FJCharlie 2322 Napisano April 2, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, jedina prednost injectiona naspram karburatora (za mene) je paljenje motora. ponekad dozhivljavam mini nervne slomove zimi kad treba da upalim na ultra hladnom, na injectionu bi to bilo:"zuuuuu (pumpa) cak (paljenje), zzzzzzzzzzzzz (upaljen)" teraj... potroshnja je tu i tamo, uvek che zavisiti od zgloba. kolega pedja600 je sipao sintetiku 15W50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sad prešao nekih 600km sa sintetikom, ono što sam odmah primetio su mekši menjač i manje vibracija na višim obrtajima. A što se paljenja tiče, nećete verovati ali freewind kojeg sam vozio je palio i posle mesec dana mirovanja brže neko zagrejana katana. Verovatno jer ima 2 svećice na cilindru, bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 4, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi momak na pumpi odval retrovizor, posle sam video da je puko nosac. Vec je bio varen na mestu gde je puko, a u pitanju je spijalter. Ako neko ima polomljen retrovizor sa citavim nosacem nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Dali je itko imao prilike vidjeti ili je radio to da instrument tablu od gsx 750f ugradi na gsx 600f i dali pase sve bez ikakvih izmjena il sa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 18, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jednu i drugu i mislim da nema nikakve razlike sem malo veca brzina i broj obrtaja na 750f. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Surb a dali itko zna koliko lufta smije da bude izmedju nitni na prednjim diskovima i dali uopste smije da ima lufta na nitnama u pitanju je suzuki gsx 600f 90 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 20, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ima plivajuce diskove. Evo objasnjanja sa jednog hrvatskog moto sajta i sa ovog http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96956-r1100gs-plivajuci-diskovi/ 'Fukcija plivajucih diskova djeli se na dva potpuno odvojena segmenta! Prvi je ocuvanje kocionog sustava a drugi je ugladjenost istog! Zasto ocuvanje! Plivajuci dikovi pojavili su se kada je kociona celjust konstrukciski bila aksijalno vezana za element prednjeg ovjesa, znaci vilicu. Kako je izmedju ostalog jedan od nedostataka aksijalnog vezanja to sta prilikom efektivne sile koceja imamo moment djelovanja koji izbaciva sustav iz paralelnosti (kociona kjesta i disk) i to na udaljenijim mjesima od hvatista vise a na priblizenijim manje, tako je kontraproduktivno cak i uz plivajucu celjust (nije fiksna, nego ima translaciju okomito na disk) dolazilo do znatno veceg zagrijavanja na tom djelu diska, samim time losijeg kocenja i na kraj deformiranosti samog elementa! Kao produkt takvog rada imamo uz mani vjek trajnja i losije kocenje! Ugladjenost kocionog sutava! Onima koji su odradili svoj dio kilometara na nekim starijim motorima iz osamdesetih godina a danas voze nesto novije nema potrebe objasnjavat ovu konstataciju, al evu ukratko o ceme se radi! Ako vozite auto bit cem vam odmah jasno sto je postijedi! Znaci plivajuci disk je elementi iz tri djela, nosivog djela diska koji se kopca na felgu, kocionog djela i spona izmedju prvog i drugog. Nosivi dio je presani celi koji nije posebno izlagan termickoj obradi i znatno je manje povrsinkese cvrstoce od djela na koji djeluju kocione plocice. Dio na kojeg direktno djeluje sila kocenja je u principu "krtiji" (sto znaci tvrdji, ali samim time i manje otporan na savijanje) iako nije direktno izlivak vec je to postignuto naknadnom termickom obradom koja osigurava postojanost dimenzija za vrijeme kocenja! Spone izmedju dvaju djelova diksa su presani visokokvalitetni umetsci sa gumenom sredinom koja sprecava direktan dodit dvaju elemenata, pa samim time je i zeduzna za pravilnije i manje grubo izmicanje iz polozaja kada na disk ne djeluje kociona slila od onog kada djeluje. Bas zbog gumenog djela cjeli sustav ostavlja dojam lijepse i pitomije kocnice koju je puno lakse dozirati. Kod auta znate sami pravi osjecaj izmedju idealnog i prekoracenog inteziteta kocenja je jako tesko dozivit (sta ubiti i ispravlja ABS) izmedju ostalog i zbog jako grube kunstrukcije u odnosu na motore, naravno tu postoji jos cijela masa zakonitosti o kojima se da pricat. Eto samo ukratko onako da svi mogu razumit inace diskovi su ogromna problematika i iako se naoko zadnjih 10-ak godina nije puno toga promjenilo, onaj ko prati motorsport u kojem igra iznimno jaka mehanika zna da postoje rijesenja koja su nama obicnim smrtnicima jos uvik samo predmet divljenja!' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Dali je itko imao prilike vidjeti ili je radio to da instrument tablu od gsx 750f ugradi na gsx 600f i dali pase sve bez ikakvih izmjena il sa pase podpuno sve je isto! Jedino sto dobijas i casovnik (sat) digitalni sto kod 600 f nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Dali je itko imao prilike vidjeti ili je radio to da instrument tablu od gsx 750f ugradi na gsx 600f i dali pase sve bez ikakvih izmjena il sa pase podpuno sve je isto! Jedino sto dobijas i casovnik (sat) digitalni sto kod 600 f nema. ima od 2000 godishta prika, samo mi sa 99 i 98 nestretnici nemamo sat.. razlika je 240kmh>260kmh i mislim 500-1000rpm u to nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je FJChalie nema sata samo su drugaciji km obrtaji i i to evo jedna slika zapravo su dvije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je FJChalie nema sata samo su drugaciji km obrtaji i i to evo jedna slika zapravo su dvije a ovo je od starog F-a, mi smo obojica prichali za novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno u pitanju je stari F o tome sam pricao i pitao dali pase i znam da nema sata digitalnog a neznam kako je u novijeg tipa pa sam zato odg hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 9, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim najbolje gume a da budu najjeftinije za nas motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega menjao kod Gorana "pardon" iz Cepina, preko granice u HR odmah pored Osijeka.. U startu cene povoljnije, gume novi DOT + dobio povrat PDV-a i gratis montazu i centriranje.. Ima tema na bjb o Goranu pa prelistaj i kontaktiraj ga preko mail-a za cenu .. a i taman lep djir da napravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posled dužeg vremena ponovo vozila moju Katanu (GSX - F 750) iz Ljubljane u Umag (Stari Rokeri). Bilo je super, bez bilo kakvih problema (samo sam izgubila rutinu pakiranja i vezanja prtljage na taj motor ). Vožnja je čista zabava. Katana je sasvim dovoljno jaka i okretna, iako je 1999 godište. A gume - ja imam Metzler Z7 (mislim , pošto nisam dobila Z8 Interact). Za putovanje su super (ako neko treba gume za "trke" vjerovatno može nači i bolje ). LP - M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se stezu stapovi ko suzukija 600f 90 godina znaci onaj dio kod mosta kod trokuta i gore na ruckam sto drze stapove to me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 27, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se stezu stapovi ko suzukija 600f 90 godina znaci onaj dio kod mosta kod trokuta i gore na ruckam sto drze stapove to me interesuje Skini user manual za njega i tamo imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo ponovili ja i burazz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan neka sa srecom , da vas dobro sluzi. polako i pametno..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! Baš lepo da smo se uvećali. Nego da se dotaknemo dogovora od prošle godine da napravimo neki susret nas GSF-ovaca. Da ne bude da sam ja neki organizator (bolje reci inicijator ), evo izneću predlog. Mesto gde bi se svi našli da bude malo južno od Bg, vreme dešavanja subota, a prognoza vremena da nam ide na ruku. Zašto južno od glavnog grada? Da vojvođani i ono koji dolaye iz centralne Srbije imaju približno istu kilometražu, da neko nema primedbi na to. Da se razumemo, ja mogu da idem i za Vranje i za Suboticu. Kako god da se dogovorimo, meni paše. Želim samo da to uspe. Evo datuma u igri 5.7. ili 12.7. ili ... Moze i u avgustu. Svima određeni datum ne može da odgovara, svesni smo svi toga. Nađemo neki restoran gde bi posedeli, družili se, upoznali se. Neće se nas puno skupiti, pa računam da bi svaki ozbiljniji restoran mogao da nas primi bez najave. Molim vas sve da ne gleda niko na ovo tako da ostavi neki negativan komentar, jer imam istinsku želju da se to dogodi. Ne samo ja, nego i svi vi koji ste ovo podržali kroz priču prošle godine. Izjasnite se, pa da vidimo šta nam je činiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga za lokaciju: Čačak, može se prići sa svih strana, odlični putevu, klopa još bolja :-D Oko 140km južno od Beograda (bliže preko Rudnika) Ili na nekom od skupova možda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A da, i srećno ga vozio SoNee ;-) Plaćaš pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma za pivce najmanji problem ... javi te lokaciju i datum ... i nadam se da cemo se iskombinovati, da nas dodje u sto vecem broju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bilo je priche da se nadjemo na frushkoj gori, problem je ukomponovati toliko ljudi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve odgovara. Mada, čini se da nema puno zainteresovanih i da od ovog pokušaja neće biti ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...