spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda je juče na EICMA 2011 predstavila dva nova motocikla srednje kategorije, a reč je o NC700S i NC700X modelima. NC700S NC700X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan S mi se cini malo promasen ali X mi je prelep! (valjda zato sto lici na onaj crossover ili kako se vec bese zvase) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan S mi se cini malo promasen ali X mi je prelep! (valjda zato sto lici na onaj crossover ili kako se vec bese zvase) Crossrunner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno resenje.Imace isti agregat kao i Integra Ako Crossrunner prodaju za oko 11000 evara,ovo ne sme da kosta ni blizu 10. Buducnost je definitivno postala sadasnjost.Da sad iskopam neke casopise od pre 5,6 godina ovo bi bilo u nekom uglu stranice kao "koncept buducnosti". Menjaca nema.U pitanju je CVT sistem sa podesavanjem otvaranja remenice i to nazivaju sekvencijalni menjac.Tako nesto na Burgmanu postoji vec dosta dugo. Definitvno cemo morati da menjamo navike,a majstori ce dobar deo alata u podrum.Samo kompis i menjanje senzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, CVT će biti standard, a DCT kao opcija. The expansion of Honda’s range of Dual Clutch Transmission models to five machines: the VFR1200F (upgraded for 2012), Crosstourer, Integra (the first model to have the system as standard), NC700X and NC700S. First released on sale in 2010 for the VFR1200F, Dual Clutch Transmission offers seamless shifting in both its manual and its two automatic modes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj X lepo deluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo,novo i moderno,ali po meni...recite da sam staromodan slobodno...svaki X bi trebalo da ima zicane felne.Mozda je i ruzno,ali je mnogo efikasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 9, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiv motocikl,u komsiskoj SLO se vec nalazi u pretprodaji za 6690e za NC700X i 6190e za NC700S verziju sa ABS-om sto je vrlo razumna cifra za ono sto nudi...videcemo kakva ce prica biti kod nas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan EICMA 2011 Honda Booth http://world.honda.com/EICMA2011/HondaBooth/photo/index.html#10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 26, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sebe da ispravim. Tamo negde na pocetku sam se izlupetao. Znaci ovdde ne postoji nikakav CVT vec je sve standardno DCT.Dual clutch trasmission ili ti po srpski menjac sa duplim kvacilom...o ovome je vec bilo govora u temi o VFR1200. Citao sam najnoviji test Honde Integra,pa da ne bih pisao tamo,jer je greska ovde,a agregat je isti,evo ovde ispravke. Znaci jedina mogucnost izbora je automatsko menjanje brzina ili manuelno uz pomoc prekidaca na volanu,sto bi neki rekli sekvencijalno. Test vozaci i nisu bili nesto posebno odusevljeni.Da sad mnogo ne razglabam,najvise primedbi ima bas vezano za menjac u automatik modu i na nedostatak snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 28, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima kod ovog modela zanimljivo, par generalija.... za pocetak nacin montiranja zadnjeg blatobrana tako je postavljen da mora udariti o ram tablice ovo je vrlo lose po amorte USB vezan je direkt na bateriju, videćete kako ne treba raditi ovako nikad do stuba akumulatora uvek ide klema instalacije radjeno je bez rasklapanja, instlacija samo pustena ovako treba odraditi, osigurac i rele bocnuti u kuciste raskloiti dsnu stranu i nakaciti se na dzek za gedzete skockati instalaciju uticnice frunka povezati sa onom na kormanu pa skockati do dzeka aku ostaje oslobodjen lanco gotovo stanje sranje ko zeli skinuti blokadu morace malko vise razgolititi makinu granicnik treba skinuti sa klapne gasa 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1694 Napisano April 11, 2024 Drug član, 821 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljiva km Sent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1448 Napisano April 11, 2024 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, idanijel je napisao: Evo jedna zanimljiva km Sent from my RMX2202 using Tapatalk A evo jedna zanimljiva matematika. Neka nc troši 1l manje od ostalih da računamo 2 evra manje na 100km. Na ovu kilometrazu to je 8000evra manje. Ako mu nc troši 4 evra ( 2 litra u eu) manje na 100km od većeg motota to je 16000 evra razlike za ovu kilometrazu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...