IVAN0607 4 Napisano Novembar 26, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan RUMA - Jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Platičevu na teritoriji opštine Ruma, saopšteno je iz MUP-a Srbije. U saobraćajnoj nesreći noćas pola sata iz ponoći, na licu mesta nastradao je motociklista Alen T. (28), a teške povrede opasne po život zadobio je njegov saputnik Milan T. (21). Do nesreće je došlo kada je motociklista u toku vožnje udario u neosvetljenu traktorsku prikolicu postavljenu na putu, u Ulici Vladimira Nazora. Na mestu nesreće je obavljen uviđaj. http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-kod-rume-153548.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan strašno, nešto što me najviše plaši. prikolice, freze, zaprege.., proganjaju me naročito u krivinama.stalno ih vidim nakon jednog davnog skustava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 26, 2011 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god mi voleli motore i koliko god da možemo da izdržimo zimu, nije više vreme za vožnju motora, pogotovo noću. Nisu nam samo traktori i freze "neprijatelji". Na putevima je sada sve više poledice, blata... itd a o magli da ne pričam, često je problem voziti i auto. Prošle godine sam u ovo doba mogao da izginem u Putincima idući za Rumu starim putem jer nisam znao da se još izvlači šećerna repa iz njiva i da je čitav put prekriven blatom a bila je noć, npr. Moje saučešće porodici nastradalog bajkera. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Моје саучешће породици и пријатељима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Novembar 26, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo vise? Daj Boze da sutra zaveje jedno metar snega pa tako do marta. Ovo zaista postaje nocna mora. Saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Ako ces vec nesto da lupas, onda lupaj u nekoj drugoj temi, a Alena ostavi da pociva u miru... Decko nikad nije vozio bez kacige, kao sto nikad nije ni vozio brzo. Alenu je pre dva meseca umrla devojka. Kazu da nikad nisu videli muskarca koji toliko place za nekim. Od tad nije mogao da se smiri i to kobno vece je resio da se ubije. Sedeo je pod satrom na punoletstvu, a ne na svadbi kako Ivica kaze, pio celo vece i non stop vikao da ce se ubiti ( na to nazalost niko nije obracao paznju). U jednom momentu je ustao i krenuo da se ubije, pritom je to opet ponovio, na sta mu je taj mali sto je bio sa njim na motoru rekao da hoce i on sa njim. Otisao je kuci po motor, provozao se po selu, bio u kaficu. Posle nekog vremena, krenuo je ponovo na punoletstvo i pri ko zna kojoj brzini udario u tu prikolicu bez traga kocenja ( odvalio je tocak na prikolici). Dakle, samoubistvo je bilo u pitanju. Njemu su roditelji razvedeni, majka mu radi u Svajcarskoj i nije imao potrebu da radi da bi kupio motor. Zao mi ga je jer je izgubio onu koju voli i ni u kom slucaju nije smeo dici ruku na sebe. Mom burazeru je pricao kako nista vise nije isto bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 4, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Au... Baš sam se smorio kad sam ovo pročitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tužna priča, potpuno mi je poremetila večerašnje dobro raspoloženje. Počivaj u miru neznani prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 4, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Ako ces vec nesto da lupas, onda lupaj u nekoj drugoj temi, a Alena ostavi da pociva u miru... Decko nikad nije vozio bez kacige, kao sto nikad nije ni vozio brzo. Alenu je pre dva meseca umrla devojka. Kazu da nikad nisu videli muskarca koji toliko place za nekim. Od tad nije mogao da se smiri i to kobno vece je resio da se ubije. Sedeo je pod satrom na punoletstvu, a ne na svadbi kako Ivica kaze, pio celo vece i non stop vikao da ce se ubiti ( na to nazalost niko nije obracao paznju). U jednom momentu je ustao i krenuo da se ubije, pritom je to opet ponovio, na sta mu je taj mali sto je bio sa njim na motoru rekao da hoce i on sa njim. Otisao je kuci po motor, provozao se po selu, bio u kaficu. Posle nekog vremena, krenuo je ponovo na punoletstvo i pri ko zna kojoj brzini udario u tu prikolicu bez traga kocenja ( odvalio je tocak na prikolici). Dakle, samoubistvo je bilo u pitanju. Njemu su roditelji razvedeni, majka mu radi u Svajcarskoj i nije imao potrebu da radi da bi kupio motor. Zao mi ga je jer je izgubio onu koju voli i ni u kom slucaju nije smeo dici ruku na sebe. Mom burazeru je pricao kako nista vise nije isto bez nje. Pa ne vidim sta je Ivica lupio. Jako bitno da je bilo punoletstvo ne svadba. U cemu je razlika po tvom? Ako je zeleo da se ubije zasto je vozio suvozaca ili se i taj momak odlucio mozda na samoubistvo. Ne stima mi bas tvoja prica a ako jeste istina onda je jako sebicno sto je ugrozio jos jedan zivot. