Pericamali 108 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da obidjem sve moto klubove na Balkanu. Veliki zalogaj cak i za mene:) Zamolio bi clanove Moto Klubova da mi pomognu u vezi pravljenja putanje i redosleda. Unapred zahvalan ADV Slobodan Vukojevic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh U Zrenjaninu i okolini imaš nekolicinu, 1. MK ROAD FLYERS (da počnemo od najstarijeg) - Mužlja - imaju klubsko mesto + prenoćište; 2. MK MUŽLJA (naš ) - Mužlja - imamo klubsko mesto, prenoćište kod članova; 3. MK PANONSKI VUKOVI - Zrenjanin; 4. MC WRONG WAY - Zrenjanin; 5. MK ZRENJANIN BIKERS - Zrenjanin; 6. MK BABATOVO - Elemir; 7. MK EČKA - Ečka; Ova dva poslednja su u neposrednoj blizini grada. Što se tiče našeg kluba slobodno se javi na 061-21-21-787 (Robert - ja) pa da se dogovorimo o prijemu. Puno sreće, preći ćeš mnooooogooo kilometara i obići hiljadu klubova koliko ih ima, ako želiš cilj da ostvariš... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio covek oce da obidje Balkanske klubove tj van nase zemlje A da obidje nase klubove nije problem nikakv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, to ja zovem pomoc. Hvala ti puno Uhhhh U Zrenjaninu i okolini imaš nekolicinu, 1. MK ROAD FLYERS (da počnemo od najstarijeg) - Mužlja - imaju klubsko mesto + prenoćište; 2. MK MUŽLJA (naš ) - Mužlja - imamo klubsko mesto, prenoćište kod članova; 3. MK PANONSKI VUKOVI - Zrenjanin; 4. MC WRONG WAY - Zrenjanin; 5. MK ZRENJANIN BIKERS - Zrenjanin; 6. MK BABATOVO - Elemir; 7. MK EČKA - Ečka; Ova dva poslednja su u neposrednoj blizini grada. Što se tiče našeg kluba slobodno se javi na 061-21-21-787 (Robert - ja) pa da se dogovorimo o prijemu. Puno sreće, preći ćeš mnooooogooo kilometara i obići hiljadu klubova koliko ih ima, ako želiš cilj da ostvariš... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh U Zrenjaninu i okolini imaš nekolicinu, 1. MK ROAD FLYERS (da počnemo od najstarijeg) - Mužlja - imaju klubsko mesto + prenoćište; 2. MK MUŽLJA (naš ) - Mužlja - imamo klubsko mesto, prenoćište kod članova; 3. MK PANONSKI VUKOVI - Zrenjanin; 4. MC WRONG WAY - Zrenjanin; 5. MK ZRENJANIN BIKERS - Zrenjanin; 6. MK BABATOVO - Elemir; 7. MK EČKA - Ečka; moj predlog je da u ovakvim slučajevima najaviš svoj dolazak, pa se klubovi samo organizuju pa te svi dočekaju na jednom mestu, jer u suprotnom možeš jedan dan izdvojiti za ZR npr ZR NS BG i mesta gde ima tri i vise klubova da se samoorganizuju pa naprave lep prijem i sto da ne povedes nekog pa da vas ide dvoje ili troje.... ali to je moj predlog za ne tako naivnu i lako ostvarivu ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da obidjem sve moto klubove na Balkanu. Veliki zalogaj cak i za mene:) Zamolio bi clanove Moto Klubova da mi pomognu u vezi pravljenja putanje i redosleda. Unapred zahvalan ADV Slobodan Vukojevic za tebe sitnica. šta je sa slikama oko svjeta i Vladivostokom jer idu dugi zimski dosadni dani ? 1.Motoscena 2.Motori 3.MK Aqua Bikers - Vara?dinske Toplice 4.MK Alka - Špišia Bukovica 5.MK Babaroga - Crikvenica 6.MK Baroker - Vara?din 7.MK Black Point - Pula 8.MK Bjelovar - Bjelovar 9.MK Bogen - Dubrovnik 10.MK Brod - Slavonski Brod 11.MK Brae 12.MK Colapis Riders - Ozalj 13.MK Crusaders - Kri?evci 14.MK Eaplje - Slavonski Brod 15.MK Earobnjaci - Zagreb 16.MK Dead Frog - Gorski Kotar 17.MK Dišpet - Trogir 18.MK Dugopolje - Dugopolje 19.MK Dvije Rote - Konavle 20.MK Fibra - Split 21.MK Fire Riders - Gornji Desinec 22.MK