Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kocnice a la Hayabusa Doduse, ja na svakom motoru 90% kocim sa jednim prstom, naviko tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dva, moja krmača je veća 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ista je, samo malo teza....Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Možda su tebi sve iste, meni je moja veća Valjda će biti još neki lep vikend da se okupimo malo. Imamo i nove kolačiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako se bude negde okupljalo drustvo ja sam za ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nenadano je ovo govno od japanskog akumulatora crklo, ni 12 godina mu nije..... Nadao sam se da ce 20 da izdrzi ali sta je tu je! Kupovao skoro neko? Cene? Model? Preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kupi isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 9, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Imam je exide već peta godina. Ne znam cenu, ali ti kažem koliko traje. Možda potraje još. Prošli vikend sam ga skinuo, doneo u stan i motor uzimio. Tako da, ako ga dobro čuvaš i održavaš, to traje. To ti je moja preporuka. Možda ima negde nešto bolje, ali ja za to ne znam. Ovih tvojih 12 godina, zbilja zvuči neverovatno. Nemanja ti lepo reče, isti, ali ako ga nađeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam raspolozen tj. nemam vremena da uzmem isti.... http://store.yuasabatteries.com/p/ytx9 Katastrofa su skupi.... :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš najjevtiniji gel i ne misliš.Zamena za 2- 3 godine i teraj. Na primer https://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/starter-akumulatori/landport-ytx9-bs-12v-8ah-detaljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio AGM CIAK,vrisnuo mi letos na Sitoniji posle godinu dana u nekoj divljini. Da mi je tad bio blizu onaj od koga sam kupio ne bi valjalo nikako. Nema pravila jbg, i ja sam imao Yuasu na prethodnom, terao 4 god i prodao sa istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Novembar 9, 2017 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nabavio Li Ion akumulator. Najbolja i najpouzdanija stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 25, 2017 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ovde. Suzana gsx 600f 2005 godina, presla pravih 18000milja. Kupljena jesenas. Biksenon svetla, jošimura auspuh, alarm... Kupio sam nov akumulator, prednje plocice, prednju gumu michelin road pilot, promenjeno ulje, filteri... Danas preuzeta od majstor Bokilica koji je servisirao karburatore, zamenio svecice (denso), lancanik, ulje u kocnicama, opran rezervoar i jos svasta nesto. U planu su mi beli zmigavci napred i nazad, led osvetljenje cajgera i puno kilometara na njoj dogodine. Aj uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dobar!!!! Kad budes radio LED rasvetu table planiras samo da zamenis sijalice sa led T5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar je, nebi ja tu nista vise diro, samo sipaj i vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolega lep primerak. Da te u zdravlju služi i sa osmehom vraća kući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep, koliko drugačije deluje kada je auspuh ovako postavljen. U zdravlju ga vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 26, 2017 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozitivnim komentarima. lepo mu stoji auspuh,da. Mada mnogi nisu za to,kao previse se cuje,vise trosi... Volim da se cuje i da me cuju,a za potrosnju koja je "veca" ...briga me bas Ima li neko da proda prednji desni fuzaster? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 26, 2017 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, rboban je napisao: Dobar!!!! Kad budes radio LED rasvetu table planiras samo da zamenis sijalice sa led T5? Probao sam samo zamenu sijalica,ali nije neki efekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 26, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan kupio si najbolji motor,nas kolega Misko iz KG je presao sa takvim cudo kilometara i to udvoje sa stvarima,srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 7, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila Bozicna voznja do djerdapa i nazad. Vreme lepo,u djerdapskoj klisuri hladno i mokro,hladovina skoro celim tokom Dunava. Sreo sam dosta bajkera,mozda je neko i sa foruma. Pozdrav svima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 8, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan samo polako i sigurno vozi iako je suncano vreme asfalt je hladan i ne drzi kao leti da se ne zaboravis,srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Januar 8, 2018 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se vozili u nedelju, TDM900 sa maglenkama, svakome smo mahnuli koga smo sreli DuleDjo lepo zbori, treba se suzdrzati, mi smo uglavnom isli 50 - 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bozicna voznja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...