da navucem samo ovo bez jakne kada je pretoplo napolju. Pa cisto da pitam da li po izgledu ovo vredi 40 i kusur evritja i jos jedna stvar da li da se odlucim za XL ili L velicinu obzirom da sam 188cm/95kg grudi 100-110cm. Imam suomi jaknu L velicine koja mi je knap kada imam protektore u njoj i obucem je preko debljeg duksa pa se mislim da mi L ne bude mala, tj da XL bude sljampavo i veliko http://www.dealextreme.com/p/motorcycle-body-protection-riding-armor-suit-xl-190cm-46089 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Januar 10, 2012 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je kinez žešći... Jaq sam od Gargija kupio kineski gladijator koji je bio u XL veličini jedva stanem u njega imam 74 kg, visok 170 cm pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 10, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne bi preradio koznjak i napravio dzepove za protektore u postavi?! mislim da preko gladijatora neces moci da navuces koznjak koji ti je ovako taman, tj trebao bi da ti bude veci bar broj jedan! A ako hoces bas gladijator, otvori se za neki malo ozbiljniji, jer ako pukne jeftina plastika moze da napravi veci stetu nego korist... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14389 Napisano Januar 10, 2012 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti savetovao da ipak kupis dobru moto koznu jaknu zbog prakticnosti i komfora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1306 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam, i to tri-dve kozne koje kombinujem i tekstilnu-goretex jednu, pa bi i bilo mnogo da pazarim jos jednu jer mi je najveci problem leti kada vozam po gradu pa se sav skuvam u kozi,a pak tekstilna mi nije univerzalna (tipa sidjem sa motora i cepam u skitnju po gradu) Sad sam ko mlada nevesta ocu da se ** al da ne udje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ovaj gladijator, al i ja jurim nesto slicno, da mogu da ga nosim ispod obicne jakne ili samog kad je +40 da se ne vozim skroz go. Ima do 100eura da se nadje, firmirano-provjereno, neki novi ili polovni koji je malo nosen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6582 Napisano Januar 10, 2012 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam, i to tri-dve kozne koje kombinujem i tekstilnu-goretex jednu, pa bi i bilo mnogo da pazarim jos jednu jer mi je najveci problem leti kada vozam po gradu pa se sav skuvam u kozi,a pak tekstilna mi nije univerzalna (tipa sidjem sa motora i cepam u skitnju po gradu) Sad sam ko mlada nevesta ocu da se ** al da ne udje A gladijator ti je praktican i zgodan za skitnju po gradu, ubilo se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam, i to tri-dve kozne koje kombinujem i tekstilnu-goretex jednu, pa bi i bilo mnogo da pazarim jos jednu jer mi je najveci problem leti kada vozam po gradu pa se sav skuvam u kozi,a pak tekstilna mi nije univerzalna (tipa sidjem sa motora i cepam u skitnju po gradu) Sad sam ko mlada nevesta ocu da se ** al da ne udje A gladijator ti je praktican i zgodan za skitnju po gradu, ubilo se Sto, mislis zbog izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 10, 2012 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam, i to tri-dve kozne koje kombinujem i tekstilnu-goretex jednu, pa bi i bilo mnogo da pazarim jos jednu jer mi je najveci problem leti kada vozam po gradu pa se sav skuvam u kozi,a pak tekstilna mi nije univerzalna (tipa sidjem sa motora i cepam u skitnju po gradu) Sad sam ko mlada nevesta ocu da se ** al da ne udje A gladijator ti je praktican i zgodan za skitnju po gradu, ubilo se pa jeste,pitaj ROBOKAP-a,on ga šeta stalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1306 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, salu na stranu, odlozim u bisage ili kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6582 Napisano Januar 10, 2012 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa i jaknu mozes da odlozis u bisage ili kofer, sta ce ti onda gladijator ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam, i to tri-dve kozne koje kombinujem i tekstilnu-goretex jednu, pa bi i bilo mnogo da pazarim jos jednu jer mi je najveci problem leti kada vozam po gradu pa se sav skuvam u kozi,a pak tekstilna mi nije univerzalna (tipa sidjem sa motora i cepam u skitnju po gradu) Sad sam ko mlada nevesta ocu da se ** al da ne udje A gladijator ti je praktican i zgodan za skitnju po gradu, ubilo se Ides tako gradom, izlete trojica tupadzija, prebiju te ko vola u kupusu uz komentar: "Sta je, Leonardo, nisi tako zajeban kad si sam?!" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao višelemu šta uzeti od opreme a pokriti što više vremenskih uslova. Jedna od opcija je meš oprema ali sa 2 uloška, termo i kišni, druga letnja i neka ala zimska jakna. Natrčim jeftino na gladijatore i pazarim supruzi i meni, upravo se rukovodeći letnjim gradskim vrućinama, a savetovan Kočinim dobrim iskustvom. Sa gladijatorom je najhladnije po vrućini a sa punom zaštitom. Nosim pri sebi leti duks koji navlačim preko, za hladnije vreme Cordura jaknu bez protektora, a za još nižu temperaturu dodajem i termo uložak. Izgled može da bude čudan, neprikladan, smešan...ja u banku ulazim takav. Moj neki utisak je da je ubedljiv kad vide oklop koji može da izdrži bezbol palicu. Gladijator pruža bolju zaštitu, više delova prekriva, veća mu je površina pokrivanja, manje je podložan uvrtanju... Subjektivno se osećam nekako bezbednije i sigurnije a isti utisak deli i supruga. U svakom slučaju je letnja vožnja samo u majci neprihvatljiva, a