kizabg 0 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je svecica marke ''BRISK AOR12LGS'' (Brisk Silver Plugs). Po dimenzijama pase i odgovara za Aprilia SR50 DiTeck, e sad me zanima kakva je i ako moze neko da mi pomogne i kaze mi nesto o njoj , i o samom proizvodjacu te svecice??? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10035 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Svecice su iz Ceske ako se ne varam i prodaje ih OPP Racing iz Kanade. Moja iskustva sa ovim svecicama su OK ali kod trkacih aplikacija u odnosu na NGK motor gubi po dve ili tri konjske snage. Ja znam vlasnika veoma dobor i mogu da procma sa njim ako ti trebaju neke posebne informacije. Mada je on tip kojem nemozes da verujes na svaku jer ipak od toga zivi. Znaci u pravom smislu je prodavac. Ali posto mi je duguje neke usluge pitacu ga cim ga vidim ovoh dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da ugradjujem svecice ove marke na motore koji se ugradjuju na kosilice i motorne testere.Sve je to super radi,za to je i napravljeno,ali definitivno nije dugotrajno kao roba poznatijih proizvodjaca. Znam ja da se ovde kuburi sa svecicama,da su se pojavile i lose kopije inace dobrih svecica,ali tvoja je situacija malo specificna. Problemi sa svecicama na Di Tech agregatu su opste poznata pojava i za sada nije nadjen dugorocan recept.I sama je fabrika pokusala da resi problem na novijim agregatima,ugradjujuci NGk svecice Laser Iridijum serije (ZMR7AP),ali se i dalje ne postize vek trajanja kao kod motora sa karburatorom.Da sada ne ulazimo u razradu problema preporucujem ti da probas,ako nisi, i Champion svecicu.Ona ume da potraje nesto duze od ostalih.Model bi trebalo da je RG6YC ili YCA. Probaj BRISK bez bojazni. Trebalo bi da kostaju manje nego poznate sestre.Ako je tako odmah uzmi par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Januar 9, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Brisk 15y imao na MZ više od 10000km bez i jednog skidanja. A zamenio sam je onako, naravno istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...