Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan , pa ovo i nije tako loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo ovo radi! Jel razmisljao profesionalno da se bavi??? Msm vidi se da ima stila Nego ona crvena Honda...ona Martin...Jel da da su u fotoshopu jos dva cilindra dodali??? Mislim 6 cilindrova...ajte molim vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo ovo radi! Jel razmisljao profesionalno da se bavi??? Msm vidi se da ima stila Nego ona crvena Honda...ona Martin...Jel da da su u fotoshopu jos dva cilindra dodali??? Mislim 6 cilindrova...ajte molim vas... Ma `ajte molim vas.. Ja bih rekao da je ovo sve fotošop . Da neko ovo može ovako da uradi bavio bi se profesionalno time i uzimao evrove ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo, ali onog CBX-a je totalno uništio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Taj cbx je old school racer, i ovaj je daleko lepsi nego u originalu. Evo kako izgleda originalan: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan izvinite sto se mesam, ali da li bi Skyrunner mogao da obrazlozi svoju izjavu? ne vidim zbog cega je unisten cbx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 21, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prepravljani Martin, ali tako da moze da se vrati na standard, inace je bezvredan. Na crvenom ni saraf nije promenjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 21, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Decembar 23, 2013 Integrisan, 13154 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad vidim onog crnog Martina noge mi se odseku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi nije jasno...jel farbach jos uvek radi i da li radi skutere? promenio nick u majstor kvarisa?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi nije jasno...jel farbach jos uvek radi i da li radi skutere? promenio nick u majstor kvarisa?! Farbach radi, naravno. Uslov je da pravilno otkucaš password . relativno si nov pa ću ti reći password, glasi: ofarbajmimotordacutihiladuevara Majstor_kvarisa je farbach-ev PR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa je samo namazan svim bojama, inace ne farba ..... motore :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa da li je ona TZ250 od Nese Zarica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa da li je ona TZ250 od Nese Zarica? Čini mi se da je Farbač negde napisao da je bila Kula Perišića. Nije . Ova je ona koju je vozio Predrag Popovic Zabac a sada je kod Nese Zarica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 31, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad vidim onog crnog Martina noge mi se odseku!! I meni pa sam morao malo da sednem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa da li je ona TZ250 od Nese Zarica? Čini mi se da je Farbač negde napisao da je bila Kula Perišića. Nije . Ova je ona koju je vozio Predrag Popovic Zabac a sada je kod Nese Zarica. @farbach Motor je YamahaTZ250, Vozio je Kule Perisic. RD je imala gvozdeni ram i bila drumski motor. Ovo je takmicarski, kol'ko kila tol'ko i konja. Ma farbach je pobrkao . Ova mi je dobro poznata . Vozio sam je . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 6, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Majstor_kvarisa .......molim te za jedno pojasnjenje,.,,,,,,,,videh Kawasakija Z na BG tablicama......cini mi se da je 900 ili 1000 ...Pitanje za tebe je dali imas broj telefona vlasnika ,poznajes li ga .Dali je slucajno na prodaju.Posto sam u mladosti davno vozio Z900 Nije mi bas naj jasnije u temi.......videh opet kacigu za TDM oznakom i logotipom Yamahe .....e sad opet ne kapiram ...jeli to tvoj rad prijatno Badnje vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 6, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Majstor_kvarisa .......molim te za jedno pojasnjenje,.,,,,,,,,videh Kawasakija Z na BG tablicama......cini mi se da je 900 ili 1000 ...Pitanje za tebe je dali imas broj telefona vlasnika ,poznajes li ga .Dali je slucajno na prodaju.Posto sam u mladosti davno vozio Z900 Nije mi bas naj jasnije u temi.......videh opet kacigu za TDM oznakom i logotipom Yamahe .....e sad opet ne kapiram ...jeli to tvoj rad prijatno Badnje vece zaboravih sliku da ubacim da se zna cisto za koji motor pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...