jager 3446 Napisano Decembar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da nisam ljubitelj Yamaha, ali sa njene mašine na Pegaza? Auuu, sa konja ne PEŠKE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Decembar 23, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @jager, uz poštovanje prema Vašoj personi (koju poznajem samo iz priče za sad), Pegaz je usput spalio sve Afrike toga dana, pa je bilo logično njeno zanimanje. No, ostaviću vas sve da se i dalje prepucavate u svojim XRV, XTZ, TA i ostalim sektama dok mi ostali uživamo u . Pegaz ipak još uvek nije bio guran uzbrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan S konja na kamen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 25, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja cu samo da argumentujem misine prave ambicije, a vlasnici talijana slobodno nek nastave sa svojim iluzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Pegaz ipak još uvek nije bio guran uzbrdo. Pa naravno da nije. Guran je bio samo po asfaltu, na ravnom. Za bolje i nije :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahhahahahahahahahahahh!!! Obozavam ova prepucavanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Decembar 28, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ja cu samo da argumentujem misine prave ambicije, a vlasnici talijana slobodno nek nastave sa svojim iluzijama Mislim da si se ti nagutao dovoljno italijanske prašine. Veći argument nije potreban. ...Pegaz ipak još uvek nije bio guran uzbrdo. Pa naravno da nije. Guran je bio samo po asfaltu, na ravnom. Za bolje i nije :lol: Ne, nije bio guran uopšte. Znam da je tebi kao vlasniku Afrike teško da to shvatiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 28, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan lawyer, ja od italijana prasinu ne videh nikad, al kod libera na snimku videh jednu jako zanimljivu slicicu Obratite se s'paznjom na sliku na 0:57!!!! toliko o talijanim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Decembar 28, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan lawyer, ja od italijana prasinu ne videh nikad, al kod libera na snimku videh jednu jako zanimljivu slicicu toliko o talijanim... Onda žmureći voziš prijatelju. A ni onaj Pegaz nije moj, niti blizu kao moj, pa ti nemam šta više reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nije bio guran uopšte. Znam da je tebi kao vlasniku Afrike teško da to shvatiš... Auh, rođače... stvarno mi je teško da shvatim. Pa što ga nisi gurao kad je crk'o? Nosio si ga na leđima?!? Auuu, kad neko voli svoj motor, pa to ti je... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Valja da ponekad cupkamo zajedno, cekajuci da se otopi sneg. Lakse je. I onda fotku po fotku, lagano... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Mart 10, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najdraža i ja bili danas u izvidnici... Sa brane Rovni gledali Jablanik i naše planine... Cenim da je bar metar snega u pitanju. Treba barem 15-ak do mesec dana da ono čudo snega siđe u dolinu. Al' tu je... Radosni smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 10, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mora sve da spadne, dosta je pola metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...