Creative biker 1453 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam na Top gear-u video da je u Engleskoj motociklistima dozvoljeno da voze zutom trakom. Smatraju da se time smanjuje saobracajna guzva i povecava bezbednost motociklista u saobracaju u gradu. Sta vi mislite o tome, da li bi trebalo pokrenuti takvu inicijativu kod nas? Da li i koliko cesto vozite zutom trakom i da li ste zbog toga bili sankcionisani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Decembar 28, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55321-kretanje-zutom-trakom/page__hl__%C5%BEutom+trakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Trazio , ali nisam uspeo da nadjem, mada mislim da sam podsetio ljude na problem posto vidim da trenutno ovu staru temu prati 12 posetilaca foruma. Ipak ima neke vajde od postavljanja ove teme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene si podsetio da pogledam novi Top Gear Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Eto koristi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Decembar 28, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mene si podsetio da pogledam novi Top Gear mene podsetio da stalno vozim žutom trakom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Britanija je ostrvo , mislim da oni sebe ne računaju u evropu. i bilo bi mnogo dobro da motor može legalno da koristi žutu traku. uostalom ne znam da je poznato kad je to motor zakrčio raskrsnicu, ili onemogućio kretenje vozila GSP? e sad, teško je odreći se mogućnosti kažnjavanja, jer to i jeste smisao ove odredbe. naplata kazni. inače bi smo tu odredbu imali ko sav normalan svet. onako kako je stvarno bezbednije za vozače kategorije na koju se odnosi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 29, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa ... kod nas je ukinuta žuta traka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa ... kod nas je ukinuta žuta traka. ...ako nema kamere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 30, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje, odnosno nekoliko pitanja. Koliko ima ulica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu... koje su u režimu žute trake? Koliko ih je u 24 časovnom režimu a koliko od 7-9 i od 14-18 sati? Koliko gradova uopšte nema žutu traku? Meni ta žuta traka uopšte ne predstavlja problem koliko mi predstavljaju mnoge druge stvari. Da ih ne nabrajam, svi znamo koje su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda treba napraviti specifikaciju svih tih anomalija, sa sve žutom trakom. da se zakonodavac posle ne izvlači kako mu je to slučajno promaklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je misko u pravu, mene zuta traka ne privlaci za voznju zbog toga sto uvek neko moze da ti utrci iz sporedne ulice jer te ne vide, kolotrazi od autobusa, rupe i td. Druga stvar: da li je nekog na motoru uslikala kamera i stigla mu cestitka? Koliko znam nikom. Softver nije podesen za prepoznavanje tablica motorcikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam nikom. Softver nije podesen za prepoznavanje tablica motorcikala. Imamo insajdera bajkera u ekipi koja je monitrala sistem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan hm..... koja je ---- znači dama ha?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 18, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego je imenica "ekipa" ženskog roda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug Marko kaze da je to brza traka i da on uopste ne razume zasto je svi zovu zuta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...