gogo 101 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam već odavno odlučio napraviti bočne kofere pa sam davno to i počeo ali se nije baš imalo puno vremena pa evo danas sam donekle to i završio ali ima još toga za napraviti pa evo kakvi su prvi oblici tih kofera (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju ali gledaj da stavis neke poklopce za coskove kofera, ovako zna biti neprijatno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju ali gledaj da stavis neke poklopce za coskove kofera, ovako zna biti neprijatno iskustvo. Da tražio sam nešto ovako ali nigdi nisam našao... (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 3, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju ali gledaj da stavis neke poklopce za coskove kofera, ovako zna biti neprijatno iskustvo. Da tražio sam nešto ovako ali nigdi nisam našao... (Powered by frubar.net) Potrazi po radnjama koje prodaju muzicku opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.elementa.rs/katalog/Audio%20komponente/Pribor%20za%20zvu%C4%8Dnike/Pribor%20za%20samogradnju%20zvu%C4%8Dnih%20kutija/%C4%86o%C5%A1kovi a imas i ove: http://www.adamhall.com/en/Corners_and_Corner_Braces.html porucuje se kod ovih: http://www.psp.co.rs/srpski/prodaja.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam koliko se plastika u ovo sad uklapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan pa onda gledaj malo pazljivije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa onda gledaj malo pazljivije... Vidio sam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1445 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si pratio instrukcije mnogih pa si stavio (po meni previse) mnogo sire poklopce. -Posto su ovoliko siroki ja bih sa njihove unutrasnje strane stavio neku gumu po ivicama u L obliku tako da kad zatvoris lepo nalegne na ove crne trake koje si stavio na koferima. -Drugo- takav L profil gume bi ti drzao poklopce da ne setaju levo- desno, napred- nazad. -Trece postigao bi maksimalnu vodonepropustljivost. -Cwtvrto sacuvao bi ove trake od habanja i koferi ni posle X km ne bi lupkali. Po meni fale samo neke kukice na poklopcima a znaju da budu vrlo korisne kad nosis sator i vrecu. Previse su kabasti (sator i vreca) da stanu u kofer a i zauzmu ti po pola kofera a sa druge strane nisu teski da ne mogu da stoje na koferu u toku voznje. Zakacis ih trakama na te kuke i cak nije problem ni kad skidas poklopce. Na stranu to sto kad su ti satori vrece na koferima ljudi (koji ne vize motore) pomisle da si krenuo na put oko sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve gotovo a klimanja nema previše a trakiće i nisu baš toliko potrebne pošto je ovo keder crno tako da on diktuje i nema klapanja samo još malo vremena slobodnog i to će biti sve gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evoga danas malo vremena i malo akcije ali radne akcije... Našao sam starog etisona pa se dao na akciju i evo na kraju šta sam dobio (Powered by frubar.net Pa sad nebi trebalo da išta zvoni... A na ovoj kopči ova donja rupica to je taman za katančić da se osiguraju stvari kako nebi stekle noge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo sjetio sam se da poštoje i koferi koje sam počeo već davno praviti ali nikako nisam imao volje i vremena za to pa evo danas sam zato cjeli dan proveo praveći dalje jer mi možda budu trebati a evo kako to sve izgleda nakon cjelog dana.... (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ovo extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Maj 23, 2012 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Super si ti koferi! Koliki su troskovi izrade ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na pedantnosti i izradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super si ti koferi! Koliki su troskovi izrade ako nije tajna? Lim sam imao tako da su troškovi skros niski a i sve sam sam radio samo ono baš što sam morao kupit to i kupio nekih 30-40e sve me izašlo s nosačima i kopčama za nosače ustvari svi troškovi su to..... Naravno neračunam svoj trud i sate provedene :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I evo kako to u konačnici izgleda... :lol: (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Maj 25, 2012 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ti je desni kofer uzi? zbog auspuha?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ti je desni kofer uzi? zbog auspuha?? :zbunjen: hmmmm :stabre: pa vidi stvarno uži :zbunjen: ... :nanana: Zbog simetrije motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 25, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nema sta. Jedino si se sjebao sa ovim itisonom...sada ne moze pasulj unutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nema sta. Jedino si se sjebao sa ovim itisonom...sada ne moze pasulj unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Maj 26, 2012 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ti je desni kofer uzi? zbog auspuha?? :zbunjen: hmmmm :stabre: pa vidi stvarno uži :zbunjen: ... :nanana: Zbog simetrije motora Zbog simetrije...mogao si oba kofera napraviti iste dimenzije pa napraviti nosac iste sirine. Evo uradio sam u photoshop-u to na sta sam mislio...Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ali zato širina ide uuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...