braco1 739 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan A da li farbas skutere gosn.Farbache? cena moze na pp.. Pise vec u prethodnim postovima. Ne primam motore na farfbanje. imaš kod PEDJE FARBARA- čovek farba skutere za 50 evra-kažu da je dobar...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan A da li farbas skutere gosn.Farbache? cena moze na pp.. Pise vec u prethodnim postovima. Ne primam motore na farfbanje. imaš kod PEDJE FARBARA- čovek farba skutere za 50 evra-kažu da je dobar...... bem ti lebac,dizite cijene da ovi nasi necuju za to,sta mozes za 50€?? toliko te materijal izadje :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Argumente tipa osoba xx radi za toliko mogu da upotrebe i u Hajatu u pregovorima sa kurvom, tvrdnjom da je ispod plavoh mosta ista ta usluga 10 e. Ja sam kurva odlikasica i kod mene je to znatno skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan e svaka cast! ;D ti mi i je spika kad mi pocnu sa "mnogo je majstore" - nosi jeftinijem,ja znam koliko sam strucan da jebivjetre ni netrebam "a znaci nemoze jeftinije?" -Ne,nismo na pijaci "a dobro onda kad da dodjem?" - za 3-4 dana +pola novaca odmah najcesci razgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan markane sad kad bude placa - biznis ;D i zaracunaj svoju neku proviziju(gorivo,cevapi ....nesto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3407 Napisano Septembar 18, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5568 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Malo da spamujem ovo tvoje coshe. Vidim razlenio si se .Nema radova , nema slika pa reko da ti ne promakne ovaj party :D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko pozdrav od kolege(Zeljko) iz Lazarevca pratim tvoj rad vec nekoliko godina (culi smo se e mailom davno ) i uznapredovao si jako sve je super odradjeno voleo bih da mogu da Kritikujem ali zadnji rad nema mesta kritici steta jer nas Kritike cine boljim,lol. Sta da ti pozelim nego jos vise ovakvih musterija kao sto dobro znas da on njih i njihovog slobodnog uma zavisi koliko ce lep dizajn biti. Meni je cesto bitniji izazov nego lova,ha ha zato nemam love. Planiram vec neko vreme da svratim do Mitrovice posto jos nisam razgovarao sa kolegom uzivo. Cisto da razmenimo iskustva i cene. Za mene Samo ti i Zocca iz Zemuna ste dovoljno dobri u ovom poslu kod nas. Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Mogao bi da javis ostalima da postave njihove sajtove tamo sramota Hrvati imaju pet sest sajtova i komuniciraju medjusobno,pomazu se i jako su organizovani a mi nista. Uskoro dolazi i moj sajt pa prvu stvar koju cu da uradim to je da postavim tamo. Pozdrav i sve najbolje od Zeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, dobrodosao si kada god odvojis vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan alal ti cufte u paradajz sosu ;D ;D ;D milina je gledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3407 Napisano Septembar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5568 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Kakav sajt, daj adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Septembar 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Kakav sajt, daj adresu. http://airbrush.startpagina.nl ;D PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3407 Napisano Septembar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5568 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam taj sajt odmah ali ovde pise Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan moj bivsi sajt www.minoa.co.yu je umro. Mrzelo me da prebacujem na .rs. Svejedno to ne utice na posao pa da se ne zamajavam bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko pozdrav od kolege(Zeljko) iz Lazarevca pratim tvoj rad vec nekoliko godina (culi smo se e mailom davno ) i uznapredovao si jako sve je super odradjeno voleo bih da mogu da Kritikujem ali zadnji rad nema mesta kritici steta jer nas Kritike cine boljim,lol. Sta da ti pozelim nego jos vise ovakvih musterija kao sto dobro znas da on njih i njihovog slobodnog uma zavisi koliko ce lep dizajn biti. Meni je cesto bitniji izazov nego lova,ha ha zato nemam love. Planiram vec neko vreme da svratim do Mitrovice posto jos nisam razgovarao sa kolegom uzivo. Cisto da razmenimo iskustva i cene. Za mene Samo ti i Zocca iz Zemuna ste dovoljno dobri u ovom poslu kod nas. Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Mogao bi da javis ostalima da postave njihove sajtove tamo sramota Hrvati imaju pet sest sajtova i komuniciraju medjusobno,pomazu se i jako su organizovani a mi nista. Uskoro dolazi i moj sajt pa prvu stvar koju cu da uradim to je da postavim tamo. Pozdrav i sve najbolje od Zeljka. izvini,da nebude nesto krivo shvaceno dodji i ti malo kod nas da si pomazemo => www.juricek.hr/forum nema veze sa startpaginom, ima nas ne samo iz CRO vec sa podrucja cijele bivse drzave,mogu ti potvrditi i farbach i braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 739 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko pozdrav od kolege(Zeljko) iz Lazarevca pratim tvoj rad vec nekoliko godina (culi smo se e mailom davno ) i uznapredovao si jako sve je super odradjeno voleo bih da mogu da Kritikujem ali zadnji rad nema mesta kritici steta jer nas Kritike cine boljim,lol. Sta da ti pozelim nego jos vise ovakvih musterija kao sto dobro znas da on njih i njihovog slobodnog uma zavisi koliko ce lep dizajn biti. Meni je cesto bitniji izazov nego lova,ha ha zato nemam love. Planiram vec neko vreme da svratim do Mitrovice posto jos nisam razgovarao sa kolegom uzivo. Cisto da razmenimo iskustva i cene. Za mene Samo ti i Zocca iz Zemuna ste dovoljno dobri u ovom poslu kod nas. Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Mogao bi da javis ostalima da postave njihove sajtove tamo sramota Hrvati imaju pet sest sajtova i komuniciraju medjusobno,pomazu se i jako su organizovani a mi nista. Uskoro dolazi i moj sajt pa prvu stvar koju cu da uradim to je da postavim tamo. Pozdrav i sve najbolje od Zeljka. izvini,da nebude nesto krivo shvaceno dodji i ti malo kod nas da si pomazemo => www.juricek.hr/forum nema veze sa startpaginom, ima nas ne samo iz CRO vec sa podrucja cijele bivse drzave,mogu ti potvrditi i farbach i braco jest vala-POTVRDJENO- ;)JURIČEK forum za one koji se bave AIRBRUSHom -ili koji ŽELE da se bave...pa dodji i pokaži nam nešto od tvojih radova--vidiš da smo jako RETKI-NA PRSTE DA NAS PREBROJIŠ U CELOJ EX YUGI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko pozdrav od kolege(Zeljko) iz Lazarevca pratim tvoj rad vec nekoliko godina (culi smo se e mailom davno ) i uznapredovao si jako sve je super odradjeno voleo bih da mogu da Kritikujem ali zadnji rad nema mesta kritici steta jer nas Kritike cine boljim,lol. Sta da ti pozelim nego jos vise ovakvih musterija kao sto dobro znas da on njih i njihovog slobodnog uma zavisi koliko ce lep dizajn biti. Meni je cesto bitniji izazov nego lova,ha ha zato nemam love. Planiram vec neko vreme da svratim do Mitrovice posto jos nisam razgovarao sa kolegom uzivo. Cisto da razmenimo iskustva i cene. Za mene Samo ti i Zocca iz Zemuna ste dovoljno dobri u ovom poslu kod nas. Tvoj Sajt je jedini na listingu airbrush.startpagina.nl vec godinama. Mogao bi da javis ostalima da postave njihove sajtove tamo sramota Hrvati imaju pet sest sajtova i komuniciraju medjusobno,pomazu se i jako su organizovani a mi nista. Uskoro dolazi i moj sajt pa prvu stvar koju cu da uradim to je da postavim tamo. Pozdrav i sve najbolje od Zeljka. izvini,da nebude nesto krivo shvaceno dodji i ti malo kod nas da si pomazemo => www.juricek.hr/forum nema veze sa startpaginom, ima nas ne samo iz CRO vec sa podrucja cijele bivse drzave,mogu ti potvrditi i farbach i braco Vazi kako da ne Fat boyOS svraticu obavezno,obozavam da caskam sa kolegama cujem se Ponekad i sa Medom iz Mostara. Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan iskopao sam stare radove. Bt je prvi motor uradje airbrushom, a RX je iz iste godine, malo kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan iskopao sam stare radove. Bt je prvi motor uradje airbrushom, a RX je iz iste godine, malo kasnije. Ovo je iz proslog veka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2068 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1121 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Boris Vallejo ti je uzor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan i luis roJo isto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2068 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1121 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Boris Vallejo jeste valleJo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan znam drug znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan puno je vremena proslo, koliko se secam royo je u pitanjy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2068 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 1121 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan znam drug znam (zaboravih smajlija tamo) puno je vremena proslo, koliko se secam royo je u pitanjy Kako god, odlicno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...