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Decembar 4, 2011 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac- apsolutno se slažem sa tobom. Dvostruko, svesno, samoubistvo mi je zaista nedokučivo,zašto ih niko nije zaustavio ako se već videlo da je pijan, a i to nalaže zakon i postoji sankcija za to. Strašna tragedija, žalost i tuga ma šta i kako bilo. Saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1576 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan samoubistvo ,svima je pricao da ce se ubiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Ako ces vec nesto da lupas, onda lupaj u nekoj drugoj temi, a Alena ostavi da pociva u miru... Decko nikad nije vozio bez kacige, kao sto nikad nije ni vozio brzo. Alenu je pre dva meseca umrla devojka. Kazu da nikad nisu videli muskarca koji toliko place za nekim. Od tad nije mogao da se smiri i to kobno vece je resio da se ubije. Sedeo je pod satrom na punoletstvu, a ne na svadbi kako Ivica kaze, pio celo vece i non stop vikao da ce se ubiti ( na to nazalost niko nije obracao paznju). U jednom momentu je ustao i krenuo da se ubije, pritom je to opet ponovio, na sta mu je taj mali sto je bio sa njim na motoru rekao da hoce i on sa njim. Otisao je kuci po motor, provozao se po selu, bio u kaficu. Posle nekog vremena, krenuo je ponovo na punoletstvo i pri ko zna kojoj brzini udario u tu prikolicu bez traga kocenja ( odvalio je tocak na prikolici). Dakle, samoubistvo je bilo u pitanju. Njemu su roditelji razvedeni, majka mu radi u Svajcarskoj i nije imao potrebu da radi da bi kupio motor. Zao mi ga je jer je izgubio onu koju voli i ni u kom slucaju nije smeo dici ruku na sebe. Mom burazeru je pricao kako nista vise nije isto bez nje. Pa ne vidim sta je Ivica lupio. Jako bitno da je bilo punoletstvo ne svadba. U cemu je razlika po tvom? Ako je zeleo da se ubije zasto je vozio suvozaca ili se i taj momak odlucio mozda na samoubistvo. Ne stima mi bas tvoja prica a ako jeste istina onda je jako sebicno sto je ugrozio jos jedan zivot. procitaj malo bolje, pa ces videti... ocekivano je bilo da ce mu se to desiti.. Prvo ga napljuje, onda mu ga zao.. Lepo sam napisao da nije sedao na motor bez kacige, o jurnjavi nije bilo govora. Inace, sve sto sam napisao gore je tacno, pa mi nije jasno sta ti ne stima u celoj prici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 4, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ja u tvoju pricu al mi ne stima da neko hoce da se ubije i stavi jos ortaka starog 21 godinu iza sebe. Svi su culi sta je pricao a zatim ga pustili da ode po motor. Svaka cast njegovim drugarima, odlican potez su napravili. Jednog druga su izgubili a drugom se bore za zivot. Katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta je bilo u njihovim glavama tad. Ja sam takodje besan na te ljude sto su se nasli u njegovoj blizini, a da se niko nije setio ni kljuceve da mu uzme. Velika tragedija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Decembar 4, 2011 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas teska tema...Kao i svaka u hronici. Pokoj mu dusi kako god da je nastradao, bilo svesno ili ne... A to oko uzimanja kljuceva...Ako je resio nema sta, zabrana voznje to vece produzila bi mu zivot neko vreme. Sve u svemu tragicno. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Ako ces vec nesto da lupas, onda lupaj u nekoj drugoj temi, a Alena ostavi da pociva u miru... Decko nikad nije vozio bez kacige, kao sto nikad nije ni vozio brzo. Alenu je pre dva meseca umrla devojka. Kazu da nikad nisu videli muskarca koji toliko place za nekim. Od tad nije mogao da se smiri i to kobno vece je resio da se ubije. Sedeo je pod satrom na punoletstvu, a ne na svadbi kako Ivica kaze, pio celo vece i non stop vikao da ce se ubiti ( na to nazalost niko nije obracao paznju). U jednom momentu je ustao i krenuo da se ubije, pritom je to opet ponovio, na sta mu je taj mali sto je bio sa njim na motoru rekao da hoce i on sa njim. Otisao je kuci po motor, provozao se po selu, bio u kaficu. Posle nekog vremena, krenuo je ponovo na punoletstvo i pri ko zna kojoj brzini udario u tu prikolicu bez traga kocenja ( odvalio je tocak na prikolici). Dakle, samoubistvo je bilo u pitanju. Njemu su roditelji razvedeni, majka mu radi u Svajcarskoj i nije imao potrebu da radi da bi kupio motor. Zao mi ga je jer je izgubio onu koju voli i ni u kom slucaju nije smeo dici ruku na sebe. Mom burazeru je pricao kako nista vise nije isto bez nje. Pa ne vidim sta je Ivica lupio. Jako bitno da je bilo punoletstvo ne svadba. U cemu je razlika po tvom? Ako