PremieRacing 3099 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan KTM-ov odrgovor 165 team-u povodom loma rama na 2008. sx85 Ovo je vrhunski odgovor i extra ponuda i ne vidim zasto pljujes po KTM-u. Desilo se, hoce da plate sve sto treba, a dali ce mali da predje na suzuki ili ne - nije bitno. Mora da si strasno zamrzeo brand kad onako pises... Samo je velika sramota da Customer Service ovako lose barata engleskim jezikom. Nadam se da necu morati da ih kontaktiram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne budem nemi posmatrač ... vozim 690 Duke već drugu sezonu, ništa se nije pokvarilo, slomilo, zarđalo ili otpalo :o kad se vec razumijes objasni mi koja je razlika u tim agregatima Ako ne idemo u detalje odgovor je - ništa nije isto kako spolja tako i iznutra. Ako idemo u detalje onda ćemo otvoriti novu temu 640 VS 690 ;D Uglavnom, 400-660 LC4 do 2006. 690 od 2007 pa na dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jul 6, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan 4zemunboy pa vidis da ljudi objasnili da nije problem do njih . nego reci mi ti jesi li ti dosao prosle godine sa giletom i saletom jednom na moncu sa zelenim motorom kome si stavio tomosove prekidace da bi postavio svetlo ali nisi bio stigao da zavrsis Ne ne neeee, gresis, ja sam onaj sto ima zelenog Kawasakija sa cev-ovim prekidacem za svetlo ;D Nisam ja ljubitelj KTM-a a ni ne mrzim ga, pisem samo sto mi Gile ispricao, pa rekoh da prenesem vama dozivljaj iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko je izbrisao moj post i zašto kad nisam nikog vređao niti sam koristio neprimeran rečnik ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4zemunboy pa vidis da ljudi objasnili da nije problem do njih . nego reci mi ti jesi li ti dosao prosle godine sa giletom i saletom jednom na moncu sa zelenim motorom kome si stavio tomosove prekidace da bi postavio svetlo ali nisi bio stigao da zavrsis Ne ne neeee, gresis, ja sam onaj sto ima zelenog Kawasakija sa cev-ovim prekidacem za svetlo ;D Nisam ja ljubitelj KTM-a a ni ne mrzim ga, pisem samo sto mi Gile ispricao, pa rekoh da prenesem vama dozivljaj iz prve ruke ma nisam ni rekao dali mrzis ili ne nego je prosle godine bio neko sa giletom iz zemuna ako se nevaram okolina cukovca imao je kawu zelenu seam se da nije imao svetlo i da je izvukao prekadace ali nije stigao da poveze , pa reko da nisi ti taj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 4zemunboy pa vidis da ljudi objasnili da nije problem do njih . nego reci mi ti jesi li ti dosao prosle godine sa giletom i saletom jednom na moncu sa zelenim motorom kome si stavio tomosove prekidace da bi postavio svetlo ali nisi bio stigao da zavrsis Ne ne neeee, gresis, ja sam onaj sto ima zelenog Kawasakija sa cev-ovim prekidacem za svetlo ;D Nisam ja ljubitelj KTM-a a ni ne mrzim ga, pisem samo sto mi Gile ispricao, pa rekoh da prenesem vama dozivljaj iz prve ruke ma nisam ni rekao dali mrzis ili ne nego je prosle godine bio neko sa giletom iz zemuna ako se nevaram okolina cukovca imao je kawu zelenu seam se da nije imao svetlo i da je izvukao prekadace ali nije stigao da poveze , pa reko da nisi ti taj . Taj je, samo se pravi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jul 7, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan 4zemunboy pa vidis da ljudi objasnili da nije problem do njih . nego reci mi ti jesi li ti dosao prosle godine sa giletom i saletom jednom na moncu sa zelenim motorom kome si stavio tomosove prekidace da bi postavio svetlo ali nisi bio stigao da zavrsis Ne ne neeee, gresis, ja sam onaj sto ima zelenog Kawasakija sa cev-ovim prekidacem za svetlo ;D Nisam ja ljubitelj KTM-a a ni ne mrzim ga, pisem samo sto mi Gile ispricao, pa rekoh da prenesem vama dozivljaj iz prve ruke ma nisam ni rekao dali mrzis ili ne nego je prosle godine bio neko sa giletom iz zemuna ako se nevaram okolina cukovca imao je kawu zelenu seam se da nije imao svetlo i da je izvukao prekadace ali nije stigao da poveze , pa reko da nisi ti taj . Taj je, samo se pravi ;D PSSST, samo nemoj