đunta 4197 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa zauzeto ti. Izgleda da su maznuli opet kablove od telefonskih linija. Samo da nadjem broj,sad cu i ja da zakrcim liniju. Tako,tako, kad ne bude niko mogao da pozove, moraće i daće 50 %. +. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad se otopi ovo belo "#$"#! svratio bi da vidim kako moze da se fabricki centralni prepravi da bude stabilniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Poz. kad se otopi ovo belo "#{:content:}quot;#! svratio bi da vidim kako moze da se fabricki centralni prepravi da bude stabilniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Clan Krema je dobio popust od 30%. Cestitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Seba,interesuje me pravis li tzv rostilj za kofer i cena naravno,konkretno u pitanju je Giwi E52 kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pravim , cena je 2000 din. ali ih nemam trenutno na lageru. Ukoliko si zainteresovan napravicu ti za 1 dan. Pozdrav Seba. Seba,interesuje me pravis li tzv rostilj za kofer i cena naravno,konkretno u pitanju je Giwi E52 kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 4, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa zauzeto ti. Izgleda da su maznuli opet kablove od telefonskih linija. Samo da nadjem broj,sad cu i ja da zakrcim liniju. Tako,tako, kad ne bude niko mogao da pozove, moraće i daće 50 %. +. Clan Krema je dobio popust od 30%. Cestitamo. 50% + PDV. Pravim , cena je 2000 din. ali ih nemam trenutno na lageru. Ukoliko si zainteresovan napravicu ti za 1 dan. Pozdrav Seba. Seba,interesuje me pravis li tzv rostilj za kofer i cena naravno,konkretno u pitanju je Giwi E52 kofer Mora prvo da atestiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djunta PDV se podrazumeva. Samo da okopni ovaj sneg. I kod mene u dolini zavejalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Seba a koliko ce me izaci crash barovi za AT rd04 iz 90 i da li moze da se naprave pa da se posalju AKS om jer mi je daleko a i ladno mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Seba a koliko ce me izaci crash barovi za AT rd04 iz 90 i da li moze da se naprave pa da se posalju AKS om jer mi je daleko a i ladno mnogo... I ja da se ponovo prijavim za zadnje crash-barove( bočne nosače kofera),dolazim 10.februara u BG ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Seba a koliko ce me izaci crash barovi za AT rd04 iz 90 i da li moze da se naprave pa da se posalju AKS om jer mi je daleko a i ladno mnogo... I ja da se ponovo prijavim za zadnje crash-barove( bočne nosače kofera),dolazim 10.februara u BG ... I mali popust za dva afrikanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zvrcni me dan ranije Pozdrav Ledu. Seba a koliko ce me izaci crash barovi za AT rd04 iz 90 i da li moze da se naprave pa da se posalju AKS om jer mi je daleko a i ladno mnogo... I ja da se ponovo prijavim za zadnje crash-barove( bočne nosače kofera),dolazim 10.februara u BG ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim Sebu na strpljenju i spremnosti da odgovori na neke moje ideje . XT je trenutno kod njega na sređivanju, pa kad bude gotovo kolege XT-jaši će moći da stanu u red . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zvrcni me dan ranije Pozdrav Ledu. Seba a koliko ce me izaci crash barovi za AT rd04 iz 90 i da li moze da se naprave pa da se posalju AKS om jer mi je daleko a i ladno mnogo... I ja da se ponovo prijavim za zadnje crash-barove( bočne nosače kofera),dolazim 10.februara u BG ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Februar 8, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Strom 650, rolbar ( kreš bar) i nosači bočnih kofera ( da služe i kao zadnji kreš bar) vidim da ste ih već pravili. Da li imate šablon ili mora da se dođe sa motorom pa da se "kroji" na licu mesta i kolko bi to dvoje koštalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Treba da se dotera motor tj. da se na licu mesta pravi.. Pozdrav . Pozdrav ! Strom 650, rolbar ( kreš bar) i nosači bočnih kofera ( da služe i kao zadnji kreš bar) vidim da ste ih već pravili. Da li imate šablon ili mora da se dođe sa motorom pa da se "kroji" na licu mesta i kolko bi to dvoje koštalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim Sebu na strpljenju i spremnosti da odgovori na neke moje ideje . XT je trenutno kod njega na sređivanju, pa kad bude gotovo kolege XT-jaši će moći da stanu u red . kaci slike, ja sam prvi u redu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 9, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da napravis i koja je cena za centralnu nogaru za transalpa 2001god 650cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba crash bar za Afriku RD03. ne znam da li je isti kao za RD04. Nego ne reče koliko bi to para bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim Sebu na strpljenju i spremnosti da odgovori na neke moje ideje . XT je trenutno kod njega na sređivanju, pa kad bude gotovo kolege XT-jaši će moći da stanu u red . kaci slike, ja sam prvi u redu :lol: XT je trenutno kod Sebe u garaži, spava zimski san i čeka da dođem po njega, ali gde ću po ovom (ne)vremenu. Napravljen je prednji rolbar, i uklopljen zadnji Wingrack od Transalp-a sa još nekim ojačanjima i dodacima. Kad preuzmem motor okačiću slike, a možda će i Seba pošto ima još zainteresovanih. Biće slike i u našoj temi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cekam malo toplije vreme pa da ofarbam. Onda kacim slike. Pozdrav. Moram da pohvalim Sebu na strpljenju i spremnosti da odgovori na neke moje ideje . XT je trenutno kod njega na sređivanju, pa kad bude gotovo kolege XT-jaši će moći da stanu u red . kaci slike, ja sam prvi u redu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Seba, ako imas mogucnost, slikaj u takvom stanju i okaci ovde pa ako mi se svidi, odma napravis jos jedan po tom modelu pa farbas oba u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Seba, ako imas mogucnost, slikaj u takvom stanju i okaci ovde pa ako mi se svidi, odma napravis jos jedan po tom modelu pa farbas oba u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, vidim da si pravio centralni štender za Transalpa 93. godište. Može li to da se napravi bez da motor dovozim kod tebe pošto sam malo dalje od Bgd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ,posto imam sablon. Javi ako si zainteresovan, napravicu ti. Saljem brzom postom. Pozdrav. Sebo, vidim da si pravio centralni štender za Transalpa 93. godište. Može li to da se napravi bez da motor dovozim kod tebe pošto sam malo dalje od Bgd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...