Fjaka - Split 23.MK Freaks - Strmec Samoborski 24.MK Goranski Vukovi - Eabar ( Gorski Kotar ) 25.MK Grifons - Krk 26.MK Gutaei Asvalta-Donja Kaštela (info 098/932-0661) 27.MK Highlanders - Nova Vas 28.MK Hornets - Vodnjan 29.MK Imotski sokolovi - Prolo?ac 30.MK Iron Heart - Sunja 31.MK Jahaei Vinodolskog zakona "Law Riders" - Novi Vinodolski 32.MK Jahaei Vjetra - Pisarovina 33.MK Kamikaze - Donji Miholjac 34.MK Korkyra Riders - Koreula 35.MK Law Riders - Novi Vinodolski 36.MK Lošinj 37.MK Lovci na šubare - Podgorae 38.MK Medjugas - Dicmo 39.MK Moca - Trogir 40.MK Moto CB - Pula 41.MK Mountain Riders - Delnice 42.MK Narona - Metkovia 43.MK Neretvanski Gusari 44.MK Noane Zviri - Hvar 45.MK Okit - Vodice 46.MK Omiški Gusar - Omiš 47.MK Osijek 48.MK Otoeac 49.MK Parentivm - Poree 50.MK Patriot - Zagreb 51.MK Pirates - Novigrad 52.MK Poskoci - Graeac 53.MK Predators - Bjelovar 54.MSK Predatori - Kaštela 55.MK Prikaze - Konavle 56.MK R?ava Škljoca - Garešnica 57.MK Reborn - Duae 58.MK Rolling Fish - Kotoriba 59.MK Roosters - Koprivnica 60.MK Six Towers - Karlovac 61.MK Sjene - Kaštela 62.MK Skunks - Pula 63.MK Speed Tribe - Rovinj 64.MK Srebrni konji - Samobor 65.MK Stankovci - Stankovci 66.MK Strmac - Diablo - Strmac, Nova Gradiška 67.MK Sv. Jure - Makarska 68.MK Šušur - Zavala, Hvar 69.MK Templars - Labin 70.AMK Tunning Spirit - Cerna 71.MK Unbelievable Riders - Dubrovnik 72.MK Valhalla - Popovaea 73.MK Vilenjaci - Kutina 74.MK Village Riders - Gradište 75.MK Vinkovci - Vinkovci 76.MK Virago Owners Klub - Zagreb 77.MK Zle Majke - Sv.Kri? Zaeretje 78.MK ?upanja - ?upanja 79.Moto Guzzi Klub - Oroslavlje 80.MK Tigrovi 81.MK Muff Divers Rijeka 82.CroMOT „Jastreb“ Zürich 83.M.K. VITEZOVI TAME - Pakrac još barem 150 nisu na popisu. Balkan i nije tako velik kao što se cini pa ako i ovo može pomoci. Albanija 100% Bosna i Hercegovina 100% Bugarska 100% Kosovo 100% Makedonija 100% Crna Gora oko 95 % (bez zaliva Boka) Grčka oko 85% (bez ostrva) Srbija oko 75% (bez Vojvodine) -------------------------------------------------------------------------------- Zemlje koje se manjim dijelom nalaze na Balkanskom poluostrvu: Hrvatska oko 47% (teritorija južno od Save i Kupe bez ostrva) Slovenija oko 13% (kranji jug Slovenije) Rumunija oko 9% teritorije (pokraina Dobrudža). Turska, oko 5% (njezin dio na evropskom kontinentu). Wikipedija. po mojoj slobodnoj procjeni, oko x fi, par tisuca klubova. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 5, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je za tebe maciji kasalj. Prava avantura za tebe bi bila da obidjes sve bajkere na Balkanu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je za tebe maciji kasalj. Prava avantura za tebe bi bila da obidjes sve bajkere na Balkanu. to je vec odradio samo nije stavio slike, a što se klubova tice morace naci sponzore jer je http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72930-kamchatka-cape-town-ili-the-way-of-life/ tu objavio da je tanak sa lovom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja al i mislim da bi se klubovi ljutili gde nisam bio Moze ovako da kad dodjem u veliki grad gde ima vise klubova,nadjem dobrog vodica koji ce me provesti do svakog kluba uradimo par slika i na kraju nadjemo se negde svi zajedno i malo opustimo Uhhhh U Zrenjaninu i okolini imaš nekolicinu, 1. MK ROAD FLYERS (da počnemo od najstarijeg) - Mužlja - imaju klubsko mesto + prenoćište; 2. MK MUŽLJA (naš ) - Mužlja - imamo klubsko