nikom da kazes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan UH sto volim "genijalce" koji nikad nisu posedovali KTM a kazu da ne neunistiv,vecan i sl.KAo i kod drugih motora, i kod KTM su se desavale situacije da je KTM izbacio model sa greskom kod pumpe za rashladnu tecnost,pumpe za gorivo i sl.Trebas da znas koji mopdel KTM-a te zanima i onda pretrazis KTM forume.Ukucas KTM "naziv modela" pa failure i eto ti odgovora vlasnika,koliko ti je volja.Znaci,da rezimiram,KTM se kvari.Pitaj Gabora S. kako je prosao u Argentini sa KTM-om.Kvarovi,samo tako. Ps.Nemas firmu koja pravi idealne motore.Postoji "dobro pogodjen" motor i" lose pogodjen". NA velikom testu enduro motora u USa KTM-u je procurela pumpa za rashladnui tecnost, npr."We weren't pleased with our test bike's leaky water pump and whatever was wrong with the carburetion- KTM 950 Adventure S ".Sad je pitanje da li te zanima ovaj bajk ili ne.Tako ces naci testove za sve KTM motore. Ovde ces naci neke odgovore: http://motorcycle.motorcycle-usa.com/search?w=enduro%20test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dark, ako već ne pratiš temu mogao si pročitati bar nekoliko strana i video bi da u ovoj temi niko ne tvrdi da je KTM neuništiv, večan, naprotiv ovde se tvrdi da su to lako-kvarljivi motori. Ako ti je reper Dakar reli gde se u ekstremnim uslovima voze motori i gde se Gaborov KTM, a verovatno i KTM-ovi drugih vozača, kvario i iz tog zakljčuješ da se KTM kvari šta onda reći za Suzuki koji se i ne takmiči. Ovo nije moje mišljenje o Suzukiju samo izvlačim zaključak iz tvog komentara o kvarovima KTM-a na Dakaru. Kada bi se bilo koji model KTM vozio na način na koji se vozi DL650 garantovano bi trajao večno. I što se tiče foruma, baš kao i na ovom forumu tako i na stranim forumima možeš da pročitaš gomilu gluposti za bilo koji motor, tako da ko se uzda u komentare sa foruma taj se baš neće navozati ni na jednom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan UH sto volim "genijalce" koji nikad nisu posedovali KTM a kazu da ne neunistiv,vecan i sl.KAo i kod drugih motora, izvini a koji si ti vozio ktm , koliko star si kupio i sta ti je bio problem na njemu . da si malo citao temu od pocetka vec smo pisali o tome sta je bilo na reliju dakar i kvarovima kod gabora , mada nije niko rekao koji su to motori koji su bolji bili na dakaru sto se tice kvarova , znam da je se tamo ktm najvise kvario i to mi je normalno zbog brojcanog stanja u komadima koji su ucestvovali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da citam 20 stranica na ojima je pola od toga lupetanje? Poceo sam i odustao jer me smaraju pausalne ocene.Nisam lud da citam sve to! Covek je pitao i ja sam mu odgovorio.NAveo sam i neke od problema jednog modela kao primer testa.Poenta je bila da se motori kvare a ne generalno da se KTM samo kvari,suzuki,Honda.Hayabusa je imao veliku gresku na spaneru do 2002 godine.Neki motori su imali ovo,neki ono...I sad ,ako kupjes Busu trebas da gledas godiste zbog tog kvara nrp.I to je bila poenta.A da slusam baljezganje kako je Bog stvorio ovo ili ono...mislim,sta reci... ;D PS za Baneta: Suzuki V-strom na reliju?On nije predvidjen konstrukcijski za reli.On je tourer.DAleko je on on enduro bajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice relija, kada smo vec kod toga, Gabor i Boza su rekli posle svega da je to jedini motor koji moze da prezivi takav reli sa servisnim intervalima koji su ti dozvoljeni. I opet bi vozili isti, verovatno jer je uzasan i vole da se ljudi opet pate. Na tom reliju ima jako malo novih motora, uglavnom zbog cene ljudi kupuju polovne motore koje izvozaju profesionalci i bogati takmicari jedne godine pa prodaju sledece. Takve su vozili i nasi takmicari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DL650 DA SE MAX DORADI ZA DAKAR pa izdrzao bi negdje do 2 eventualno 3 etape dok mu klipnjaca nebi proletila kroz blok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan brzina ,snaga, elasticnost agregata,dodatna oprema , ogibljenje, kocnice, kad sve sastavis , sta dobijes koji