je zeleo da se ubije zasto je vozio suvozaca ili se i taj momak odlucio mozda na samoubistvo. Ne stima mi bas tvoja prica a ako jeste istina onda je jako sebicno sto je ugrozio jos jedan zivot. procitaj malo bolje, pa ces videti... ocekivano je bilo da ce mu se to desiti.. Prvo ga napljuje, onda mu ga zao.. Lepo sam napisao da nije sedao na motor bez kacige, o jurnjavi nije bilo govora. Inace, sve sto sam napisao gore je tacno, pa mi nije jasno sta ti ne stima u celoj prici? Hajde molim te skini mi se,u Platicevu sam svaki vikend i dobro znam kako je vozio i da li je nosio kacigu ili ne,znam i kako je taj motor zaradio kopajuci dva meseca po najvecoj vrucini preko puta moje kuce,tako da nema potrebe da lupas i ako vec pricas kazi da ga je odgajila Tetka,da rekao je da ide da se ubije,nema tragova kocenja znao je za prikolicu,a o voznji po Plativecu raspitaj se zasto deca beze u dvorista kada cuju motore kako polecu od Zoranove kafane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nema potrebe za svađom i teškim rečima, pogotovo ne u ovakvim temama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba,prikolica poprecena preko ulice,kobajagi obelezena,mesna zajednica im dala dozvolu da zatvore ulicu!? Sto je najcrnje sa te svadbe otisao po motor,naravno popio i sto je najcrnje upropastio zivot jos jednom momku ciji zivot visi o koncu,znao sam ga..znao i kako je vozio,ocekivano rekli bih,ipak zao mi je imao je tu ludacku ljubav prema motorima,celo leto radio da ga kupi i sad...jbg Alene siroki ti putevi nebeski. Ako ces vec nesto da lupas, onda lupaj u nekoj drugoj temi, a Alena ostavi da pociva u miru... Decko nikad nije vozio bez kacige, kao sto nikad nije ni vozio brzo. Alenu je pre dva meseca umrla devojka. Kazu da nikad nisu videli muskarca koji toliko place za nekim. Od tad nije mogao da se smiri i to kobno vece je resio da se ubije. Sedeo je pod satrom na punoletstvu, a ne na svadbi kako Ivica kaze, pio celo vece i non stop vikao da ce se ubiti ( na to nazalost niko nije obracao paznju). U jednom momentu je ustao i krenuo da se ubije, pritom je to opet ponovio, na sta mu je taj mali sto je bio sa njim na motoru rekao da hoce i on sa njim. Otisao je kuci po motor, provozao se po selu, bio u kaficu. Posle nekog vremena, krenuo je ponovo na punoletstvo i pri ko zna kojoj brzini udario u tu prikolicu bez traga kocenja ( odvalio je tocak na prikolici). Dakle, samoubistvo je bilo u pitanju. Njemu su roditelji razvedeni, majka mu radi u Svajcarskoj i nije imao potrebu da radi da bi kupio motor. Zao mi ga je jer je izgubio onu koju voli i ni u kom slucaju nije smeo dici ruku na sebe. Mom burazeru je pricao kako nista vise nije isto bez nje. Pa ne vidim sta je Ivica lupio. Jako bitno da je bilo punoletstvo ne svadba. U cemu je razlika po tvom? Ako je zeleo da se ubije zasto je vozio suvozaca ili se i taj momak odlucio mozda na samoubistvo. Ne stima mi bas tvoja prica a ako jeste istina onda je jako sebicno sto je ugrozio jos jedan zivot. procitaj malo bolje, pa ces videti... ocekivano je bilo da ce mu se to desiti.. Prvo ga napljuje, onda mu ga zao.. Lepo sam napisao da nije sedao na motor bez kacige, o jurnjavi nije bilo govora. Inace, sve sto sam napisao gore je tacno, pa mi nije jasno sta ti ne stima u celoj prici? Hajde molim te skini mi se,u Platicevu sam svaki vikend i dobro znam kako je vozio i da li je nosio kacigu ili ne,znam i kako je taj motor zaradio kopajuci dva meseca po najvecoj vrucini preko puta moje kuce,tako da nema potrebe da lupas i ako vec pricas kazi da ga je odgajila Tetka,da rekao je da ide da se ubije,nema tragova kocenja znao je za prikolicu,a o voznji po Plativecu raspitaj se zasto deca beze u dvorista kada cuju motore kako polecu od Zoranove kafane... Ti si u Platicevu vikendom, a ja na par kilometara. Bravo, super sto si u sve upucen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan I mozes da mi pricas o ne znam cijoj situaciji , o njegovoj ne, jer sam i te kako upucen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 5, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko od vas upucenih stanje momka koji je bio suvozac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nemate razloga za svadju i prepucavanje,nema smisla prema nastradalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise citam ovakve teme sve me vise uci da sa motorom nema zajebancije! Zivot je jedan i nece me nista spreciti da ga namerno prekinem! Vozicu sve redom motore dok ne umrem prirodnom smrcu i dok ga ne iskoristim maksimalno!!! Jbm ti zivot sta se sve desava... Pa koliko god da si nekog voleo nastavljaj dalje, samoubistvo nece nista promeniti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...