mesto, prenoćište kod članova; 3. MK PANONSKI VUKOVI - Zrenjanin; 4. MC WRONG WAY - Zrenjanin; 5. MK ZRENJANIN BIKERS - Zrenjanin; 6. MK BABATOVO - Elemir; 7. MK EČKA - Ečka; moj predlog je da u ovakvim slučajevima najaviš svoj dolazak, pa se klubovi samo organizuju pa te svi dočekaju na jednom mestu, jer u suprotnom možeš jedan dan izdvojiti za ZR npr ZR NS BG i mesta gde ima tri i vise klubova da se samoorganizuju pa naprave lep prijem i sto da ne povedes nekog pa da vas ide dvoje ili troje.... ali to je moj predlog za ne tako naivnu i lako ostvarivu ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile Mogao bi da me uputis u neke Forume nasih bivsih republika ili da me najavis, Svaka pomoc je dragocena jer ja mislim da je ovo do sad najtezi zadatak koji sam sebi zadao Nameravam da obidjem sve moto klubove na Balkanu. Veliki zalogaj cak i za mene:) Zamolio bi clanove Moto Klubova da mi pomognu u vezi pravljenja putanje i redosleda. Unapred zahvalan ADV Slobodan Vukojevic za tebe sitnica. šta je sa slikama oko svjeta i Vladivostokom jer idu dugi zimski dosadni dani ? 1.Motoscena 2.Motori 3.MK Aqua Bikers - Vara?dinske Toplice 4.MK Alka - Špišia Bukovica 5.MK Babaroga - Crikvenica 6.MK Baroker - Vara?din 7.MK Black Point - Pula 8.MK Bjelovar - Bjelovar 9.MK Bogen - Dubrovnik 10.MK Brod - Slavonski Brod 11.MK Brae 12.MK Colapis Riders - Ozalj 13.MK Crusaders - Kri?evci 14.MK Eaplje - Slavonski Brod 15.MK Earobnjaci - Zagreb 16.MK Dead Frog - Gorski Kotar 17.MK Dišpet - Trogir 18.MK Dugopolje - Dugopolje 19.MK Dvije Rote - Konavle 20.MK Fibra - Split 21.MK Fire Riders - Gornji Desinec 22.MK Fjaka - Split 23.MK Freaks - Strmec Samoborski 24.MK Goranski Vukovi - Eabar ( Gorski Kotar ) 25.MK Grifons - Krk 26.MK Gutaei Asvalta-Donja Kaštela (info 098/932-0661) 27.MK Highlanders - Nova Vas 28.MK Hornets - Vodnjan 29.MK Imotski sokolovi - Prolo?ac 30.MK Iron Heart - Sunja 31.MK Jahaei Vinodolskog zakona "Law Riders" - Novi Vinodolski 32.MK Jahaei Vjetra - Pisarovina 33.MK Kamikaze - Donji Miholjac 34.MK Korkyra Riders - Koreula 35.MK Law Riders - Novi Vinodolski 36.MK Lošinj 37.MK Lovci na šubare - Podgorae 38.MK Medjugas - Dicmo 39.MK Moca - Trogir 40.MK Moto CB - Pula 41.MK Mountain Riders - Delnice 42.MK Narona - Metkovia 43.MK Neretvanski Gusari 44.MK Noane Zviri - Hvar 45.MK Okit - Vodice 46.MK Omiški Gusar - Omiš 47.MK Osijek 48.MK Otoeac 49.MK Parentivm - Poree 50.MK Patriot - Zagreb 51.MK Pirates - Novigrad 52.MK Poskoci - Graeac 53.MK Predators - Bjelovar 54.MSK Predatori - Kaštela 55.MK Prikaze - Konavle 56.MK R?ava Škljoca - Garešnica 57.MK Reborn - Duae 58.MK Rolling Fish - Kotoriba 59.MK Roosters - Koprivnica 60.MK Six Towers - Karlovac 61.MK Sjene - Kaštela 62.MK Skunks - Pula 63.MK Speed Tribe - Rovinj 64.MK Srebrni konji - Samobor 65.MK Stankovci - Stankovci 66.MK Strmac - Diablo - Strmac, Nova Gradiška 67.MK Sv. Jure - Makarska 68.MK Šušur - Zavala, Hvar 69.MK Templars - Labin 70.AMK Tunning Spirit - Cerna 71.MK Unbelievable Riders - Dubrovnik 72.MK Valhalla - Popovaea 73.MK Vilenjaci - Kutina 74.MK Village Riders - Gradište 75.MK Vinkovci - Vinkovci 76.MK Virago Owners Klub - Zagreb 77.MK Zle Majke - Sv.Kri? Zaeretje 78.MK ?upanja - ?upanja 79.Moto Guzzi Klub - Oroslavlje 80.MK Tigrovi 81.MK Muff Divers Rijeka 82.CroMOT „Jastreb“ Zürich 83.M.K. VITEZOVI TAME - Pakrac još barem 150 nisu na popisu. Balkan i nije tako velik kao što se cini pa ako i ovo može pomoci. Albanija 100% Bosna i Hercegovina 