Mc SREMac 1142 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan ima onaj iz kluba, vozi deciji suzuki. Ja ne smem bojim se da dobijem alergiju na silikon, ko ce mi decu 'raniti. Samo gledam ne pipam,medjutim onaj ludak dont fak living fors. Onaj....mislis na njega...ili nju....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan to je MALTESKI kriz ili kriz CASTI,hitler ga je samo preuzeo iz povjesti.... i templari su ga nosili ako cemo dalje u povijest Ovo NIJE Malteski Krst. Ovo je Nemacki Iron Krst i nije ga Hitler posudio vec se i pre njega koristio u Nemackoj vojsci. On ga je obnovio 1939 godine i dodata je svastika. I danas se isti krst koristi u nemackoj vojsci i nalazi se na oklopnom vozilu i letelici. Krst je prvi put ustanovio Pruski Kralj Frederick William III 10. Marta 1813 i dodeljivan je u Franko-Namackom ratovima, Prvom i Drugom Svetskom ratu, i kao amblem Nemackog Bundesvera koristi se i dan danas. Jedna verzija Gvozdenog Krsta iz 1813: Takodje gvozdeni Krst je slican sledecim krstevima: Varsavski Krst koji je napravljen od zaplenjenih nemackih krsteva i dodat je predratni Zlot (novcic). Ovaj Krst simbol je Varsavske pobune. http://en.wikipedia.org/wiki/Krzy%C5%BC_Powstania_Warszawskiego US Army: Nisandzijski Krst http://en.wikipedia.org/wiki/Marksmanship_Badge_(United_States) Surfers Cross http://en.wikipedia.org/wiki/Surfer%27s_cross Bikers Cross Malteski Krst http://en.wikipedia.org/wiki/Maltese_Cross Mateski Krst: Heraldicki Malteski i Gvozdeni Krst su dva razlicita entiteta ali nazalost vrlo cesto se zbog neobavestenosti izjednacavaju. Znaci jednom za svagda: Nemacki Gvozdeni Krst nije isto sto i Malteski Krst. Koga zanima neka Gugluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o :o Razbi nam kocepciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog momenta mi je bio sumnjiv, pogotovo zbog uniforme. Stalno se raspitivao gde moze da nadje Mirka i Slavka. Nije imao da plati pa mi je ostavio psa ubicu koji razume samo komande na njemackom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog momenta mi je bio sumnjiv, pogotovo zbog uniforme. Stalno se raspitivao gde moze da nadje Mirka i Slavka. Nije imao da plati pa mi je ostavio psa ubicu koji razume samo komande na njemackom. Taj lik je pozadinac, pazi se. A pas je verovatno njemacki ovcar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog momenta mi je bio sumnjiv, pogotovo zbog uniforme. Stalno se raspitivao gde moze da nadje Mirka i Slavka. Nije imao da plati pa mi je ostavio psa ubicu koji razume samo komande na njemackom. Taj lik je pozadinac, pazi se. A pas je verovatno njemacki ovcar. ce ga naguzi???........ako,i treba.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan a za ps sam gotovo siguran da je njemacki pinč! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a za ps sam gotovo siguran da je njemacki pinč! Sad ni ja vise nisam siguran. Imao sam 6 njemackih ovcara a pinča sam video jednom na stočnoj pijaci u Šašincima. Farbach je davno imao Rodezijskog grifona i ovo mi ne lici na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan to je MALTESKI kriz ili kriz CASTI,hitler ga je samo preuzeo iz povjesti.... i templari su ga nosili ako cemo dalje u povijest Ovo NIJE Malteski Krst. hmm izvedenica je... http://www.fojnica.de/samostan/krizevi/oblici_krizeva.htm templari kao vojska cesto zvana kao casna nosila ih je i prije 1880,ovdje ako skrolas stranicu imas sve moguce verzije takvih krizeva "krizeva cast"(znan kao malteski kriz) http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://freemasonry.bcy.ca/texts/templars_cipher.jpg&imgrefurl=http://freemasonry.bcy.ca/texts/templars_cipher.html&usg=__iIECMsW_r8UK2oZpOhh6RFc-WKU=&h=1015&w=670&sz=121&hl=hr&start=14&um=1&tbnid=iN2yYneF4l-uZM:&tbnh=150&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dtemplars%26hl%3Dhr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DX%26um%3D1 evo jos jedana povjesna Priča o malteškom križu seže daleko u prošlost, kada je 1080. godine u sklopu bolnice u Jeruzalemu osnovana posebna organizacija, Vitezovi bolničari, kojima je zadaća brinuti se za siromašne i bolesne hodočasnike u Svetoj zemlji. Nakon pada Jeruzalema 1099. godine u Prvom križarskom ratu, postaju dijelom katoličke vojske te ih nazivaju i Vitezovima reda Sv. Ivana. No i dalje ostaju neovisni te nastavljaju svoju prvotnu zadaću - brinuti se i čuvati hodočasnike u Svetoj Zemlji. Kasnije tijekom rata, zajedno s vitezovima križarima bore se za povratak Svete zemlje kršćanima. Tijekom jedne od bitaka, susreću se s novim oružjem do tada nepoznatim europskim ratnicima. Bila je to jednostavna, ali zastrašujuća novost u ratu, koja je uzrokovala nesnosnu bol i smrt među hrabrim vitezovima kršćanima. Novo oružje neprijateljskih Saracena bila je vatra. Kako su križari napredovali prema gradskim zidinama, Saraceni su ih napadali staklenim bombama punjenim zapaljivom tekućinom, nakon čega među vitezove bacaju vatrene baklje. Stotine ratnika je živo zapaljeno, umirući u strašnim mukama. Riskirajući strašnu smrt, drugi vitezovi očajnički se probijaju do ranjenih suboraca, boreći se protiv vatre i odvlačeći ih na sigurno. Tako su ti ratnici bili prvi vatrogasci. Njihovi hrabri pothvati, spašavanje ranjenih i borba protiv vatre, prepoznati