DoXy_RO 3 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je mala pomoc, kako da nastelujem ler gas na k7-ici 600kubika? Motor nije paljen nekih 5meseci, i sad pri prvom paljenju moram malo da mu drzim gas, inace kad ga pustim ugasi se. Posle 5 minuta, kad se ugreje, onda radi na leru, ali malko nemirno i hoce nekad da se ugasi. Gresku motor nema, izbacuje -C00 ali crtica nije na sredini nego gore. I stalno mi drzi upaljenu lampicu od kod kljuca. Jel zna neko kako da to sredim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kada si promenio svecice???Slican problem na mom motoru i u pitanju su bile svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja sam ga takvog kupio... Svecice mu nisam zamenio. Probacu i to da mu zamenim Koje si ti svecice stavio? I jel treba jos nesto da proverim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ler gas nizak ili nizak sauh ("cold idle")? Ler gas se steluje na sraf, rukom, sa leve strane motora. Nasteluj ga na 1200-1300 a TPS da crtica bude na sredini, s tim da tek sto ne predje gore (valjda si me razumeo ) Moze bez skidanja icega ako si iskusan, ako ne kaz'ce ti se samo sta treba da radis kad odignes tank. Za sauh imas srafic 8mm koji takodje podesavas sa te strane. Ler gas hoce sam od sebe da se rasteluje, tako da ovo racunaj 2-3puta godisnje da stelujes, a to sto ti ne gasi lampicu imobilizatora, to je vec problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maki, probacu tako Nisam bas iskusan, ali uporan jesam tako da cu nastelovati nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan nastelovana je makina zahvaljujuci Makiju Hvala Maki puno Sad jos mi treba kako da prebacim temperaturu iz farada u celzijus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos mi treba kako da prebacim temperaturu iz farada u celzijus? Nazalos', nikako. Samo druga tabla ili neko da fleshuje ovu tvoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos mi treba kako da prebacim temperaturu iz farada u celzijus? Nazalos', nikako. Samo druga tabla ili neko da fleshuje ovu tvoju. Hmmmm,a kako se vrsi flesovanje table???Imash neko uputstvo,ili slicno???Imam isti problem pa bih se pozabavio tim preko zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos mi treba kako da prebacim temperaturu iz farada u celzijus? Nazalos', nikako. Samo druga tabla ili neko da fleshuje ovu tvoju. Hmmmm,a kako se vrsi flesovanje table???Imash neko uputstvo,ili slicno???Imam isti problem pa bih se pozabavio tim preko zime. Neko ko ima odgovarajuci softver, kabal i "program" (binove) od evropske, da pregazi postojece u toj tvojoj. Ne znam da li kod nas neko to radi, probaj kod ovih sto steluju kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorR 0 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da nastelujem saug na motoru susuki gsxr K6, problem je u tome sto nece da upali dok mu malo ne odvrnem gas, ali kad je vruc pali i bez gasa, i zato moram da drzim gas najmanje minut da se ne bi ugasio, posto se ugreje radi odlicno. ja mislim da je problem u saugu, kako da ga resim ? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan kako da nastelujem saug na motoru susuki gsxr K6, problem je u tome sto nece da upali dok mu malo ne odvrnem gas, ali kad je vruc pali i bez gasa, i zato moram da drzim gas najmanje minut da se ne bi ugasio, posto se ugreje radi odlicno. ja mislim da je problem u saugu, kako da ga resim ? hvala unapred Imas sa leve strane na polugi gde se kaci sajla na leptire dva srafa, jedan se podesava rukom i on podesava ler gas. Pored njega imas sraf 6mm cini mi se i on sluzi za podesavanje poluge sauha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorR 0 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da nastelujem saug na motoru susuki gsxr K6, problem je u tome sto nece da upali dok mu malo ne odvrnem gas, ali kad je vruc pali i bez gasa, i zato moram da drzim gas najmanje minut da se ne bi ugasio, posto se ugreje radi odlicno. ja mislim da je problem u saugu, kako da ga resim ? hvala unapred Imas sa leve strane na polugi gde se kaci sajla na leptire dva srafa, jedan se podesava rukom i on podesava ler gas. Pored njega imas sraf 6mm cini mi se i on sluzi za podesavanje poluge sauha. Evo nasao sam video to je znaci prvi sraf odozgo... hvala na odgovoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da pitam da li je podesavanje sauha isto tako i na k5 600? Pretpostavljam da treba da ga stelujem dok je hladna masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upucen trebalo bi da bude dok je hladna masina, jel kad je vruca on sauh iskljucuje brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je obrnuto - sto se tice stelovanja lera, tj. ide na zagrejan motor. kod mene ima 1 podesavanje za ler gas prilikom paljenja motora i 2 podesavanje za ler gas kad se zagreje tj. konkretan ler gas za voznju mada opet to je na kawasakiju tako, nemam pojma za suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...