100% Bugarska 100% Kosovo 100% Makedonija 100% Crna Gora oko 95 % (bez zaliva Boka) Grčka oko 85% (bez ostrva) Srbija oko 75% (bez Vojvodine) -------------------------------------------------------------------------------- Zemlje koje se manjim dijelom nalaze na Balkanskom poluostrvu: Hrvatska oko 47% (teritorija južno od Save i Kupe bez ostrva) Slovenija oko 13% (kranji jug Slovenije) Rumunija oko 9% teritorije (pokraina Dobrudža). Turska, oko 5% (njezin dio na evropskom kontinentu). Wikipedija. po mojoj slobodnoj procjeni, oko x fi, par tisuca klubova. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da je tako ali kad stavis na papir misija je nemoguca da se uradi za jednu sezonu ali uz vasu pomoc neka uradim 70% ja sam zadovoljan Ma to je za tebe maciji kasalj. Prava avantura za tebe bi bila da obidjes sve bajkere na Balkanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam ja sam ovo nemogu da uradim, molim za pomoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam ja sam ovo nemogu da uradim, molim za pomoc Ako ti triba pomoč za Split i okolicu piši, rado ću ti pomoć Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Vec se bolje osecam izgleda da nece biti tako tesko:) Ponavljam ja sam ovo nemogu da uradim, molim za pomoc Ako ti triba pomoč za Split i okolicu piši, rado ću ti pomoć Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 5, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A jel si planirao samo MK da obilazis ili i MC? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Neznam te skracenice ali mozes naci odgovor na prvom postu. Nadam se da sam ti pomogao A jel si planirao samo MK da obilazis ili i MC? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Vec se bolje osecam izgleda da nece biti tako tesko:) preveliki zalogaj cini mi se. ogranici se u nekom vremenskom roku od mjesec dana Slovenija i dio hrvatske pa zatim ostatak Hrvatske i npr.Bosna, pa tako dalje. ima klubova jako puno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 6, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pokusa nece znati. Jedino da se ne desi kao sto je Pericamali vec rekao da se neko naljuti jer nije stigao do njih. Verujem da bi na tom druzenju bilo price o putovanjima i pustolovinama sa dalekih destinacija a to bi svaki bajker rado slusao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Po jedna rakijica svuda, sigurna ciroza jetre? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan http://pretraga2.apr.gov.rs/RegistarSportaPretragaRezervisanihNaziva/ Eto kuda gde i kako:) Brzo ce mi proci zimski dani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja probao i ne radi baš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To su samo registrovani klubovi u Srbiji, a još više ima neregistrovanih, a nije u redu preskočiti ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan onda mu ona tražilica i nije baš od koristi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan ? Kako ima neregistrovanih klubova, malo mi pojasni Hm kako cu ja da znam za njih ili da saznam za njih Ako imas neke informacije podeli sa nama To su samo registrovani klubovi u Srbiji, a još više ima neregistrovanih, a nije u redu preskočiti ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Napises tamo gde pise naziv , npr moto i izaci ce ti i auto moto i moto sport. Dobijes , ulicu , broj i naravno grad onda mu ona tražilica i nije baš od koristi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...