Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći a ne ponavljati se... fenomelnalno druženje, odlična organizacija i pun pogodak - srećni štićenici doma u Sremčici... a sad slike (do malopre nije bilo struje u mom selu...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Decembar 24, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...mi smo ovde ima nas gomila !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i od Ja! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan ... i toliko od mene, nadam se da nisam preterao sa kolicinom fotki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 24, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @ zzz Znas znanje...svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Decembar 24, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deda mrazovi i baba mrazice, SVAKA ČAST!!! Nadam se da ću dati svoj doprinos sledećoj akciji, nažalost u ovoj to nije bilo moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 24, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi koja eksplozija emocija ali i kreativnosti. Koliko jakih momenata pohvatano...ne stižem da dam komentar a hoću da puknem...ali evo par mojih favorita za kreaciju dana Pobednička - mootoograf - ali stvarno... svim akterima sa obe strane objektiva skittles silled warrior i par zanimljivih koje govore koliku i kakvu magiju je naš egregor danas stvarao...uključujući lep i sunčan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nase danasnje malo.. toj deci je bilo mnogo.. Stvarno bilo koji komentar je suvisan.. Slike govore vise od reci.. a ja sam presrecan sto sam bio mali deo svega danas.. Pozdrav za sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 25, 2011 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postovani bajkeri.Pre svega sve pohvale za organizatore,zaista ogroman podvig.Ovakva organizacija i za mnogo mocnije institucije je veliki izazov,verujte mi.Nekako Bog pomogne kad su istinske namere.Cesto se desava da na mnogo manje zahtevnim skupovima sa mnogo vise raspolozivih sredstava svake vrste dodje do totalnih promasaja.Ovo danas je za svako priznanje Kocovicu, Davinicu,Rajku........ i ostalim momcima koji su fantasticno iskordinirali akciju.Samo lepe reci za svu mogucu akciju. Ja licno zameram Studiu B da je morala kao gradska televizija da bolje isprati ovu akciju koja pre svega promovise prave ljudske vrednosti,a samim tim i takav dogadjaj koji se odigrao u Beogradu.Siguran sam da je ova vest bila vaznija od mnogih,da ne nabrajam sve kakvih akcija,koje dnevno snime a sigurno ne zavrede ovoliku paznju.Mogli su da se udostoje sa jednom kamerom koja bi ispratila sazeta dogadjanja.Imao bih da zamerim i jednim cacanskim tablicama, ali se i sam uverio da je pogresio,sledece godine to nece uraditi,nadam se.Ne bih imao nista da zamerim svim divnim ucesnicima,bajkerima.Sebi bih zamerio sto nisam vise uticao,a mogao sam, da jos vise ljudi sazna za humanost bajkera. Odusevljen sam jucerasnjim danom i mnogo bih lepih reci mogao da napisem,Hvala organizatorima,hvala bajkerima,hvala Bogu. Svim vernicima koji danas slave Bozic po gregorijanskom kalendaru,srecan Bozic.Mir Boziji,HRISTOS SE RODI. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan I kako da animiramo Olju Bećković da uvrsti današnju akciju u jedan od predloga za utisak nedelje? Bilo bi sjajno mada nikad ne pokriva utisak nedelje i subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Tanjug je dao nesto: http://www.tanjug.rs/videoDet.aspx?galID=51441 http://www.tanjug.rs/videodet.aspx?galID=51441&videoID=187223 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 25, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan .. i toliko od mene, nadam se da nisam preterao sa kolicinom fotki ZZZ, vrhunske fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Decembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Veliko je srce bajkersko. Svaka čast na akciji - vidim da je bila odlična kao i podgorička i novosadska. Veliki osećaj zadovoljstva i ispunjenosti iskombinovan sa gomilom usrećene dece! Vidimo se na sledećim akcijama! MAXI pozdav svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 25, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! drago mi je shto sam chlan ovakve zajednice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alokin 23 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJR 1300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ovoliko od mene Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 264 Napisano Decembar 25, 2011 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz nesto malo vise truda evo i moj doprinos vasem dogadjaju. Miha Promenio Decembar 25, 2011 član mihazero 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih fotki i od mene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...