Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 23, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost i ja sam out za ovaj vikend, juce mi je pukla sajla kvacila. Grada je na odmoru, a Boban moze tek za poneedljak da mi uradi jer moram i buzir da menjam tako da jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da pomerimo termin onda?Ima dana više nego kobasica. Ja bi onda otišao u Zmajevo kod https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/31531-djubre-toxictrace/ tamo momci tradicionalno prave dobro druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 23, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako vecini odgovara sada, ja mogu da izbacim guzu i na Duletovom Banditu Ako ne, onda pomeramo. Slabo se nesto ljudi javljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kako hocete onda. Ja mogu Nemanju da vozim ali na kraju ce biti okupljanje vlasnika GSXF-a a ni jedan F I Vjeko je reko da jedva stize ovog vikenda tako da ako se i ostali slazu mozemo da pomerimo za sledeci vikend i onda taman ljudi da planiraju, mozda se okupimo u vecem broju tada jer imace svi vremena da se organizuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto ne odgovara za ovu subotu, a pitanje da li će i za neki naredni vikend, jer sam baš zgusnut sa obavezama do sredine septembra . Zato ne mogu da licitiram sa datumima unapred, ali imam volju i pratim temu, pa se nadam da ću se možda uklopiti za neki drugi termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vidim da je situacija šarena. Stižem ja i za ovu subotu, ali vidim da većini odgovara odlaganje. Kanda ću ja prvog septembra umesto u školi biti u Babinoj reci. Zbog bolje organizacije i odziva treba da se odredimo da li se sve pomera za sledeći vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 24, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da da pomera se. Ali hajde da ostavimo kao datum okupljanja definitvno sledeća subota 1. septembar etno salaš Babina reka da mogu ljudi da planiraju i da s organizuju. Vreme okupljanja cemo se dogovoriti tokom nedelje ali neka bude recimo 13 h da mogu svi da stignu iz svih krajeva. Koliko vidim i prognoza je dobra za narednu nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo stoji da tražim zamenu za subotu ili da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve podredio toj suboti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje. Ako ima zainteresovanih ko dolazi sa severa mozemo se naci u Beogradu pa dalje ovim putem A povratak moze Ibarskom. Da se provozamo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim ko će da me menja na poslu ,a može zajedno od negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sastanak u Babinoj reci?Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo se sastaviti u BG 1000 ruža https://goo.gl/maps/8YKguMJCEem ili možda ibarskom pa Cryogas https://goo.gl/maps/htQLAPYyBjK2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan U 13h. Ako ima neko da ide sa juga neka se prijavi da ne vozim sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sa dva dugara preko, na LA... Odatle je.put zanimljiv....Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Zvaću ja sutra da rezervisem neki sto za ručak za 13h. Ili možemo i ranije ako hoćete, oko 12, da ne hvata mrak vas koji ste dalje. Jevto, ako si za neku vožnjicu ja predlažem 1000 ruža okupljanje, mnogo je zanimljiviji put. Ako ti je lakše možemo i preko ibarske ali nije ništa zanimljivo za vožnju. Pošto je slab odziv u grupi biću slobodan da pozovem još par drugova (nisu niti su bili vlasnici gsxf-a) da podju sa mnom ako nemate nista protiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve jedno lakše mi ibarskom ali gde god vi kažete,kako sam već pisao i jedna i druga trasa je preopterećena saobraćajem i puna linija .Samo dajte vreme i mesto.Da i ja sam za da se bude ranije. I ja se nadam da će sa mnom Tićma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za ranije, recimo tamo u 12h... nama nasom trasom ibarsku imamo samo od stepojevca do LAzarevca, ostalo idemo popreko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Ajde onda u 12 sati okupljanje u restoranu Babina reka. Ko hoce iz Beograda sa grupom u 10 okupljenje ispred motela 1000 ruza pa dalje preko Ralje i Sopota (putanja koju sam naveo par postova iznad). Sacekacu jos da se jave ljudi da potvrde dolazak pa cu zvati veceras da rezervisem sto samo mi je bitan okviran broj. Koliko sam razumeo, za sada ovako 1. rboban +2 2. jevta +1 3. vjeko ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam u situaciji da vam se pridružim . Nadam se da će biti još prilika, a vama želim lepu vožnju i dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan U redu je u 12h. Krenucu malo ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je propisala zadnja kočnica Moram da menjam gumice Zna li neko koje idu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može to i bez zadnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Naeee Ja evo treci set zadnjih a prednje ni na pola Jbg ja peglam zadnju kao lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...