Jump to content

Moto Zajednica

Kako odcepiti Intrudera 700 sa 23kw na 37kw

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

Imam Suzuki Intruder700 88g i na saobracajnoj iz Holandije mu pise da ima 23kw. Koliko ja znam taj model u standard verziji ima 37kw, pa ako neko zna kako su gusili te modele da mi kaze. Premda se u voznji ne osjeti da ima tako malo kw jer sam vozio i standard verziju i nije neka razlika. Dali da se trudim oko te prerade il da vozim ovako???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

ili uma cepove na usisnim granama,ili distancere na siber klipovima koji ne dozvoljavaju da otvore skroz usis ili kao sto je bilo kod mene ima cepove na izduvnim granama....

• U prolazu, 24 postova

Vise opcija postoji najjednostavnija je smanjeni promjeri usisa i izduva skinuti sve zapreke i dobiti na snazi,

1.Sljedece su karburatori, smanjene dizne-staviti vece dizne i igle ,

2.Probuseni vakumski siberi sa bocne strane to se nalazi u karburatoru rjesenje zacepiti rupe na siberu,aluminijskom zicom zatuci i fino zbrusiti voditi racuna da ne zbrusite tijelo sibera.

3.Najgora opcija i to se desava bregasta sa drugacijim uglom otvaranja ventila, mislim da to nije u tvom slucaju.

Sve ovo utice na Maximalnu brzinu a moze cak da bude i da je drugaciji zupcanik ili remenica postavljena na motoru kao sto je kod mene slucaj, ima snagu ali max brzina je 150km najvjerovatnije zbog remenice, to cu jos provjeriti. ;D ;D ;D.Imam osjecaj da su mi krace brzine.

Otvori ovaj sajt pogledaj slike vergaser sibera i ostalog sve ce ti biti jasno,ne radi se o tvom motoru ali je to u sustini sve slicno.

http://www.ex500.de/gpz/html/bilder-archiv_19.html,  ako ti sta nebude jos jasno pitaj.Sretno

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE

Мани то што пише у књижици,Радиле су се разне бирократске измене због разноразних олакшица.Прво провери број мотора по години да ли се слаже.

http://www.ehow.com/...ber-suzuki.html

ту ћеш све наћи и кубикажу и коњажу,никакво шрафљење не предузимај,

иначе за тај мотор сам нашао следеће податке

The '86 Intruder comes equipped with a V2, four-stroke engine with four valves per cylinder.

This provides the rider with 55 HP or 40.1 kW (kilowatt) at 7,500 rpm, while producing a top speed of 111 mph (179 km/h).

The bore by stroke figure is 80.0 by 74.4 millimeters, with a compression ratio of 10.0:1.

Read more: 1986 Suzuki Intruder 700 Specifications | eHow http://www.ehow.com/facts_7362624_1986-suzuki-intruder-700-specifications.html#ixzz2V6PtMco8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja