fat boyOS 11 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan narode ja sam alternavtivnu dovezao iz svice,isprobao i odlicno! TRANSFER FOLIJA za prenosenje DEKALA NA MAKETE,znaci di god ima da se kupi maketa mora i to da ima,folija je extra,nije jaka,ne cupa se,ne ostavlja ljepilo i sto je jos ljepse nije debela :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jul 15, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim ovu Kawu kad se sastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno ovo bezbojnim 20 slojeva,ne moguce da je lak u pitanju.Radio sam baze iz 3 sloja,i to nekiu jarko crvenu,isla je prvo neka crna baza,pa sjajna perla,pa preko nje zavrsna crvena baza,ludilo od boje,ali ovo od 20 slojeva mi ne ulazi u glavu,a i kakva je ta cetvoroslojna,koja je marka boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je ppg. Prva je normalna, neka svetla krem. Dva sloja spric gita i dva sloja nje = 4. Zatim ide silber. Ne ovaj klasican kao na vecini motora, vec neka vodica sa mozda 10% opiljaka. To ne boji prethodnu krem vec samo slaze metalih opiljke po njoj. 3 sloja je bilo dovoljno da dobijem ravnomeran nanos.(7) Zuta je kao sadolin za drvo, poluprozirna. Dobio sam karticu i idem sloj po sloj ,svaki je normalno tamniji dok ne dobijem dovoljno zutila. Ovde je to bilo 6 slojeva. Posto je to sve osetljivo na prljanje, popravka je nemoguca i dolaze sare, prelakirao sam i sa prethodnih 13 dosao do 15 slojeva. Nakon postavljanja traka ide zavrsna koja je lazur crna. I za nju sam dobio karticu i slazem sloj po sloj, da se zacrni, ali da se providi zuta isopod. 4 sloja je bilo dovoljno (19). Zatim ide lakiranje (21) pa smirglanje sa 800 pa ponovo lakiranje i to je ukupno 23 sloja. Nisam dobro brojao rvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jul 15, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Marko ko bi to tebi platio da ne volis to da radis? i sa koliko nula? Pa to kao da si ofarbao 4-5 obicnih rezervoara u extra kvalitetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 1973 verovatno nisu imali perla boje pa su morali ovako das e dovijaju za specijalne efekte. Danas to ni ne izgleda nesto posebno. Uspeo sam da napravim identicnu boju od crne, bele, zlatne i zelene perle i nesto silber opiljaka. Jednostavma receptura i samo 2 sloja. Vlasnik je hteo da radim po originalu i mislim da je sablone za sare i 4 limenke boje dao 500 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je mnogo jasnije,pomislio sam da si mislio na lak ;D,pa reko ovaj poludeo,prokuvace sve za 2 nedelje To je ta siva perla sa kojom sam i ja radio,ima samo sive opiljke,bukvalno kao da bacas samo perle,jako je teska za rad,jer od nje zavisi dali ce se kasnije da se pojavi sarenilo ili ne.Prvi put kada sam radio sa njim pre 5-6 godina,poludeo sam,podlogu nisam dobio od musterije kolko sam trazio,odnosno decko je doneo,i kod mene u garazi pola prosuo :o,tako da sam sa podlogom radio samo fleke,najebao sam posle sa ovom perlom,ja mislio da je kao standardna podloga ,i da pokriva iz prve,kad ono...kasnije sam radio na jednoj starijoj vespi,ali sam znao za jadac,u pitanju su bile max mayer boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 23 ;D Burazer i ja smo jednom dogurali do 8,9, ne secam se, to je bio plafon, tad i vise nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 23 ;D Burazer i ja smo jednom dogurali do 8,9, ne secam se, to je bio plafon, tad i vise nikad. slazem se. Svako ko je probao nesto slicno zna koliko je tesko uraditi tako nesto. Svaka greska vraca na pocetak. Prvi slojevi mogu na 15 min, a kasnije na pola sata da ne ostaje ziv sloj ispod. Neka je prosecno sa prskanjem 20 minX 23 sloja =7.6 sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda zverski!!! Svaka cast!!! Slojeva nikad dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel sme da se zna gde ce Kawa zavrsiti tj. odakle je vlasnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan svajcarska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 23 ;D Burazer i ja smo jednom dogurali do 8,9, ne secam se, to je bio plafon, tad i vise nikad. slazem se. Svako ko je probao nesto slicno zna koliko je tesko uraditi tako nesto. Svaka greska vraca na pocetak. Prvi slojevi mogu na 15 min, a kasnije na pola sata da ne ostaje ziv sloj ispod. Neka je prosecno sa prskanjem 20 minX 23 sloja =7.6 sati Nama se recimo tada desilo da nam u drugu ruku laka (bilo je vec negde pola 2 ujutro), na samom kraju, uleti leptirica raspona krila ~ 5cm i saspe svu onu finu prasinu sa sebe i to bas na deo rezervoara gde je bila bela perla boja. ;D Elegantno je kasnije tu seo "alpinestars" grb. Treba imati konjske zivce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan najvise sto sam do sada radio je 11 slojeva,otelio sam se u poslednjim, radim a ruka mi drhti :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan noviteti. Isti delovi iz raznih uglova. Musteriji se isplatilo sto je vredno ucio, jer samo odlikasi voze ovako ofarbane motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ova umetnička dela na slikama...pa se mislim gde se to vozi, po kakvim pi*kovcima kad ja po Bgd ne videh ni jedan ovakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao si mi tacku. Dok je farbach bio glodar, bezuspesno je pokusavao da se probije na bg i ns trziste. Ta spustanja i omalovazavanja nisam zaboravio. Farbao sam isto kao i sada samo nisam imao dug jezik i kintu u dzepu, a to je izgleda bilo vaznije od umeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, dobar marketing je 80% posla, drago mi je što si se opametio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pu 'bem ti sunce, ovo izgleda bolesno do 00000000000. ostadoh brez texta. Ako nije poslovna tajna (nisam iz branše), čisto informativno me zanima koliko penezića izađe ovakvo zadovoljstvo? Svaka ti dala po više X u cugu!!! Gledam ova umetnička dela na slikama...pa se mislim gde se to vozi, po kakvim pi*kovcima kad ja po Bgd ne videh ni jedan ovakav? Ovo se vozi samo u downless-u i sa ZIFA 'pučama, a ovi kod nas teraju u šorcevima i brzim cvikerima-zato ih nema ovdi Kad bi imao nešto 'vako bilo bi mi žao da ga teram uopšte, nego bi stajao u gnevnoj sobi da meračim nop-stop-greota isprljati vaku ljepotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ove felne bi ja obesio u dnevnu sobu i izbacio (jednog naseg poznatog realistu) sa zida da mi ne odvlaci paznju dok ih gledam. :o Na ovom motoru ce biti greh podmazati lanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, dobar marketing je 80% posla, drago mi je što si se opametio sada koristim anti marketing. Necu nikom da farbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To! Pa neka se misle! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ih provozaj na točku u Fili, al da "sede" ispred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ih provozaj na točku u Fili, al da "sede" ispred ;D dobra ideja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa što jes' jes', a ionako će biti potpuno zaštićeni jerbo reče da furaš kondomi, pa nema nikakijeh problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...