motor , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan DL650 DA SE MAX DORADI ZA DAKAR pa izdrzao bi negdje do 2 eventualno 3 etape dok mu klipnjaca nebi proletila kroz blok. Pretpostavka je majka obmane.Pusti nagadjanja.Nije mesto za dl650 u ovom Threadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kalina i aca-pn moram da vam kazem nesto i nadam se da se necete uvrediti meni je 990 adv ODVRATAN najvise zbog one rupcage napred a i far je toliko ruzan da je zajebao cak i er6n po ruznoci (za sta sam mislio da je bilo nemoguce postici) 1200gs mi je minimum 5 puta lepsi ! jbg ako ga poredite sa vasim motorima tj dominatorom ili sa afrikom onda je stvarno prelep ali ako ga poredite sa npr dukom onda je uzas blagi eto jbg o lepoti ne vredi raspravljati ali ja sam morao da kazem svoje kad je tema vec otisla u raspravu cij je veci.. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan kalina i aca-pn moram da vam kazem nesto i nadam se da se necete uvrediti meni je 990 adv ODVRATAN najvise zbog one rupcage napred a i far je toliko ruzan da je zajebao cak i er6n po ruznoci (za sta sam mislio da je bilo nemoguce postici) 1200gs mi je minimum 5 puta lepsi ! jbg ako ga poredite sa vasim motorima tj dominatorom ili sa afrikom onda je stvarno prelep ali ako ga poredite sa npr dukom onda je uzas blagi eto jbg o lepoti ne vredi raspravljati ali ja sam morao da kazem svoje kad je tema vec otisla u raspravu cij je veci.. pozdrav BMW r1200 gs je TATA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 11, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kalina i aca-pn moram da vam kazem nesto i nadam se da se necete uvrediti meni je 990 adv ODVRATAN najvise zbog one rupcage napred a i far je toliko ruzan da je zajebao cak i er6n po ruznoci (za sta sam mislio da je bilo nemoguce postici) 1200gs mi je minimum 5 puta lepsi ! jbg ako ga poredite sa vasim motorima tj dominatorom ili sa afrikom onda je stvarno prelep ali ako ga poredite sa npr dukom onda je uzas blagi eto jbg o lepoti ne vredi raspravljati ali ja sam morao da kazem svoje kad je tema vec otisla u raspravu cij je veci.. pozdrav Taman posla da se ljutim, kao sto si i sam rekao, o ukusima se ne raspravlja Ja volim i vozim samo enduro motore, pa mozda bas i nisam objektivan, ali ipak mi je 990ADV lepsi i od 1200GS koji je takodje enduro, eto koliko sam lud ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan I što se tiče foruma, baš kao i na ovom forumu tako i na stranim forumima možeš da pročitaš gomilu gluposti za bilo koji motor, tako da ko se uzda u komentare sa foruma taj se baš neće navozati ni na jednom motoru. Potpuno se slazem sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavka je majka obmane.Pusti nagadjanja.Nije mesto za dl650 u ovom Threadu. To nije predpostavka već činjenica. DL i motori takve koncepcije ne učestvuju na reliju. BMW r1200 gs je TATA. Baš kako si i rekao da za DL650 nije mesto u ovoj temi, postoji tema o tom motoru, tako nije mesto ni za R1200GS, za njega ima jedna interesantna tema koja je bila svojevremeno veoma posećena pa tamo iznesi svoje mišljenje i iskustvo zašto je R1200GS "tata" biće interesantno sa se ponovo pokrene diskusija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 12, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma da, totalno smece, ne mozhe da isprati vashe vozachke sposobnosti... nego, kvario se ili ne zar nije super voziti se i razmishljati o kvarovima kad se dese a ne umarati se time danima i nocima? meni ova moja mrcina crkla 20ak puta.. pljunem je, popravim i odem da se veselim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kvari se,nego kako,tri puta su radili generalnu samo dok su snimili ovaj klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,133782.0.html http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,43741.0.html http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28997.0 Ni za do pijace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate da se ktm povukao sa dakar relija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...