nemanjdza 0 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze prodajem delove za hondu CBR 1000 F, to su dva rama F2, komplet oklopi za F1 pripremljeni za farbanje. Ako ima zainteresovanih prodao bih i CBR 1000 F motor, neregistrovan, u voznom stanju, ali je potrebno malo poraditi na njemu, sto se tice estetike! Ako nekog nesto zanima neka pita! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23041 Napisano Novembar 21, 2011 Integrisan, 9774 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem okaci neku sliku motora. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze prodajem delove za hondu CBR 1000 F, to su dva rama F2, komplet oklopi za F1 pripremljeni za farbanje. Ako ima zainteresovanih prodao bih i CBR 1000 F motor, neregistrovan, u voznom stanju, ali je potrebno malo poraditi na njemu, sto se tice estetike! Ako nekog nesto zanima neka pita! Pozdrav! interesuje mene taj kompletan ako je regularan ako nije onaj prvi model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze prodajem delove za hondu CBR 1000 F, to su dva rama F2, komplet oklopi za F1 pripremljeni za farbanje. Ako ima zainteresovanih prodao bih i CBR 1000 F motor, neregistrovan, u voznom stanju, ali je potrebno malo poraditi na njemu, sto se tice estetike! Ako nekog nesto zanima neka pita! Pozdrav! interesuje mene taj kompletan ako je regularan ako nije onaj prvi model. Regularan jeste, ali nazalost ja sam poskidao maske sa starog i namestio od novijeg modela ali model je stariji, to jest prvi! Ramovi nisu lupani, nisu krivi a jedan je skracen za street fightera! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka slika repa,imam stopaljku od tog modela pa bih da upasujem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze prodajem delove za hondu CBR 1000 F, to su dva rama F2, komplet oklopi za F1 pripremljeni za farbanje. Ako ima zainteresovanih prodao bih i CBR 1000 F motor, neregistrovan, u voznom stanju, ali je potrebno malo poraditi na njemu, sto se tice estetike! Ako nekog nesto zanima neka pita! Pozdrav! interesuje mene taj kompletan ako je regularan ako nije onaj prvi model. Regularan jeste, ali nazalost ja sam poskidao maske sa starog i namestio od novijeg modela ali model je stariji, to jest prvi! Ramovi nisu lupani, nisu krivi a jedan je skracen za street fightera! daj sliku da vidim kako to izgleda i daj cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike stizu u subotu ili nedelju, necu moci pre! Hvala na interesovanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike stizu u subotu ili nedelju, necu moci pre! Hvala na interesovanju! Na zalost imam slike ali neznam kako da ih postavim! Sta sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Daj ih nekome da okaci umesto tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 4, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ili nauči da postavljaš slike, nije tako teško, a trebaće ti i kasnije, sigurno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11244-kako-postavljati-fotografije-na-forum/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...