Jump to content

Moto Zajednica

snazni dvotaktni motori

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

Posto sam na forumu,skoro 5 godina,video sam mnogo toga.Danas sam se zamislio,da niko,dobro mozda ima izuzetaka,samo ja nisam primetio,ne prodaje snazne dvotaktne motore.Mislim na yamahu rd 500,ili mladjeg brata,rd 350.Kod suzukija rg 500,ili rg 250.Ili recimo motor koji sam ja imao u ono vreme,potpuno nov,kawasaki kr-1s.Gde su nestali ti motori?Mozda oni koji imaju takve motore,ni u ludilu nece da ih prodaju,ili jednostavno su nestali,rashodovani,havarisani itd.Mozda ih je tako malo bilo na trzistu,da zbog toga nema u oglasima,ili ovde na forumu.0zbunjen.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

ja znam za jedan RGV 250 gamma 90 i neko godiste, tu u Subotici, vlasnik ga prodavao pa prestao, valjda je skonto da ne vredi dati legendu , ili ga prodao a da ja neznam :neznam:

A takodje znam i za jedan RD 350 ypvs, stoji vec godinama, vlasnik se ozenio i batalio...

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Ja sam imao RD350 ypvs 92god...prodao sam je pre nego sto sam stavio oglas :)..a ima drug RD500,bogami to je bas luda masinerija,ali ima i svojih mana ipak su 80-90godine;)..Taj drug ima RD500 i zadnji put kadasam ga video letos rekao je necu da ga prodam,neka stoji ja koliko trazim niko nece da plati a necu ni da ga dam za 500e..eto mozda zato ih nema po oglesima nece ljudi da ih daju za dzabe a ne isplati se kupiti ih za vecu lovu ;)realno jeste tako...

Ja sam imao RD350 ypvs 92god...prodao sam je pre nego sto sam stavio oglas :)..a ima drug RD500,bogami to je bas luda masinerija,ali ima i svojih mana ipak su 80-90godine;)..Taj drug ima RD500 i zadnji put kadasam ga video letos rekao je necu da ga prodam,neka stoji ja koliko trazim niko nece da plati a necu ni da ga dam za 500e..eto mozda zato ih nema po oglesima nece ljudi da ih daju za dzabe a ne isplati se kupiti ih za vecu lovu ;)realno jeste tako...

Bio jedan rd 500 u mom mestu,to je bio nesto izuzetno.Strava od motora.Imao je neverovatno ubrzanje,mada kazu da je rg500 bio jos zesci.

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400

Egzotika i istorija. Lepo ih je videti i bude uspomene iz mladosti. Da sam trenutno vlasnik, ne bih ga prodavao, ali posto nisam ne pada mi na pamet da kupim nesto takvo. Bile su to lude sprave sa mnogo vise snage/ubrzanja nego sto je (nad)prosecan motorciklista mogao da kontrolise a ram, kocnice i amortizeri da podnesu.

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

to su nijanse, oba motora su bolest prava RACE REPLICA :ooo: doduse RGV je prasio guzice na moto gp-u :)

I naravno da na mom spisku "kad postanem bogatas" ima nekoliko 2T jurilica :)

Imao sam nekad RD 250 LC model '81 godiste, to mi je bio prvi japanac, i onda sam poludeo za tim motorima, RG, RD, TZR,TZ,H2, KR, NSR... jednom je neko tu rekao: "kad predje 6000 obrtaja, onda ko da si ispaljen iz topa, osecaj kao da putujes kroz vreme" :takoje:

• Ne silazi, 5552 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Pre nekih 20 godina, kada je servis u Balosavi (sada 3T racing) prodavao nove motore (pre sankcija), previsio sam na KR-1S...

• Podržavam 1

Pre nekih 20 godina, kada je servis u Balosavi (sada 3T racing) prodavao nove motore (pre sankcija), previsio sam na KR-1S...

I ja sam 91.godine,pitao njih,hteo sam da uzmem kr-1s,ali sam uzeo od jeklotehne iz maribora,oni su bili povoljniji,i imali su crvenu-sivu.Zelena mi se nije svidjala.1zdravo.gif

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

Jeste ovo npr trazili?

http://www.polovniautomobili.com/oglas1094797/kawasaki_kr1s/

Kad smo vec kod potrage, da li neko zna kako i gde je zavrsio jedan NSR250 mc16, koji se vodio kao '91 godiste, vozio ga decko na novom beogradu pre jedno 9 godina :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja