BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je sad na motoru bridgestone battlax 023 cini mi se... ali su iz 2011 i istrosene su prilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o metzeler m5 sportec?? na gsx600f Ove sezone sam potrošio jedan set metzelera M5 i negde mi je u rangu sa BT023 s tim da se drastično više kliza na belim linijama (zebra na pešačkom prelazu) pa je zbog toga ne bih preporučio nekome ko se vozi dost po gradu. Na putu dobro drži i iznenađijuće se malo troši ali to klizanje na belim linijama mi je dost smetalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Mario marko ... Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Od juče ponosni vlasnik gsx650f 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Februar 3, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara Odlican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Od juče ponosni vlasnik gsx650f Bez slika ne verujemo neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi motor. Kakva je ovo mašina! Vozio ga nekih sat vremena, nisam 50km/h prešao. Polako navikavanje... mnogo vežbe treba... Ali - LU DI LO ! ! ! Mnogo sam happy!!! ))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8124 Napisano Februar 3, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam se i ja osecao kada sam prosle godine kupio mog Efa, isto mi je prvi "veliki" motor, nakon maxi skutera. Polako se uvozaj, treba neko vreme dok ti motor ne pokaze sve svoje vrline i mane, a potom - uzivaj. Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 3, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Do skorosam vozio Yamahu ali od pre tri nedelje sam ponosni vlasnik Suzuki GSX 750F 2002 godište. Od prvog dana kako sam provozao motor sam oduševljen. Najviše šta me oduševljava kod motora a to je elastičnost agregata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Пуно километара да направиш уживајући на њему! Срећно било! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i bezbedno predjenih kilometara Ognjenu i Djordju....svaka cast! Cini mi se da nam polako ponestaje GSX-ova na trzistu. :moto2: :moto2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je placen 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 4, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Плаћен је кључ за кључ за Yamahu TDM 850 4tx 1999. Мењали се нас двојица... и обојица срећни и задовољни! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jok malo slika Da ga malo osvežim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno jedno pitanje? Da li je neko probao da stavi malo širu gumu na 750 pozadi i da li mu se to dorazilo na karakteristike motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 4, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bas na tom motoru dok je bio kod mene je bila 180 ili 170 i mogu ti reci da se dosta lepse ponasa sa tom 160 koju sam stavio . Ta guma koja je na motoru je vislja za 10 od originala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bas na tom motoru dok je bio kod mene je bila 180 ili 170 i mogu ti reci da se dosta lepse ponasa sa tom 160 koju sam stavio . Ta guma koja je na motoru je vislja za 10 od originala. Uhvatila me neka dilema pa razmišljam naglas. Razmišljam se da stavim za nijansu širu gumu. Ali otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban01 0 Napisano Februar 5, 2016 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 160 je neki max da se normalno vozis... Na novijim, a na starim 150. To bi bilo +10 na fabricku dimenziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 5, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Srećno momci, nadam se da se crni F konačno skrasio :-) Slušaj Bobana na gumu, u pravu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom Lep motor, dobra kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 5, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno momci, nadam se da se crni F konačno skrasio :-) Slušaj Bobana na gumu, u pravu je. F je konačno našao siguran dom. Trenutno je ušuškn u toplo i čeka srevis i toplije vreme :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Februar 6, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje "skidanje"prasine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opa i ćera se voza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...