pecam 2 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa slavinom za gorivo. Kada je na otvoreno sve je ok. Cim prebacim na zatvoreno curi mi gorivo. Skinuo sam slavinu posto predpostavljam da je gumica problem ali ne moze da se otvori. Slavina nema srafove nego je nitovana. Da li neko zna gde mogu pronaci novu ili polovnu slavinu za HONDU CBR 500F1 1989 god. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ostavi na otvoreno i ubaci elektricni ventil za gorivo,onaj sto se ugradjuje u automobile za koji imaju plin i benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? http://www.ebay.de/itm/Honda-CBR1000F-SC24-Benzinhahn-fuel-cock-/260794126827?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3cb88a91eb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? http://www.ebay.de/itm/Honda-CBR1000F-SC24-Benzinhahn-fuel-cock-/260794126827?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3cb88a91eb E bas mi to treba samo sto je za Cbr 500 malo drugacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan raznitujes nitne,promenis gumicu,mesto nitni stavis male srafcice,ili ovo sto ti je dr gt napisao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dve opcije: malo isprljas ruke i snadjes se ili pregledas na ebay sta ima i da li odgovara sa nekog drugog modela... Treca je da oteras kod Bokilica pa nek se on zahebava sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan posalji Dr.Bokilicu slavinu postom nek je sredi pa nek ti vrati .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko koliko moze da kosta taj elektricni ventil? Samo se bojim ako rasturim slavinu dal cu uspeti da nadjem odgovarajucu gumicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Decembar 1, 2011 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1400 dinara u Kragujevcu, kupih ga prosle godine. Skinuo sam ga sa motora posto onoliko zagrevanje spulne nije normalno, kalem se usija pa toplotu prenese i na mesingani, zatvaracki deo...Kupih i drugi ista situacija. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Decembar 1, 2011 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan pecam Vidim da umes koristit racunar. Pogledaj da li jos neki motocikl koristi istu ili slicnu slavinu za gorivo. Imas na netu liste sa brojevima i opisima delova i lepo proguglas sta bi tu mogao da uradis. Ako zelis popravak ce uraditi bokilic za tebe (pitaj na pp koliko kosta pa prosudi da li ti se zahebava za te pare). Zasto bi ugradjivao elektricne ventile i dodavao elektricnu instalaciju na motocikl kad to mozes da izbegnes? Zima tek dolazi, imas sasvim dovoljno vremena da resis taj problem. Koliko kosta u delti? Da li je to OEM 16950MT6005 zamenjen sa 16950KAF900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan taj ventil je 700din,svaka spulna se greje sasvim normalna stvar,i traju bez problema i po par godina,od instalacije ima 2 zice.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__st__200 evo imas ovde ja ih ugradjujem..pola motora vise ne funkcionise bez toga...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Decembar 1, 2011 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se pokretacu teme ali mislim da ce i druge zanimati... @Bokilic Postoji li neko ogranicenje u kubikazi motora prilikom koriscenja ovog el.ventila? Koliko vidim rupica kroz koju gorivo prolazi nije veca od 2mm (bar u slucaju el.ventila koji sam ja kupio) . Ja sam koristio dva istovremeno, spajao sam ih Y racvom a posto su zasrafljeni na ram dovoljna je bila samo jedna zica sa osiguraca... Hvala kolega unapred na odgovoru. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se pokretacu teme ali mislim da ce i druge zanimati... @Bokilic Postoji li neko ogranicenje u kubikazi motora prilikom koriscenja ovog el.ventila? Koliko vidim rupica kroz koju gorivo prolazi nije veca od 2mm (bar u slucaju el.ventila koji sam ja kupio) . Ja sam koristio dva istovremeno, spajao sam ih Y racvom a posto su zasrafljeni na ram dovoljna je bila samo jedna zica sa osiguraca... Hvala kolega unapred na odgovoru. Pozdrav Nenad. pa imas ih sa promerom 6 i 8mm.. imas ovde,narucis postom,nisu turski imaju i slavinu za rucno otvaranje,nedaj boze da crkne negde us put, http://www.yellowpages.rs/sr/union-karic/auto-gasni-uredjaji-servis-i-ugradnja/4-2-615-49781/firma a ogranicenje nema...kad jedan moze da napji i auto od 3000cm.. ja na suzukije 2 kom stavljam 6mm promera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Decembar 1, 2011 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bokilic-u jos jednom! Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a imas i kod cangeta na grosnici,majstor dragan/cange/ sto ugradjuje plin, skrenes preko pruge za grosnicu pa prva levo,ma odma do pruge,pa sa desne strane radnja,radi bube folcvagene i ugradjuje plin,jedan od boljih majstora u kragujevcu,njegov majstor vlada isto bajker itd..034 320756... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Decembar 1, 2011 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Provozacu se do coveka da vidim sta ima... Ja sam muku sa tim ventilima imao, sto se protoka tice. 6mm ulaz-izlaz creva ali kada pogledam kroz njega rupica gde zatvara 2mm! Zlo i naopako, cbr1000f ima male loncice pa ako ga zadrzim malo duze na 8-9 hiljada on potrosi to sto ima u karburatorima...Dva el.ventila vec rade dobro ali ako nadjem jedan veceg protoka to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan taj ventil je 700din,svaka spulna se greje sasvim normalna stvar,i traju bez problema i po par godina,od instalacije ima 2 zice.. http://forum.bjbiker...a/page__st__200 evo imas ovde ja ih ugradjujem..pola motora vise ne funkcionise bez toga...... meni posle par meseci crkla ta elektronska slavina .... i to sam kupijo naj kvalitetniju i naj skuplju koju sam nasao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni ni jedna jos nije crkla,mozda sto ti bmw ima neku struju cudnu,,evropsku a i ako crkne nije strasno otkaciti 2 buksne dve selne i staviti drugi ventil od 700din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan meni ni jedna jos nije crkla,mozda sto ti bmw ima neku struju cudnu,,evropsku a i ako crkne nije strasno otkaciti 2 buksne dve selne i staviti drugi ventil od 700din... izleteo beli dim pored onog konektora za buksnu .. crko namotaj ... ali ne moras da skidas ako te ostavi na sred puta jer na njoj ima mala slavina kojom rucno mozes da pustis/zatvoris gorivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se pokretacu teme ali mislim da ce i druge zanimati... @Bokilic Postoji li neko ogranicenje u kubikazi motora prilikom koriscenja ovog el.ventila? Koliko vidim rupica kroz koju gorivo prolazi nije veca od 2mm (bar u slucaju el.ventila koji sam ja kupio) . Ja sam koristio dva istovremeno, spajao sam ih Y racvom a posto su zasrafljeni na ram dovoljna je bila samo jedna zica sa osiguraca... Hvala kolega unapred na odgovoru. Pozdrav Nenad. pa imas ih sa promerom 6 i 8mm.. imas ovde,narucis postom,nisu turski imaju i slavinu za rucno otvaranje,nedaj boze da crkne negde us put, http://www.yellowpag...615-49781/firma a ogranicenje nema...kad jedan moze da napji i auto od 3000cm.. ja na suzukije 2 kom stavljam 6mm promera.. meni ni jedna jos nije crkla,mozda sto ti bmw ima neku struju cudnu,,evropsku a i ako crkne nije strasno otkaciti 2 buksne dve selne i staviti drugi ventil od 700din... izleteo beli dim pored onog konektora za buksnu .. crko namotaj ... ali ne moras da skidas ako te ostavi na sred puta jer na njoj ima mala slavina kojom rucno mozes da pustis/zatvoris gorivo ... cinimi se da pomenuh ..eh peco moj,,to bre sam na bmw,u crkava ..sunce mu zarko bem,,,neku cudnu struju to prdalo baca,, nego sreca pa u fabrici stavili i kurblu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce se dogoditi ako stavim dodatni ventil koji ima manji protok? Tj. ako je recimo crevo fi10 a ja stavim ventil koji je fi8. Kolika je verovatnoca da ce motor imati manjak goriva pri vecim brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 15, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce se dogoditi ako stavim dodatni ventil koji ima manji protok? Tj. ako je recimo crevo fi10 a ja stavim ventil koji je fi8. Kolika je verovatnoca da ce motor imati manjak goriva pri vecim brzinama? nista,,stavi i nebrini nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem sa slavinom. Kupio sam polovnu od Honde CBR 600F1 i sada vise nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...