bezkompromisnog rešenja nema, pogotovu u gradu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan +1 Apsolutno se slazem i jedino dobar gladijator vidim kao efikasno resenje leti. Takodje me je odusevila i Basmen-ova varijanta za off na Grzi, gladijator + majica . Covek je uzivao dok smo mi ostali umirali od vrucine(ja pogotovo,curio sam ispod jakne ). Dakle dajte preporuku svima nama zainteresovanima, gde moze da se kupi korektan gladijator za pristojnu sumu a da pritom to jos moze i da se proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4853 Napisano Januar 11, 2012 Advanced Member, 2070 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ovog gladijatora sa DX sajta ja bih gledao da ga zaobidjem. Nemam licna iskustva ali u komentarima ces videti da svi spominju tanke protektore, da je u sustini vise za voznju bicikla tj nije dovoljna zastita za padanje sa motora. Ista prica je za sve gladijatore sa istog sajta, ako se dobro secam imaju dve vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle-Ja sam ga isto nosio na Kotlini a jakna vezana gurtnama pozadi, za svaki atmosferski slučaj. @Gliga-Razlikuje se moto i bickl oprema svakako. Ja sam uzeo ove sa engleskog sajta, iznosali supruga i ja celu sezonu, prani nekoliko puta, nema nikakvih anomalija. Bili su isto na dobrom sniženju pa ne uzeh neki od modela sa zakačkom oko palca. Međutim, uopšte ne dolazi do zarozavanja tako da bi taj sa palcem verovatno bio teži za oblačenje/svlačenje. Pogledajte, ovde inače ima lepih sezonskih sniženja za mnogo toga. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=7088 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6582 Napisano Januar 11, 2012 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pomenuo pranje, kako peres gladijator ? Moj je zreo za pranje, ali nemam ideju kako moze da se opere, u masinu ne moze ni da stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ga nisi oprao kad si se kupao kod Kepa ovog ljeta, premda si tada oprao svu opremu i motar o istom trošku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6582 Napisano Januar 11, 2012 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Maler, nisam ga nosio tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Januar 11, 2012 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pomenuo pranje, kako peres gladijator ? Moj je zreo za pranje, ali nemam ideju kako moze da se opere, u masinu ne moze ni da stane. S obzirom da imam status padavičara i kupača u blatu... Ja moj gladijator stavim u mašinu za veš krknem puno praška i oplemenjivača, stavim program osetljivog veša i to je sva mudrost. Podrazumeva se da isključiš centrifugu, osim ako nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 11, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ove godine ga obuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Ima interesantnih stvari na ovom sajtu, a koji je proces za naručivanje? Meni zapeli za oko ovaj i ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 11, 2012 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pomenuo pranje, kako peres gladijator ? Moj je zreo za pranje, ali nemam ideju kako moze da se opere, u masinu ne moze ni da stane. Prvo uzmem sito za brašno, tip 2000, iskalibrišem zrnca, pa odmerim na vagi za prašak tačnu količinu i onda uzmem praonik i perem, pa fen kroz filter papir pa sušim,. Pa zar ga nisi oprao kad si se kupao kod Kepa ovog ljeta, premda si tada oprao svu opremu i motar o istom trošku Maler, nisam ga nosio tada Ponovo u vodu, razbiješ maler i opereš sve. Šalim se malo. U kadu šampon za kosu, skoro ladna voda, malo promrljam rukama i istuširam dobro tušem, ofinger i vrlo brzo se osuši.( citat Đuntinice) @đunta Ima interesantnih stvari na ovom sajtu, a koji je proces za naručivanje? Meni zapeli za oko ovaj i ovaj Nije problem da se naruči plati, primaju karticu, nego ne šalju za Drpiju. Ja sam prebacio u Švicu, moraš da se snađeš, vidi sa ovima koji rade Ebay, imaš ovog momka, sifacca, odlično radi posao, pozovi se na mene, da zna s kim ima posla na vreme . Ovaj sa kratkim rukavima preskoči. Drugi, ne sviđaju mi se oni kaišići sa grudnjaka koji idu na pojas. Verovatno će da te napinje ili povlači pojas na gore, a sama grudna zaštita se ne pomera. Sve je od elastičnog materijala, rastegljivo, plus svi stezni kaiši su elastični tako da se baš lepo sve može napasovati fest a da ne pravi ikakvu teskobu. Ima tu na sajtu šorc gaća s protektorima na kukovima i trtici i nekih kros čizmi po dobrim cenama, dal valjaju, to mora neko ala Aca da komentariše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od iskusnijih imao prilike da pogleda uzivo ove gladijatore: Bolder Sports InMotion 6074 Modeka (Gladijator je na dnu strane) Motox Ako je neko gledao/pipao bio bih mu veoma zahvalan da napise svoje utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle-Ja sam ga isto nosio na Kotlini a jakna vezana gurtnama pozadi, za svaki atmosferski slučaj. @Gliga-Razlikuje se moto i bickl oprema svakako. Ja sam uzeo ove sa engleskog sajta, iznosali supruga i ja celu sezonu, prani nekoliko puta, nema nikakvih anomalija. Bili su isto na dobrom sniženju pa ne uzeh neki od modela sa zakačkom oko palca. Međutim, uopšte ne dolazi do zarozavanja tako da bi taj sa palcem verovatno bio teži za oblačenje/svlačenje. Pogledajte, ovde inače ima lepih sezonskih sniženja za mnogo toga. http://www.chainreac...px?ModelID=7088 Moze li mala pomoc oko ovih gladijatora. Koje ste velicine uzeli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...