Dača. 227 Napisano Januar 4, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pala jedna lepa voznja. Bilo je toplo, asfalt je vecim delom puta bio suv i moze se reci da su bili idealni uslovi za voznju. Na Divcibarama nas je docekala prava snezna idila pa je bilo i grudvanja. Izvanredan osecaj stvarno, jer u Beogradu jos uvek nije bilo snega Posto su poznate moje ambicije prema enduro motorima morao sam malo i po brdima da vozim i motor se odlicno pokazao , iako je R Slike i video sve govore, uzivajte 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Januar 4, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan the,svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 4, 2012 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za voznju! Sledeca investicija neka ti budu dobre pantalone i grejaci rucki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za voznju! Sledeca investicija neka ti budu dobre pantalone i grejaci rucki ... i neki dobri lanci bar za zadnji. Svaka čast za poduhvat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da se ova hondica snalazi po off road-u bolje nego neke enduro masine...mislim da je to do vozaca. xe xe xe Daco svaka cast za voznju.... Danas divcibare sutra ceo svet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Januar 14, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je do Honde , mozda do vozaca, a mozda i zbog onoga ko je odrzavao motor pre mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kako si ubedio Hondu da je ona u stvari enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Januar 15, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan kako si ubedio Hondu da je ona u stvari enduro hondica i ja se lepo dogovorimo to ti je ko sa zenama.. ja sve polako sa njom, osecam kako dise i kako se ponasa i onda i ona mene ispostuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan kako si ubedio Hondu da je ona u stvari enduro Daco lepa voznja i dobar ti ovaj enduro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Januar 15, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan kako si ubedio Hondu da je ona u stvari enduro Daco lepa voznja i dobar ti ovaj enduro 'Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dokaz da je motocikl vozilo za sva godisnja doba. Prava stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...