su od kolega suboraca koji su svakoga viteza nagradili simbolom časti - križem sličnim kakvog vatrogasci širom svijeta nose i danas. Križ, koji je vitezovima najprije služio kao znak prepoznavanja prijatelja od protivnika, postao je konačnim simbolom junaštva i pomaganja. Križ je predstavljao načela milosrđa, odanosti, viteštva, hrabrosti, plemenitosti prema prijatelju i neprijatelju, zaštiti slabih i spretnosti u pomaganju. Izgubivši kršćanski teritorij na području Svete zemlje, vitezovi od 1310. godine djeluju sa otoka Rod. Sve do 16. stoljeća, kada im španjolski kralj Charles V. 1530. godine ustupa otok Maltu, gdje grade gradove, palače, crkve, vrtove i utvrde, ukrašavajući otok brojnim umjetničkim građevinama i bogatom kulturnom baštinom. Stoga je i njihov četverokraki križ sa osam vrhova postao poznat pod nazivom "Malteški križ". Danas vatrogasci širom svijeta, a posebno u Sjedinjenim Američkim Državama, malteški križ upotrebljavaju u grbovima vatrogasnih postrojbi. Iako su varijante grba različite, osnova je svugdje ista: četverokraki križ s osam vrhova, kao i u vrijeme vitezova od prije tisuću godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @ fat boyOS u nacelu svi krstovi sveta imaju istu osnovu. kao sto rekoh oni lice i mozda je davno taj krst napravljen kao izvedba od maletskog krsta ali ovde je u pitanju krst koji je Farbach oslikao i taj krst nije malteski vec Nemacki Gvozdeni Krst. BTW Gde zivis u Osijeku, meni je mama iz Osjeka i zavrsila je Upravnu Skolu, ziveli su u Bisevskoj odmah iza stadion Lia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan a za ps sam gotovo siguran da je njemacki pinč! Sad ni ja vise nisam siguran. Imao sam 6 njemackih ovcara a pinča sam video jednom na stočnoj pijaci u Šašincima. Farbach je davno imao Rodezijskog grifona i ovo mi ne lici na njega. Zar ti nisi imao imao Špiceve,a to što si video na vašaru u Šapcu nije pinč nego Engleski springer španijel! Koliko sam čuo Farbachev grifon je odleteo na Jamajku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Rodezijskog grifona sam koristio za lov na sabljaste tigrove. Prodao sam ga nekim lovcima u Curugu, ne na Jamajci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan @ fat boyOS u nacelu svi krstovi sveta imaju istu osnovu. kao sto rekoh oni lice i mozda je davno taj krst napravljen kao izvedba od maletskog krsta ali ovde je u pitanju krst koji je Farbach oslikao i taj krst nije malteski vec Nemacki Gvozdeni Krst. BTW Gde zivis u Osijeku, meni je mama iz Osjeka i zavrsila je Upravnu Skolu, ziveli su u Bisevskoj odmah iza stadion Lia. kod KINA(bioskop) Slavia a farbach nije nacrtao gvozdeni to ti pokusavam reci,vec kriz casti,razlika izmedju jednog i drugog je u vrhovima. Gvozdeni(hitlerov) ima ravnu stjenku,a malteski je "krakast" ako pogledas farbachev vidjet ces da su njegove stjenke uvucene a ne ravne KOJI god bio odlicno ga je odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ fat boyOS u nacelu svi krstovi sveta imaju istu osnovu. kao sto rekoh oni lice i mozda je davno taj krst napravljen kao izvedba od maletskog krsta ali ovde je u pitanju krst koji je Farbach oslikao i taj krst nije malteski vec Nemacki Gvozdeni Krst. BTW Gde zivis u Osijeku, meni je mama iz Osjeka i zavrsila je Upravnu Skolu, ziveli su u Bisevskoj odmah iza stadion Lia. kod KINA(bioskop) Slavia a farbach nije nacrtao gvozdeni to ti pokusavam reci,vec kriz casti,razlika izmedju jednog i drugog je u vrhovima. Gvozdeni(hitlerov) ima ravnu stjenku,a malteski je "krakast" ako pogledas farbachev vidjet ces da su njegove stjenke uvucene a ne ravne KOJI god bio odlicno ga je odradio Ljudi Farbach se zahebavao, znam igraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Rodezijskog grifona sam koristio za lov na sabljaste tigrove. Prodao sam ga nekim lovcima u Curugu, ne na Jamajci. Jesi bar dobio ozbiljne pare za njega, kao npr. Bane sto je dao cigi kome je upucao kera u lovu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Rodezijskog grifona sam koristio za lov na sabljaste tigrove. Prodao sam ga nekim lovcima u Curugu, ne na Jamajci. Jesi bar dobio ozbiljne pare za njega, kao npr. Bane sto je dao cigi kome je upucao kera u lovu ? Ma jok,dobio dva dzaka severnonigerijskih buba zlatica,koje se koriste za ciscenje srebra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan muva levo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan z750 kompletiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan jos slika, jos slika, jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan moram nesto da zavrsim, da ne recikliram stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan evo jucerasnji rad. Prednji blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kako izlazis na kraj sa prasinom? Komora, poliranje...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje. Komora smanjuje prasinu, ali ne ukida. Airbrush je bio neprofitabilan posao i nije mogao da zaradi komoru, a sada mi vise ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 7, 2009 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si sastavio tog Z-a ? Cisto da vidim kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bio je pre par strana, evo slike Daretovog streetfighta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...